- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
Kızlar bayram geldi çattı ufak ufak dolap düzeni yollukların yıkanması gibi biraz işleri yaptım ama bir gün geçmeden ev tekrar dağılıyor ,siz evinizde düZeni nasıl sağlıyosunuz hava aşırı sıcak çok zorlanıyorum ben evi toplu tutmakta .Titiz düzenli arkadaşlardan öneri bekliyorum çocuklu evi düzenli tutmak için püf noktalarınız neler :)
olmuyor arkadasim olmuyor vallahi...Bugün isyan ettim temizlik düzen işinden
Mevsim yaz pencerelerim hep açık toz toprak her yer, banyolar temizlenecek, pazara gidilecek , yemek yapılacak, kışlık hazırlıklar bir yandan içim tükendi. Yapabildiğim kadar dedim şu an attım kendimi koltuğa valla sırtım sızlıyor bu kadar uğraşıyorum, çocukta yok evde eşim, ben ve kedimiz şöyle bir cetvel gibi olmuyor ev
bu atamama durumu bende de vardi, bir zaman sonra "gereksizse hemen at" moduna dönüştürdüm. hatta bunu hayat felsefesine dönüştürdüm. gereksiz insanlari da atıyorum hayatimdanOff bende de cok iş var. Sil supuru severim de mincik mincik islerden nefret ediyorummemleketteyim simdi eve bi gideyim dolap icleri duzenlencek baza altlari duzenlencek temizlenmedik duzenlenmedik delik kalmayacak da bakalim nasil yapcam cinnet gecirmeden
Bende atamama hastaligi var ne gorsem bu lazim olur diye diye biriktiriyorum her yer ise yaramaz cop
Ev de kucuk olunca asla hicbi yer toplu kalmiyo hele o cekmeceler
Ben gider gitmez ne bulursam atmayi dusunuyorum
olmuyor arkadasim olmuyor vallahi...
gerçekten oldugu kadar ... yavas yavas yapiyorum ben. mesela temmuz sonundan beri detay ev temizliyorum. dolap icleri tül perde vs gibi. 1 temizliyor 2 dizi izliyor, 3 geziyor sonra tekrar temizliyorum :)
ay bana mutfak demesin kimse s.o.s help! :$Çalışıyorum ancak bu kadar oluyor, dip köşem temizdir ama ortadaki iş hiç bitmiyor, özellikle mutfaktan usandım yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?