Temizlik Hastaları Fan Club

kızlar malesef ben sizin fun club ınıza üye olmak istemiyorum. temizlik yaparken arkadaşlarımdan biri hadi kahve içmeye gel deseler anında kovalar duşakabinin içine giyinip kuşanıp giderim. inanın hayatın tadı böyle çıkıyor. sizler gibi arkadaşlarım var onlarada söylediğim tek bir söz var ÖLCEZ hepimiz birgün ölcez hayatın keyfini çıkarın. fun clubanıza virüs gibi girdim dimi PARDON

arkadaşlar bende de izin hastalıgınız dan var eşim bıktı deterjan almaktan içip yiyiormusun diyor ama elimde degil aileden gelen bırsey heleki çamaşır suyuna bayılıyorum temizlik güzel şey valla düşünün camlarım plastık dograma onları bile beyaz cifle silip parlatıyorum yoksa içime sinmiyor napayımmm :)))))))))

ben bu gruba nasıl üye olucam yardım edermısınızzz acabaa

titiz hanımlar benim temizlikle ilgili sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Sorunum küçük meleğimin meyve ve yemek lekeleri , özellikle meyve.

aynen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama birsey daha söylemeden duramiyacagim
burda bazi arkadaslarin yazilarini okudum, misafir gittikten sonra hemen temizlik lavabodan cikinca hemen silmeler baskalarinin lavabosunu silmek vs vs

ben temiz oldugunu bildigim ve güvendigim bir arkadasimin evine gittigim zaman rahatlikla tuvaletinede girerim yemeginide yerim, ve bana gelen misafir lavabodan cikar cikmaz hemen silip temizlemem vs cünki bende böyle birsey istemem pis muamelesi görmek kimin hosuna giderki, birde söyle bir sey daha var kimse üzerine almasin, insanlar karsisindaki insani kendisi gibi görürmüs, o yüzden bazen böyle cok abartili temizlik yapanlar veya baskasinin tuvaletine pisti dyie girmeyenleri anlayamiyorum, demek kendileride pek temiz degilki öyle düsünüyorlar, sonucta herkes temizligini yapiyor helede bizim Türk milleti zaten cok önem veriyor, ben ne almanlar taniyorum les gibi yasiyorlar gerci tabi öyle türklerde var ama sonucta kim daha önem veriyor veya az önem veriyor belli oluyor
temizligi niye yapiyoruz kirli diye tozlu diye vs yapiyoruz gerci bende cogu zaman kirlenmden düzenli yaparim ama bazen dolaplar tozlandiktan sonra silmek daha hosuma gidiyor temizlenmesi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tuvalet konusunda ben hassasım gerçekten çok temiz olması gereken bir alan çünkü çocuğum evde her fırsat bulduğunda tuvalete banyoya dalıyor özellikle klozetin içine ellerini daldırıyor buda benim sinir krizi geçirmeme neden oluyorkafamçokkarıştızaten çocuktan sonra ben temizlik konusunda daha çok hassaslaştım!kadınların çoğunda oluyordur bu sanırım:CüvCüv:

güzelim buna birsey demiyorum ki, tabiki tuvalet özellikle cocuk oldugu zaman daha temiz olmali, aynen dedigin gibi elleini daldiriveriyorlar benim demek istedigim bu degildi zaten kaydirigubbakcemile2

güzelim buna birsey demiyorum ki, tabiki tuvalet özellikle cocuk oldugu zaman daha temiz olmali, aynen dedigin gibi elleini daldiriveriyorlar benim demek istedigim bu degildi zaten kaydirigubbakcemile2

evet yakın arkadaşlarımızın arkalarından temizlik yapmak bana da hakaret etmekmiş gibi geliyor benim arkadaşlarım gerekli yerlerde yardımda. ediyorlar zaten biraz dikkat ettiğimin farkındalar sanırım ama kimseyi tedirgin etmekten tabiki bende hoşlanmıyoruma.sbiraz görgü kurallarına aykırı geliyor haklısınkaydirigubbakcemile5

titiz hanımlar benim temizlikle ilgili sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Sorunum küçük meleğimin meyve ve yemek lekeleri , özellikle meyve.
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ben kosla oxi.ye bastırıyorum biraz beklettikten sonra makineye atıyorum renkliler için olanını çok sık kullanıyorum çocuk olunca mecburen:ecrin_bebek:

selam arkadaşlar...bende temizlik yapmayı çok seviyorum..heryer düzenli ve miiiis gibi kokunca moralim çok iyi oluyor ruhum rahatlıyor..ama şu anda işleri pek yetiştiremiyorum.kızım 15 aylık ve 5 aydır yürüyor iflahımı söküyor resmen.onun peşindeyim akşama kadar.tabi iş yapamadığım için çıldırıyorum uyuduğu zamanlar işe saldırıyorum ama istediğim gibi yapamıyorum.ne yapalım biraaz büyüyene kadar böyle idare edeceğiz.

arkadaşlar kızım krem rengi halımın üstüne kırmızı rujumu bulamış halının içine kadar işlemiş nasıl çıkar bir fikriniz var mı?:a015:

levent kimyanın kirçöz isimli deterjanı var onu sıcak suyun içine döküm lifle silmeyi dene bence. lekeleri çok iyi çıkarıyor.

hira teşekkür ederima.s.ben çok uğraştım içine işlemiş uzun tüylü halılardan aynı kirli koyun postları gibi oldu gülsem mi ağlasam mı şaşırdım!:sm_confused:

arkadaşlar bende sizdenim. Aslında kendimi temizlik hastası olarak kabul etmiyorum her ne kadar eşim öyle olduğumu söylesede...sadece temizliği seviyorum diyelim.
Tabii bu konuda vukuatlarım var. Mesela tuvalete hemen hemen her girişimde camasır suyuyla güzelce yıkarım. Kirec sökücü dökerim zaman zaman. Yerdeki fayansların aralrı acılmıs buyüzden alt komsumuz tuvaletin damlattığını söyledi.klava:Artık kirec sökücü kullanmayacagım. Benimde tepemden damlasa hoşuma gitmez tabii. :1no2:
Yani böyle bazen temizliği abartmak basımıza dert acabiliyo
Hepinize temiz pırıl pırıl bir gün dilerim
kolay gelsina.s.

kızlaar merhaba..ben bu topiği yeni gördüm ..temizliği severim ama kızım 2 yaşında kızımdan dolayı şöyle istediğim gibi dipli köşeli temizlik yapamıyorum..size bi sorum olacak..malum bayram geliyo temizlikle başlıyo..perdelerim iyice karardı ..nasıl eski haline getiririm beyazlatabilirim..lütfen cevap yazın..perdelerim beyaz üstüne kahverengi,kırmızı çiçekliler..acele yardım canlarım..

canım aynı bende oyleyım bı an acaba benmı yazdım dedım.eger evım temız degılse aksama kadar morelım0dır. eve gırınce mıs gıbı kokmalı.temızlık yapınca evımı duzenlı gorunce cok mutlu olurum.hep nasıl temızlesem dıye hayal kurarım.deterjana bayılırım ozellıklede mr.proper banyo jel mıs gıbı.sen ne kullanıyosuna.s.CADIARZU

Temizlik hastası hanımlar:roflol: gerçekten sıkılmıyor musunuz durmadan temizlemekten.Annemde bit temizlik hastasıdır ve bu beni sinir eder Allahtan annecime çekmemişim.İnsan hergün dört odalı bir evi siler süpürür mü yaa anne yapma dediğimde ise o zaman sende yemek yeme buda onun gibi ihtiyaç diyor yaaa-tatlicadiarzu-
Merak ediyorum sizlerdede oluyor mu annemde bel fıtığı var beli ağrıyor ama hala kalkıp hasta haliyle cam siliyor sonrada çok kötüyüm diyor nasıl oluyor gerçekten içinizde bastırılması güç bir temizlik canavarı falan mı var sırnaşık şey

kızlar benım mutfak tezgahım mermer beyaz.ne kullanırsam kar gıbı olur.ve perdelerı nasıl yıkıyosunuz

kızlar benım mutfak tezgahım mermer beyaz.ne kullanırsam kar gıbı olur.ve perdelerı nasıl yıkıyosunuz

camasir suyu dokup biraz beklettinmi ,piril piril olur ben oyle yapiyorumda,,,ama baska deterjan varsa bu etkide bilemem...

:teytey:sen hıc tuz ruhu denedınmı yıpratıyo ama aradabı yaptıgında resmen degmeyen yerler kapkara oluyo.okadar kı beyazlatıyo ama benım mermere yapamıyorum.dene muthıs sonucu gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…