sana katılıyorum ama domestosu elime almadan da duramıyorum:1no2:eşim alkole gerek olmadığını içmeden sarhoş olmanın yolunu keşfettiğini söylemişti birgün çakır gezmeyi seven bir dostumuza bizim eve gel domestos kokusundan kafayı yapıyosun diyekafamçokkarıştı
tuvalet konusunda ben hassasım gerçekten çok temiz olması gereken bir alan çünkü çocuğum evde her fırsat bulduğunda tuvalete banyoya dalıyor özellikle klozetin içine ellerini daldırıyor buda benim sinir krizi geçirmeme neden oluyorkafamçokkarıştızaten çocuktan sonra ben temizlik konusunda daha çok hassaslaştım!kadınların çoğunda oluyordur bu sanırım:CüvCüv:aynen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama birsey daha söylemeden duramiyacagim
burda bazi arkadaslarin yazilarini okudum, misafir gittikten sonra hemen temizlik lavabodan cikinca hemen silmeler baskalarinin lavabosunu silmek vs vs
ben temiz oldugunu bildigim ve güvendigim bir arkadasimin evine gittigim zaman rahatlikla tuvaletinede girerim yemeginide yerim, ve bana gelen misafir lavabodan cikar cikmaz hemen silip temizlemem vs cünki bende böyle birsey istemem pis muamelesi görmek kimin hosuna giderki, birde söyle bir sey daha var kimse üzerine almasin, insanlar karsisindaki insani kendisi gibi görürmüs, o yüzden bazen böyle cok abartili temizlik yapanlar veya baskasinin tuvaletine pisti dyie girmeyenleri anlayamiyorum, demek kendileride pek temiz degilki öyle düsünüyorlar, sonucta herkes temizligini yapiyor helede bizim Türk milleti zaten cok önem veriyor, ben ne almanlar taniyorum les gibi yasiyorlar gerci tabi öyle türklerde var ama sonucta kim daha önem veriyor veya az önem veriyor belli oluyor
temizligi niye yapiyoruz kirli diye tozlu diye vs yapiyoruz gerci bende cogu zaman kirlenmden düzenli yaparim ama bazen dolaplar tozlandiktan sonra silmek daha hosuma gidiyor temizlenmesi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tuvalet konusunda ben hassasım gerçekten çok temiz olması gereken bir alan çünkü çocuğum evde her fırsat bulduğunda tuvalete banyoya dalıyor özellikle klozetin içine ellerini daldırıyor buda benim sinir krizi geçirmeme neden oluyorkafamçokkarıştızaten çocuktan sonra ben temizlik konusunda daha çok hassaslaştım!kadınların çoğunda oluyordur bu sanırım:CüvCüv:
güzelim buna birsey demiyorum ki, tabiki tuvalet özellikle cocuk oldugu zaman daha temiz olmali, aynen dedigin gibi elleini daldiriveriyorlar benim demek istedigim bu degildi zaten kaydirigubbakcemile2
gamyoncuiremsugamyoncuiremsutitiz hanımlar benim temizlikle ilgili sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Sorunum küçük meleğimin meyve ve yemek lekeleri , özellikle meyve.
Hoşbulduk canım.
Bir hafta önceden izin günümde ne iş yapacağıma karar veririm.
Haftaiçi bir gün işe gelmesemde perdeleri yıkayıp camları silsem diye hayal kurarım.
Birde bende simetri hastalığı var illa düzgün olacak her şey.
Dağınık bir eve gittiğimde şunu şöyle yapsam bunu böyle yapsam diye düşünürüm.kafamçokkarıştı
Gecenin bir yarısı toz alırım gözüme ilişmesin sadece.
kızlar benım mutfak tezgahım mermer beyaz.ne kullanırsam kar gıbı olur.ve perdelerı nasıl yıkıyosunuz