- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
Boyle olaylar ortaya cikinca korkarlar bi ara konusmayi keser boyleleri. Oysa ki insan eşinden yada karsi tarafin esinden ötürü degilde. Allahdan korkmali. Allahin aciz kullarindan korkupFake oldugumu dusunenler icin 1. sayfada duzenleme yaptim
Ve evet o gece 11:30 oldu gelmedi Bende dayanamayip isyeri yakin oldugu icin ordami diye bakmaya gittim Dukkandaymis aldim eve getirdim Ben evde sinir olurken o orda rahat rahat oturacak miydi?Eve gelince brn bagirdim o bagirdi Sorun benim seni dinlemem mi senin konusma tarzin hatali degil mi gibi gibi aklima ne gelirse(bu kadar terbiyeli konusmadim tabi)soyleydim
Verdigide sac kremi degil sac bakim yagi gibi biseymis Yaglayip yaglayip birbirinizimi sevdiniz! dedim Bu gece boyle gecti Dunde o uyanmadan cocuklari okula yolladim bende evden ciktim Eve donunce baktim telefon evde Elemanini aradim kendi telefonundan kendisi bakti hemen Benim aradigimi anladi Eve cagirdim geldi Aksam tamam yarin aricam bi daha cocuklari yollama sende arama dicem demisti Aramamak icinmi goturdum dedim Sen ara dedi Aradim bende Nedir bu muhabbet boyle dedim Yok sen yanlis anladin O benim abim Bi daha beni rahatsiz etme diye bagiriyor Bu sefer ben bagirdim Sana hakaret mi ettim iftira mi attim diye Tamam bi daha aramam cocuklarida yollamam gibisine konusma bitti
Daha anlatacak onemli bisey yok
Spor salonuna yazilmistim birkac gun once Kacis yerim oldu artik Aciyorum ses kaydini hem yuruyorum hem agliyorum Birazdan yine gidicem o uyanmadan Hala tartismalar devam ediyor iste Bilmiyorum ne olur
Yorumlariniz icin tesekkurler
Allahi unutan ondan korkmayip yanlis yapanlarin sonu... obur dunyada isleri zor