ben cozumu soyle buldum
tum dolap ıclerı bu kutularla dolu
kırtasıye urunlerı , dıkıs urunlerı, ecza urunlerı, alet hedevat, garantıler , faturalar, ampuller piller, kablolar, ıpler hersey bunun ıcınde ve kılerde ayrı ayrı kutularda
yastık yorgan mınderler vagumlu hurclarda baza altında
takı dolabım var tum takı tokalar orda
ayakkabılar ayakkabı kutularında seffaf olan ayakkabı kutuları varya onda . vestıyerde .
vestıyer kapagına askı çaktım şık bırsey aldım semsıyeler fularlar falan orda
buyuk bır vestıyer var yarısını gardılop ıcı askısından alıp monte ettım pardesu kabanlar elbıse askılarında kılıf ıcınde toz olmasın dıye vestıyerde
halı ıcın ınce uzun dolap aldım halıları dıklemesıne koyabılecegım . aralara ustlere halı koymak zorunda kalmıyorum
hergun mutfak wc cıflenır balkon yıkanır
hergun vıledayla yer sılınır 2 gunde bır supurulur haftada 1 yerler elle dıplı bucaklı sılınır
her hafta cam sılınır temız oldugu ıcın tum ev 20 dk mı falan alıyor en fazla oda baya buyuk ev olmasına cok pencerelı olmasına ragmen
ayda bır perde yıkarım kısa ayarda maksat tozu gıtsın en cok toz toplayan sey perde
herseyım o dantellı kutularda oldugu ıcın dolap ıclerı hep temız hıc toz olmuyor temızlemek de daha kolay oluyor hıc dagılmıyor
gardılopda hersey renk sırasına gore hıc bırseyım bukulu degıl hepsı asılı
bukulu olanlarda o plastık dantellı kutularda. boylece dagınık goruntu olmuyor karısmıyor pıjamalarım ıc camasırlarım mesela
cocugumun odası da aynı sekılde 2.5 yasında kızım var . bol dolaplı odası var tum oyuncak esyaları orda plastık kılıtlı kutularda tum oyuncaklarını cıkarmam bır ıkı tane cıkarırım oynar kaldırırırım baska oyuncak cıkarırım hepsı ortada olmadıgı ıcın asla dagınık olmaz ve oyuncaklarından sıkılmıyor bu sayede ...
bırde aldıgımı ısım bıttımı hemen yerıne koyarım asla ertelemem asla bırıktırmem asla cok esya almam buda buyuk rahatlık saglıyor