- 9 Eylül 2013
- 12.035
- 27.701
- 798
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
evde eskiyen elbiseleri kırılan oyuncakları fazla olan ne varsa iyi durumda olanları yardım kuruluşlarına gönderinKızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
Kızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
Daha çocuğum olmadi ama hiç çocuklu evin toplu olduğunu gormedimKızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
Yazdıklarınızda kendimi gördüm :) aynı benEsimin deyimiyle duzen ve kontrol manyagiyim.hersey yerli yerinde olmali hic birsey baska yerde olmamali.2 yasinda kizim var o dogduktan sonra biraz daha iyiyim.oyun oynadiginda karismiyorum ama o uyudugu anda hemen yerlestiriyorum herseyi.hatta onada ogrettim oda topluyor oyuncaklarini.
Ben evimde düzen müzen yapmıyorum. En son eşim delirdi bütün gün dolap silip yerleştirdi.
Bana ne canı çekiyorsa temizlesin.
Elimi bile sürmüyorum.
Bende bugun bayram temizliğine giriştim . Temizlerken dedim eşime şu çocuk işini biraz daha mı düşünsekHahahaDaha bugün ben de eşime dedim ki "Şu evi o kadar uğraşıp temizliyorum bir sen bir de Mia içine ediyorsunuz bir günde" O da diyor ki "Peki ya ileride oğlumuz olur da bana çekerse?" Dedim o zaman terkederim sizi
benım evım asla dagılmaz :)Daha çocuğum olmadi ama hiç çocuklu evin toplu olduğunu gormedim
Istisnadir o zaman bende dağınıklığı hiç sevmem ama çocuğun olsun görürsün diyorlar hepbenım evım asla dagılmaz :)
benım evıme gelen de aynı seyı dıyordu koltuklarım halılarım bembeyaz ve fazla duzenlıyım takıntı duzeyındeIstisnadir o zaman bende dağınıklığı hiç sevmem ama çocuğun olsun görürsün diyorlar hep
Yok atmaktan kastim elden cikarmak zaten, ise yarar kullanilabilir seyleri asla cope atmam ihtiyaci olanlara veririm.
Mesela basliyorum dolaplari ayirmaya, bunu giyerim, bu da guzel aslinda, aa bunu niye hic giymemisim yaa diye diye ayiracak sey bulamiyorum. Elim gitmiyo kiyamiyorum yok bunu kilo verince giyerim yok bunu şununla giyerim falan derken 5 senelik kiyafetlerim duruyor daha nefret ediyorum huyumdan.
Bu sefer cinnet geldi ama, zaten dolabim kucuk, esya da fazla olunca asla toplu durmuyo o dolap. Bi tsort cekiyorum hoop hepsi darman duman.
Eve bi gideyim ne var ne yok aticam valla bu sefer, dayanamiyorum artik :)
Şu an çalışmıyorum ama benim yaptığımı beğenmiyorsa kendi yapacak tabii.Valla kocanıza üzüldüm yalana gerek yok
Çalışıyorsanız bi nebze diyeceğim ama yine de tertip düzen iyidir
erteleme hastalığı için başka öneriler varmıcocuksuz evin duzenini anlatabilirim:
benim felsefem "sonra degil hemen simdi" . bunu erteleme hastaligima karsi birgun tvde dinledigim bir psikologdan duymustum. gozume çöp mü görünüyor. aman sonra demeyip o an alip atiyorum kutuya.
cok yorgunken hastayken filan uygulayamiyorum tabi ama bu felsefe isimi kolaylastiriyor.
erteleme hastalığı için başka öneriler varmı
bazı isleri ( özellikle sevmedigim işler tabiki) benim de erteleme huyum var
neden böyle oluyor bilmiyorum
karşı komsum her gün süpürür silerÖyle zaten dün komşuların hakkımda temizlik titizlikle ilgili dedikodu yaptıklarını duydum mesela . İlk taşındık alt komşu haftada 3 gün evi süpürüyorum diye şikayet ediyordu mesela . Köşeleri çok süpürüyormuşum halı siliyormuşum gibi gibi
karşı komsum her gün süpürür siler
benim bir şikayetim yok ama doğaya zarar bana kalırsa
üstelik astımlı çocuğu var yazık okadar kimyasal ile daha tehlikeli
bilemedim ben çok mu rahatım ama calisirken haftada bir ancak yapabiliyorum
şuan doğum iznindeyim haftada iki üç kez süpürüyorum ama yine detaylı temizlik yapamıyorum
bence insanin temizlik dışında da bir hayatı olmalı
Ben hergün yapamam zaten öyle gücüm yok olsa da gerek yok pazartesi , Çarşamba , cumakarşı komsum her gün süpürür siler
benim bir şikayetim yok ama doğaya zarar bana kalırsa
üstelik astımlı çocuğu var yazık okadar kimyasal ile daha tehlikeli
bilemedim ben çok mu rahatım ama calisirken haftada bir ancak yapabiliyorum
şuan doğum iznindeyim haftada iki üç kez süpürüyorum ama yine detaylı temizlik yapamıyorum
bence insanin temizlik dışında da bir hayatı olmalı
Kızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?