- 28 Kasım 2010
- 41.770
- 138.412
- 798
Dedektiflige gurursuzluk diyen insan aldatilmayi sineye cekmez. Sizin hayatiniz,nasil yasayacaginizi siz bilirsiniz ama kendi yaptiginiz seyi baskasina soylemeyin,alay eder herkes. Bu platformu demiyorum disaridaki gercek hayati diyorum ben. Sosyal yasantimda kimi gorsem bu sekilde kucuk gorurum ben. Aldatilmis,hala yapismis o kocaya derim. Ha elbette ki beni ilgilendirmez,isterseniz kumanizla beraber ayni evde de oturabilirsiniz ama bunu baskalarina akil olarak verirseniz iste orda durum kotu. Bir suru insan okuyor burayi. Aldatilmayi gunluk hayatin olagan bir aktivitesi olarak gormeden yasasinlar bari.Yaşanılan bir ihanet var ortada.Nasıl anlaşılmış? kadın kocasının telefonuna program yüklemiş.Şimdi bu evlilik mi?hala ne aklı soruyorsun? ihanet ve şüphe üzerine kurulmuş bir sözde evlilik.Yalnız burada size hoşunuza gidecek akıl veren bütün kadınların onları da aldattığından kimsenin şüphesi olmasın.Bakın program isteyenler çoğalmaya başladı.Siz yazılanı anlayamayacak kadar infial ve çaresizlik içindesiniz.Benim de kocam bir zamanlar beni birkaç kez aldattı.Sabrettim.üzerine gitmedim ve bitti.Yıllardır gül gibi geçiniyoruz.Hiç dedektiflik yapma gurursuzluğunu yapmadım.Bunların geçici olduğunu büyüklerim söylediler bana.Onları dinledim ve yuvam devam ediyor.
Son olarak her erkek aldatmaz,her kadin aldatildigini bile bile oturmaya devam etmez. Acaba buyuklerinizin size bahsettigi bu guzel akil ,siz esinizi aldattiginiz zaman da gecerli olacak mi? Onu da benim icin siz soruverin buyuklerinize ve sevgili esinize. Bakalim yine bu guzel hosgoru devam edecek mi tartisabiliriz guzel bir dille