- 26 Ekim 2010
- 1.637
- 1.188
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.121
Kız bu sardunya ne böyle beklete beklete bi hal oldu 22 saat gözüküyo gelmicek heralde online
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sabahtan beri bekliyorum bizi ekecek benceKız bu sardunya ne böyle beklete beklete bi hal oldu 22 saat gözüküyo gelmicek heralde online
Beklemiyce. Ben ya 23 saat fal mu bekletilir yok ya Akay 35 e attım bakalım onunda metnini duymustum pes ettim ben hevesim kaçtı valla fal danBende sabahtan beri bekliyorum bizi ekecek bence
yorumladı mi acaba nasıl buldunuzBeklemiyce. Ben ya 23 saat fal mu bekletilir yok ya Akay 35 e attım bakalım onunda metnini duymustum pes ettim ben hevesim kaçtı valla fal dan
Bende mrk ettim Akay hakkindaki dusunceniziBeklemiyce. Ben ya 23 saat fal mu bekletilir yok ya Akay 35 e attım bakalım onunda metnini duymustum pes ettim ben hevesim kaçtı valla fal dan
AKAY falımı iptal etmiş pek detay göremedim falınıza öylesine bakmak istemiyorum demiş,vee kızlar sorumu cevaplamış tamamen hissiyat böyle böyle olucak bence yazmış..iyi niyetli sağlam kafayla yine atıcam ben AkayaBende mrk ettim Akay hakkindaki dusuncenizi
Benimkinde iptal etmişti nedeni çok saçmaydıAKAY falımı iptal etmiş pek detay göremedim falınıza öylesine bakmak istemiyorum demiş,vee kızlar sorumu cevaplamış tamamen hissiyat böyle böyle olucak bence yazmış..iyi niyetli sağlam kafayla yine atıcam ben Akaya
Kisa yorumundan memnun kaldinizmi peki?AKAY falımı iptal etmiş pek detay göremedim falınıza öylesine bakmak istemiyorum demiş,vee kızlar sorumu cevaplamış tamamen hissiyat böyle böyle olucak bence yazmış..iyi niyetli sağlam kafayla yine atıcam ben Akaya
Yani sorduğum soryla alakalı genel bir yorum yapmış hissiyatım bu yönde gbi..Kisa yorumundan memnun kaldinizmi peki?
sardunyayı cok bekledim 24 saat geçince bende başka birine gönderdim cnm online olmadı kiKızlar Sardunya size çıktı mı?
Kızzz benide bekletti dün baktı fallarasardunyayı cok bekledim 24 saat geçince bende başka birine gönderdim cnm online olmadı ki
bildi mi sence? yani ne kadar süüre bekletti ki?Kızzz benide bekletti dün baktı fallara
24 saat gibibildi mi sence? yani ne kadar süüre bekletti ki?
Aynen cok sinir bozucu.. dunde sardunya bana aynisini yaptimaviyakamoz a attım şimdi,falda gözükürdu yani falımı bakılıyor gözüküyordu, bir anda gün içi aktif olmuşş..arkdşlar ya nedir bu durum
erkekler niye fal baktırır hiç anlamam ama aşırı fazla var baktıran çevremdede çok gördümkizlar bu tellwedeki kitle ne kadar cirkin oyle sok oldumEki Görüntüle 3499882
Maviyakamoz bana ertesi günü patladıKızlar mavi yakamozun mu vadesi size çıktı, durrinarbelin mi vadesi çıktı? İkiside birbirimden alakasız vadeler gerçekten mavi yakamoz 7 ay lık bir vade vermiş 7 aya neler olur ya