- 31 Ocak 2020
- 2.518
- 9.792
- 158
Bende öyle dusundugum için bu pozisyondayım bacım allah onu bildiği gibi etsin
Bos ver ne halt ettigi belli olmayan adamdan hayir gelmez
Sana da hastalik falan bulastirir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle dusundugum için bu pozisyondayım bacım allah onu bildiği gibi etsin
GidiyorumRecep ivedige psikolog ne görüyorsun demişti bir sahnede kendiside kan görüyorum hocam vahşet görüyorum demişti aklıma o geldi. Boynuz görüyorum canım sütyenli kız görüyorum...
Sonunda da ayrılık vurup kapıyı çıkmani görmek istiyorum![]()
En iyisini yapıyorsun daha sevgilisinin evli olsanız düşünemiyorumGidiyorum((
Nee yoklamamiMasajcı kadınların öyle profil fotoğrafı olmuyor yalnız.
Evet keşke karıştırmasaymışsınız.
Bu masaj yalanı bile daha inanılası eskiye göre. O zaman nasıl devam ettiyseniz şu an da öyle edebilirsiniz.
Bilmeyen için yazayım biri sadece ismini yazarak mesaj yolluyorsa bu kişinin "müsait" olduğunda kendisine dönmesi içindir. Yoklamadan geçmiş yani erkek arkadaşınız. Sonra da o kişiyi aratması masum olmadığını düşündürüyor.
Sevgilinizin ismini yazan kız. Sevgilinizi yoklamış.Nee yoklamami
Kızı bulamadım kız yok olmuş resmen . Bana da o konu öyle geldi ya da bu masajcı kadından dolayı dellendim normalde tek o olsa takmazdimSevgilinizin ismini yazan kız. Sevgilinizi yoklamış.
O da evde olduğundan cevap vermemiş olabilir. Ama sonradan aratması masum olmadığını düşündürüyor.
Güvenmediğiniz, başından beri telefonunu karıştırdığınız bir ilişki yaşamanız yanlış zaten.Kızı bulamadım kız yok olmuş resmen . Bana da o konu öyle geldi ya da bu masajcı kadından dolayı dellendim normalde tek o olsa takmazdim
Bence iliskiye ara ver, 3 ay, 5 ay o zaman belli olur niyeti... Baska turlusu zorKızlar merhaba. Ikilemdeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. En başından beri birlikte kalıyorduk son 1 yıldır birlikte bi eve taşındık 7 24 beraberiz . Bu sabaha kadar.
Bu sabah uyandım, onun telefonunu karıştırmak istedim . En son 3 ay önce filan bakmıştım arada bir bakıyordum meraktan . Ilkgorunce bu ne alaka dediğim mevzu su,
Geçen yıl bi kız mesaj atmıştı whtasptan sevgilime. Sadece isim yazmis ornegin mesaj su , ali.
Benimki mesajı gördüğümde raporluydu uyuyorduk dişı çok agriyordu cevap yazmadı . Dedim niye cevap yazmadin kim bu suan konuşacakdurumda değilim arkadaşım eski dedi . Sonra bidaha kızla ilgili biseyini görmedim takip ettim gizliden filan . Neyse sonra benimki telefonunu değiştirdi numaralar gitmişti . Bu sabah o kızın ismini soy ismini instagram dan daha önce aramis olduğunu gördüm . Dedim eski arkadaşıdır aklına gelmiştir üstünde durmadım.
Sonra whstapina girdim . Ve rehberine bakmaya başladım. En son kişiyi görünce şok oldum . Üzerinde siyah sutyen bi kadın profil foto bu rus belli ki . Ismide yabancı bi isim . Uyandırdım bu ne dedim filan tartışmaya başladık bana deli gibi bağırdı sen benim telefonumuzu karistirdin dedim sus hem suçlu hem güçlü bu kadın kim sen böyle bi insan misin filan burnundangetirdim çok kızdım. Söylediği şey bi arkadaşım vermişti masajcı diye gidersen yaptirirsin numarası kalmış konuşmadım bile yazmadım yabancı ülkede zaten dedi . Silmeyi unutmuşum göreceğini bilir silerdim bisey yapmış olsam gibi saydırdı . Ben de inanmıyorum sana dedim niyetin var demekki ne masajcisi belli ne olduğu filan dedim. Sen böyle biseyi bana nasıl yakistirirsin diye ortalığı yıktı. Çok asiri kızdı. Çok büyük kavga ettik evi başına yıktım gibi bisey . O arada o kızıda sordum neden arattin diye. O benim eski arkadaşım soy adı aynı olan bi kız var rehberimde o evlenmiş görünce aklıma geldi bakım dedim bulamadım dedi . Eşyalarımı topluyorum yanıma gelip konuşmaya filan çalışıyor normal bisey yokmus gibi tutmaya calisiyo zorla . Ben suan sunu dusunuyorum . Bunlari gormezden gelip hayatıma devam ederim . Ama aranıyor mu bu adam? Üst-üste mi geldi hepsi ? Instagraminda fotoğraflarımız var hayatında ki herkes beni biliyor ailesi ile tanıştım . Bunca şeye rağmen ona yetmeyen bir şey olupta şeytana mi uymuş? Yoksa ben mi abarttım?
En bastan hata yapmissiniz ayni evde yasamalar filan. Byle kullanip sizi atar bir koseyeEvden ayrıldım hala bana öylesine almıştım fln masaj diyip duruyor kavga ettik çok kötü çıktım evden hayırlısı ne diyim![]()
Bencede..teşekkür ederimBence iliskiye ara ver, 3 ay, 5 ay o zaman belli olur niyeti... Baska turlusu zor
Uff saçma sapan konuşmayın ya ne cahilsiniz kimse bisey yaşamasın sevmesin ozamanEn bastan hata yapmissiniz ayni evde yasamalar filan. Byle kullanip sizi atar bir koseye
Ayrıldım evden ben zaten ..Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz anlamıyorum şeytana uymak ne demek. İradesi yok mu bunun. Heyecan arıyor işte. Evli bir insanın bile şeytana uymus affedeyim bir kere demesini anlayamıyorken sevgili olanın demesini hiç anlayamam. Sizi bağlayan bir şey yok aileler yok çocuk yok basın gidin işte.
Hoşgeldiniz. Gözlerimiz de bu yorumu arıyordu. Yaptığınıza göre konu tamamlandı demektirEn bastan hata yapmissiniz ayni evde yasamalar filan. Byle kullanip sizi atar bir koseye