(tembellik)var mı başka ben gibi

arkadaşım ben bu olay doğrudur onaylamasını istediğim için açmadım,ben gibi olup da bu durumu halledebilenlerin yöntemlerini bulmak adına açılmış bir başlıktır,sizin tatmin yeriniz değil,brova çok aktifsiniz aferim size,ama başlık kendinizi üst görüp bizim gibileri yerin diye açılmadı,zahmet edip okuyup,cevap da yazmayınız,o çok fazla enerjinizi güzel yerlere harcayınız,ben benim gibilerin başa çıkma yöntemlerini öğrenmek için burdayım,empati yapıp yöntemi olanlar buyursun

Ben de gelgitliyim. Ama son bir kaç aydır gerçekte ev işinden de ki hiç bir zaman sevmezdim yemek yapmaktan da ki her zaman çok severdim bıktım.

Ben şöyle bir yöntem kullandım bir süre. Barış Özcan videosundan esinlenerek. Haftalık yapmam gerekenleri post-it lere yapıştırdım. Her hafta rutin yapılması gerekenkenlere 1 ekstra iş daha ekliyordum. Bir dolabın iç kapağını iki bölüme ayırdım. Yapacağım ve yaptım diye. Pazar akşamı herşeyi yapacağım bölümüne yapıştırıyordum. Sonra hafta içinde canım istedikçe yapıyor ve yaptığım şeyi yapacağım kısmından alıp yaptım kısmına yapıştırıyordum. Bu beni çok motive etmişti. Hem haftalık her iş en az bir kez yapılmış oluyordu. Ben bir daha başlıyım buna bak iyi hatırladım

Örnek olarak vereceğiniz sayfalar var mı bulamadım güvenilir bilgi veren sayfa

Örnek olarak vereceğiniz sayfalar var mı bulamadım güvenilir bilgi veren sayfa
Çerez onu söyleyen arkadaşın dediğini inceledim,ve en dibine kadar su mizaciyim(soğuk nemli)ve evet sıcaklarda kendimi daha aktif hissederim,ama araştırdigimda,nasıl bunun çaresi nedir maalesef bulamadım,sıcak kuru beslenin diyor ama,öyle açık açık hangi besin hangi mizaçta yazmiyor

Allah'tan çocuğu yapabilmissin

bana da pancar motoru takmıslar gıbı hıc duramam . sızın tam tersınız olarak ne dıyecegımı bılemıyorum .
Ay ben bir gün sen gibiyim. Bir gün konu sahibine benzer. Ama en tembel halim bile lilay5 gibidir. İşlerim bitmeden, çamaşır katlanmadan, ev temizlenmeden. hayatta oturmam. OKB olduğu için, o gün yapmak istediğim şeyi iş çıkısı eve gidip yapamazsam kafayı yerim gece uyuyamam. Tembellik, birşeyleri planlamamak, saatle yarışmamak, her gün ev temizlememek, bir yer kirlendiyse en azından bir süre öyle bırakmak en büyük hayalim. Ama yemek konusunda üstüme tanımam, ev pislenmesin diye asla yemek yapmam, evde yemek yapan tek eşimdir, oda sağolsun boynuz kulağı geçer misali oldu, titizlik abidesi gibi dolanıyoruz evde

Ya bu şey degil mi??? BEN

Bunları bir ben yaşıyorum sanıyodum iyiki yazmışsınız annem arıyor onunla bile uzun uzun konuşmak istemiyor canım

Üsengecin çocuğu olmaz derler ama sizin nasıl oldu ki

Yanlız değilsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…