- 27 Şubat 2009
- 226
- 121
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.781
Anladim canim bende barkiele famaya baktirmistim guzel yorumlamislardi deneyebirim o zaman onuda
Hangi tarihi verdiler....hep 2015 basi 2014 sonu dediler bana...
Nazz'ın profiline baktım, gerçekten promosyon fal dolu . Biri de iyi ki sizi beklemişim Nazz hanım yazmış. Sanki promosyon falda özel falcı seçip bekleyebiliyorsun daÖyle bir şey varsa bana da söyleyin fallarıma hep botlar bakıyor Kendisi olduğu bariz belli buradaki vukuatından sonra. Bedava olsa yine baktırmam artık ona
bide kiraze sesli yorum yolluyormuş. yorumun uzunluğu kaç dakika civarı oluyor?
Canm sanamamı aralık sonu en geç banada çogu aynı şeyi söylediBen barkieli de beğenmiştim. Yalniz 3 tane rakam söyle diyo söyledim ona cevap vermemiş niye sordu anlamadım.
En gec aralık sonu. Bu yıl çıkmadan kesin dediler. Görcez.
Haha süper detay. Bekleyin fallarınızı cekmeyin mesajı veriyor demek :)
7-8 dk.
çizgi falını bilmem ama su falı çok iyibide selena'nın şu çizgi falını deneyen oldu mu hiç? o nasıl bir fal?
Canm sanamamı aralık sonu en geç banada çogu aynı şeyi söyledi
sesli yorum için ne yapmamız gerekiyor acaba?
Hanımlar medyumfatima ilk geldiğinde bana promosyon bakmıştı o bir kaç bişi söylemişti sizde çıktı mı onun dedikleri? Harf vs biliyor mu?
Ücreti çok yükseldi sonrasında ben yine baktırmak isterdim ama, birde sizde harf veya şehir gördü mü ben şehir değiştirmeyi düşünüyorum da onunla ilgili bir durum çıkacak mı diye bekliyorum.Bana dedikleri cikti, bence super bir hatun.
İstediği kadar iyi falcı olsun , 2 kredi bile olsa o zihniyette insana fal baktırmak. gelip burada bizleri aptal yerine koydu.
İyi ki barkielden çekmişim o zaman famaya atmıştım o da dünden beri bekletiyor içim şiştiibarkieliye baktırdım sakın baktırmayın berbat
offffffffff zehrina yaaaaaaaacok kotuydu.
gıttı 7 kredımmm
su lımos nasıl yenı geldı acaba :S korktum üç harflisi mi var ne oyle seyler paylasmıs annecimmm