• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu karıştımaz olaydim

Neden evlenmeden birlikte yaşayıp hem kendisiyle hem ailesiyle karı koca gibi bu kadar yüzgöz olunur? Hiç değer vermez misin kendine?
Daha evlenmeden aldatılmayı kabul et aynı evde otur, evlensen neler yaşarsın kimbilir

Di mi çünkü "nikahı basmış" olanlar inanilmazzz mutlu, kendine değer vermek demek evlenmek demek, aldatilicaksaniz da evliyken aldatilin canım. Şu 1800lu yıllardan kalma kafanızı yenisiyle değiştirin, çok yakar bu.

O beli kirarim

Ben genis bir insan degilim

Hanımefendi içinde bulunduğunuz yüzyılda kimsenin penisinin ve vajinasının bekçiliğini yapamazsınız, çocuğunuz sevişiyo diye de belini falan kiramazsiniz. Siz geniş olmayabilirsiniz, sizin tıpatıp ayniniz olucak, aynı sizin gibi dusunucek çocuklar istiyorsanız çocuk yapmayın kendinizi klonlatin. Valla benim annem seks yapıyorum diye bana bişey yapmaya kalksa savcılığa veririm. Ben bı bireyim, annemi de seviyorum ama hayatımı "ah ah benim yazmalı anam var" diye köle gibi geçiremem. Kimse de gecirmemeli

Hanımefendi içinde bulunduğunuz yüzyılda kimsenin penisinin ve vajinasının bekçiliğini yapamazsınız, çocuğunuz sevişiyo diye de belini falan kiramazsiniz. Siz geniş olmayabilirsiniz, sizin tıpatıp ayniniz olucak, aynı sizin gibi dusunucek çocuklar istiyorsanız çocuk yapmayın kendinizi klonlatin. Valla benim annem seks yapıyorum diye bana bişey yapmaya kalksa savcılığa veririm. Ben bı bireyim, annemi de seviyorum ama hayatımı "ah ah benim yazmalı anam var" diye köle gibi geçirmemek. Kimse de gecirmemeli
Ya he he

Di mi çünkü "nikahı basmış" olanlar inanilmazzz mutlu, kendine değer vermek demek evlenmek demek, aldatilicaksaniz da evliyken aldatilin canım. Şu 1800lu yıllardan kalma kafanızı yenisiyle değiştirin, çok yakar bu.

Erkekler ilkel beyin evrim geçirmez ama 1800 de neyse şimdi de o

Hanımefendi içinde bulunduğunuz yüzyılda kimsenin penisinin ve vajinasının bekçiliğini yapamazsınız, çocuğunuz sevişiyo diye de belini falan kiramazsiniz. Siz geniş olmayabilirsiniz, sizin tıpatıp ayniniz olucak, aynı sizin gibi dusunucek çocuklar istiyorsanız çocuk yapmayın kendinizi klonlatin. Valla benim annem seks yapıyorum diye bana bişey yapmaya kalksa savcılığa veririm. Ben bı bireyim, annemi de seviyorum ama hayatımı "ah ah benim yazmalı anam var" diye köle gibi geçiremem. Kimse de gecirmemeli
Sanane ya kirarimyada kirmam

Yapmayın lütfen, eğer dünyadaki bütün erkekleri tek tek tanimadiysaniz, şuan mantıksız konuşuyorsunuz.

Tek tek tanımaya gerek yok...Zihniyet bellidir erkekte...Erkenden ve çabasız herseyini onune sunarsan, avcı güdülerini tatmin etmediğinden değerin olmuyor...Ben gercekleri soyluyorum acı ama gerçek...Erkek, elde ederken emek ve çaba harcadığı, sınırları olan kadına değer verir...Evlilikte mutlu olunur aldatmaz demedim ama en azından elini taşın altına koymalı

Tek tek tanımaya gerek yok...Zihniyet bellidir erkekte...Erkenden ve çabasız herseyini onune sunarsan, avcı güdülerini tatmin etmediğinden değerin olmuyor...Ben gercekleri soyluyorum acı ama gerçek...Erkek, elde ederken emek ve çaba harcadığı, sınırları olan kadına değer verir..

Komik olmayin ya
Size de cok deger veriyor bu yuzden di mi sevgiliniz😂😂

Tek tek tanımaya gerek yok...Zihniyet bellidir erkekte...Erkenden ve çabasız herseyini onune sunarsan, avcı güdülerini tatmin etmediğinden değerin olmuyor...Ben gercekleri soyluyorum acı ama gerçek...Erkek, elde ederken emek ve çaba harcadığı, sınırları olan kadına değer verir..

Erkekler tek bir beyin tarafından yönetilen tek bir organizma değildir, her insan nasıl birbirinden farklıysa erkekler de birbirinden farklıdır. Hepsini tek bı zihniyete indirgeyemezsiniz. Ayrıca evrim tamamlanmış ve bitmiş bişey değildir, 1800lerden bugüne devam eden ve edicek olan biseydir. Sizin 18 yaşındaki düşüncelerinize bugünkü dusunceleriniz aynı mı?

Back
X