-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #6.761
Anladim canim bende barkiele famaya baktirmistim guzel yorumlamislardi deneyebirim o zaman onudaYeniymis. İdeal uzunlukta. Kisa degil. Oyle lafi uzatip donup dolasip ayni seyleri soyleyenler gibi destansi da degil. Ben oylesine attim havuza. Dedim kesin yine su salak robot falcilar bakar :) ama gercek bi insan bakmis :) ondan ziyade burda begenilen ve dedikleri cikti denilen fama selena barkiel kirazeyle resmen ayni seyleri yazmis ve ayni zaman dilimini vermis beni sasirtan bu kisim oldu. Ya hepsi patlayacak ya da ...
Bu falcilar falalemdemi telwede mi acabaBenim en çok beğendiğim anı , analizi ve geleceği bilen baktırmaya devam ettiğim falcılar , Falaniyethakkaniyet,İkamet , ve Estanbul birde nefertiti var kısa ama net yorumları var. Araf13 ü de beğenmiştim ama onu göremiyorum 1 kaç haftadır belki ben yakalayamıyorum.
Merhaba sırf bu siteye şuraya 2 çift yazı yazmak için geldim,kimsenin bilmediği veya tahmin etmediği bir olay söz konusu telwe sitesinde fal bakan çoğu falcı birbirinin aynısı bayanlar,boşuna baktırıp paranızı ziyan etmeyin, hayatımda hiç bukadar aptal duruma düşmemiştim. Hiç fal baktırmadığım falcı telwe cafede gelip daha önceden farklı falcıyla paylaştığım olayları rahatlıkla bana söyleyebiliyor bildiğinden mi? Tabiki de hayır ya birbirlerine paylaştığımız bilgileri veriyorlar yada kendileri farklı bi nickle hesap açıp uyutuyorlar:)
Hepsini eşleştirebilmek mümkün birkaç kişi hariç, insanları kek yerine koyup birde çok bişey biliyorlarmış gibi fal bakmıyorlarmı? Üstelik çok iyi bir falcı kalkıpta bir sitede fal bakmaz özellikle su falı en ucuz 100 tl oluyor oda en sallayanında, şüphelerim doğrultusunda aklıma gelenleri söyleyeyim bayanlar :ikamet,tutankamon,medyumhiper,efsunlar,ruhani,fenomen,falaniyethakkaniyet,kocaalem,realfalcı,metalist,gaiptenhaber,metaphoraa,starlight81 istedikleri kadar benim tek nickim var desinler hislerim pek beni yanıltmaz,belki birkaç tanesinde yanılmış olabilirim ama yok arkadaş :) kendime hakim olamıyorum...
Hangi tarihi verdiler....hep 2015 basi 2014 sonu dediler bana...Yeniymis. İdeal uzunlukta. Kisa degil. Oyle lafi uzatip donup dolasip ayni seyleri soyleyenler gibi destansi da degil. Ben oylesine attim havuza. Dedim kesin yine su salak robot falcilar bakar :) ama gercek bi insan bakmis :) ondan ziyade burda begenilen ve dedikleri cikti denilen fama selena barkiel kirazeyle resmen ayni seyleri yazmis ve ayni zaman dilimini vermis beni sasirtan bu kisim oldu. Ya hepsi patlayacak ya da ...
Bu falcilar falalemdemi telwede mi acaba
Bu kişinin hesabı kapatılmış neden acaba?
nazz nsl kızlar baktıran varmı aranızda çok güzel yorumlar almış ?
kredim var maya ya yollamak istiyordum ama sizce nasıldırdır maya ?binnaz ablada pahalı ayh
Bircok kisinin aksine ben bana yaptigi yorumu begendim canim. Sans meselesi belkide bilmiyorum. 10kredinin hakkini verdi bende sen bilirsin.nazz nsl kızlar baktıran varmı aranızda çok güzel yorumlar almış ?
Bircok kisinin aksine ben bana yaptigi yorumu begendim canim. Sans meselesi belkide bilmiyorum. 10kredinin hakkini verdi bende sen bilirsin.
nazz baktırmayın berbat. yazık oldu parama.
şu shalevisrael nasıl millet.
ve kahinvanga nasıl.
vadivatan birde nasıl
medyumselenaya fal yolladım beklemedyım halen selena ıcın ne dıyorsunuz.