- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi haydehaydehayde
tabi gezmek.müziği açıyorsun son ses kendin de eşlik ediyorsun şarkılara missss.O gezmek mi kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi gezmek.müziği açıyorsun son ses kendin de eşlik ediyorsun şarkılara missss.O gezmek mi kız
şimdiki hedefim yemek için, yağsız pişiriciler var ya ondan almak.çok iyi anlıyorum çünkü elinin altında gözüne batan yeri hoop süpürüver ya da odadan odaya giderken bile çalıştır elin boş gitme. bizim de aynı şekilde bir tüylümüz var Allah'tan tüy nerdeyse hiç dökmüyor, yoksa halimiz haraptı
aynı ben 24 saat tüm zamanımı yatak üstünde geçirebiirim. Uyandıktan sonra kahvaltı yapmam saatler alıyor mesela çünkü kim mutfağa gidecekgün boyu hiç birşey yapmadan oturabilirim,ev temizlemek gelmiyor içimden,dolasıyla misafir de kabul etmiyorum,yemeği eh işte yapıyorum,eve girince pijamayayı bi giyerim daha da çıkarmam,geç yatarım tatil günüyse 12 de kalkarım,zorunda değilsem kimseyi aramam(ağzım yoruluyor)ben tek miyim yaaa,aslında enerjik de olmayı içim istiyorda,bedenim istemiyor
öyle herşeyi şipşak yapmıyor maalesef.yemekten kaçış yohhhhhhhşimdiki hedefim yemek için, yağsız pişiriciler var ya ondan almak.
sizi influence etmek gibi olmasın, şipşak yemek, kızartma vs yapıveriyor..iyi ki teknoloji çağındayız
niye kızz koy patatesi patlıcanı köfteyi kızartsın, koy tavuğu balığı pişirsin -gerçi bu kısmı fırın da yapıyor ama oralara girmeyelim-öyle herşeyi şipşak yapmıyor maalesef.yemekten kaçış yohhhhhhh
köfteler parçalanmış çıkıyor patlıcan da olmuyor.patatese harika ama bir de mısır patlatıyorniye kızz koy patatesi patlıcanı köfteyi kızartsın, koy tavuğu balığı pişirsin -gerçi bu kısmı fırın da yapıyor ama oralara girmeyelim-
şu an hevesim kursağımda kaldı tşk hdggdhhdköfteler parçalanmış çıkıyor patlıcan da olmuyor.patatese harika ama bir de mısır patlatıyor
niye kızz koy patatesi patlıcanı köfteyi kızartsın, koy tavuğu balığı pişirsin -gerçi bu kısmı fırın da yapıyor ama oralara girmeyelim-
işte ceycey yoluma taş koymasaydı tam da bundan bahsedecektim...ah o fırını temizlemek
tefal inkinden bahsediyorsak valla öyle çok bir şey beklemeyin.başka bir aletse ben de alayımmmşu an hevesim kursağımda kaldı tşk hdggdhhd
philips airfry.. ay bi bak bakalım kız dediğinden mitefal inkinden bahsediyorsak valla öyle çok bir şey beklemeyin.başka bir aletse ben de alayımmm
ahahaha istesem de influence olamıyorum cüzdanım izin vermiyor sorun yok o yüzden mutfağım çok küçük olmasa ona da göz dikmiştim kesin, hayat kurtardıkları çok belli.şimdiki hedefim yemek için, yağsız pişiriciler var ya ondan almak.
sizi influence etmek gibi olmasın, şipşak yemek, kızartma vs yapıveriyor..iyi ki teknoloji çağındayız
bunu bir inceleyeyim.aynısının başka markasıysa kalsınnn.philips airfry.. ay bi bak bakalım kız dediğinden mi
alıp rezil olmayalim..
çok övüyorlar parçaları da makinede yıkanıyormuş.. her şeyi mükemmel yapıyormuş.. fırın açmaya hiç gerek kalmıyormuş..bunu bir inceleyeyim.aynısının başka markasıysa kalsınnn.
amanınn 4 küsür olmuş fiyatları bunlarınnn.tencereye devam et benceşu an hevesim kursağımda kaldı tşk hdggdhhd
ayy evet.. ilk çıktığında 1200dü almadım. dolar artınca şişirdiler ve olduğu gibi kaldı malesefamanınn 4 küsür olmuş fiyatları bunlarınnn.tencereye devam et bence
öyle raklamla ben de tembel işi robot süpürge aldım .artık evi süpürmem kendim dedim.o da heçç öyle değilmiş anca günlük şöyle bir ortalığı süpürüyor.tek kurtuluş zengünn olup eve bir katya hizmetçi almakkkçok övüyorlar parçaları da makinede yıkanıyormuş.. her şeyi mükemmel yapıyormuş.. fırın açmaya hiç gerek kalmıyormuş..
ben de gereksiz influence edilmiş olabilirim.. yapım influence edilmeye çok müsait
robottan bende aldım, şarjlıdan da aldım. şarjlı kesinlikle çok daha iyiöyle raklamla ben de tembel işi robot süpürge aldım .artık evi süpürmem kendim dedim.o da heçç öyle değilmiş anca günlük şöyle bir ortalığı süpürüyor.tek kurtuluş zengünn olup eve bir katya hizmetçi almakkk
O aletten bende var tamamen fırın görevi görüyor .Pisirmesi hızlı , yıkaması kolay fakat öyle kolaylaştıran bir durumu yok . Görünce araya girmek istedim :). Annem almıştı bana o aleti . İmkanınız varsa thermomix alın ,herşeyi kolayca yaparsınız .philips airfry.. ay bi bak bakalım kız dediğinden mi
alıp rezil olmayalim..