• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

Fake oldugumu dusunenler icin 1. sayfada duzenleme yaptim
Ve evet o gece 11:30 oldu gelmedi Bende dayanamayip isyeri yakin oldugu icin ordami diye bakmaya gittim Dukkandaymis aldim eve getirdim Ben evde sinir olurken o orda rahat rahat oturacak miydi?Eve gelince brn bagirdim o bagirdi Sorun benim seni dinlemem mi senin konusma tarzin hatali degil mi gibi gibi aklima ne gelirse(bu kadar terbiyeli konusmadim tabi)soyleydim
Verdigide sac kremi degil sac bakim yagi gibi biseymis Yaglayip yaglayip birbirinizimi sevdiniz! dedim Bu gece boyle gecti Dunde o uyanmadan cocuklari okula yolladim bende evden ciktim Eve donunce baktim telefon evde Elemanini aradim kendi telefonundan kendisi bakti hemen Benim aradigimi anladi Eve cagirdim geldi Aksam tamam yarin aricam bi daha cocuklari yollama sende arama dicem demisti Aramamak icinmi goturdum dedim Sen ara dedi Aradim bende Nedir bu muhabbet boyle dedim Yok sen yanlis anladin O benim abim Bi daha beni rahatsiz etme diye bagiriyor Bu sefer ben bagirdim Sana hakaret mi ettim iftira mi attim diye Tamam bi daha aramam cocuklarida yollamam gibisine konusma bitti
Daha anlatacak onemli bisey yok
Spor salonuna yazilmistim birkac gun once Kacis yerim oldu artik Aciyorum ses kaydini hem yuruyorum hem agliyorum Birazdan yine gidicem o uyanmadan Hala tartismalar devam ediyor iste Bilmiyorum ne olur
Yorumlariniz icin tesekkurler
Boyle olaylar ortaya cikinca korkarlar bi ara konusmayi keser boyleleri. Oysa ki insan eşinden yada karsi tarafin esinden ötürü degilde. Allahdan korkmali. Allahin aciz kullarindan korkup
Allahi unutan ondan korkmayip yanlis yapanlarin sonu... obur dunyada isleri zor

Şunu asla unutmayin bir adam icin hayatiniz bitti gibi düşunmeyin. Ama eşinizi affedebilcek gibi hissediyorsanizda bir cirpida silmeyin sonradab pisman olcaksaniz. Keske şans verseydim dicekseniz. Ama genelde bu adamlar bi kere yoldan ciktimi daha dogru yolu bulamiyorlar. Hemen yelkenleri suya indirmeyin tabi şans vermek istiyosaniz. Şuan kadinda adamda suçlu pisikoljisinde kendilerini kurtarma derdindeler. Ikisinede inanmayin. Hakkinizda hayirlisi olsun
Cocuklarinizi dusun kendini sagliginizi dusunun
Obur dunyada siz alniniz ak cikin Allahin karsisina
Zina en en buyuk gunahlardandir
Esiniz ve o kadin dusunsun
Yorumunuz icin cok teşekkür ederim

Noldu şimdi sonuç olarak ? Okuyup çıkacağınıza cvpta yazın hür zahmet

Yazdığımdan çıkarım yapmanız gerekirdi.Ancak,sonuç olarak şunu söylemeliyim; dedeklifliği bırakın.Telefon dinlemek onun size yaptığı ihanet kadar kötüdür.Ben derim ki; hiçbirşeyi araştırmayın.Sadece bekleyin görün. Geçici bir heyecan yaşayacak diye yuvayı bozan taraf olmayın.Siz vakurluğunuza,bakımınıza,normal davranış ve yaşantınıza devam edin.Hem büyük yara almazsınız hem de onu vicdanını sorgulamasını sağlayabilirsiniz.Öyle klasik kadın davranışı ve kıskançlık gösterileriyle hiçbirşeyi halledemezsiniz.

Yazdığımdan çıkarım yapmanız gerekirdi.Ancak,sonuç olarak şunu söylemeliyim; dedeklifliği bırakın.Telefon dinlemek onun size yaptığı ihanet kadar kötüdür.Ben derim ki; hiçbirşeyi araştırmayın.Sadece bekleyin görün. Geçici bir heyecan yaşayacak diye yuvayı bozan taraf olmayın.Siz vakurluğunuza,bakımınıza,normal davranış ve yaşantınıza devam edin.Hem büyük yara almazsınız hem de onu vicdanını sorgulamasını sağlayabilirsiniz.Öyle klasik kadın davranışı ve kıskançlık gösterileriyle hiçbirşeyi halledemezsiniz.
Bunu konu sahibine mi yazdiniz? Gecici heyecan yasasin kocasi kisilik serbest,donup evine gelsin. Evdeki de bakimli (!) olarak karsilasin.

Yanagina iki de opucuk kondursun hosgeldin de desin ister miydiniz?
Soyle akillar veriyorsunuz ya aldatilan kadina,diyecek laf cok da,soyleyemiyoruz iste

Hay ben senin vereceğin akla!....

Bu programı eşinizin telefonuna mi yüklediniz nasıl oluyor adı nedir programın adı bilgi verirmisin cnm benimde artık bagzi şeylerle yüzleşmem lazim

Kadının sana verdiği bir siz var mı? Yok.... Sana evlenirken sadakat sözü veren kocan. Bir tek ondan hesap sormaya hakkın var. Bi de madem gerekeni yapmayıp kocanız yerine başkalarına saracaksınız ne demeye böyle programlar yüklersiniz. Acık arıyordun, buldun. Eee?

Hemen mahkemeye koş.Hala öyle bir kocayla yaşamanın gurursuzluğunu yaşama.Burada akla mı ihtiyacın var ?Bal gibi seni aldatıyor işte.Bir de o kadını bul ve bir güzel patakla.Zira evli olduğunu bildiği halde kocanı ayartıyor.Kocanın yüzüne tükür.Hatta kafasına bir şeyle de vur.Aslında en iyisi uyurken kulağına cıva dök.E şimdi bu aklıda beğenmezsen bende senin aklına...!

Bunu konu sahibine mi yazdiniz? Gecici heyecan yasasin kocasi kisilik serbest,donup evine gelsin. Evdeki de bakimli (!) olarak karsilasin.

Yanagina iki de opucuk kondursun hosgeldin de desin ister miydiniz?
Soyle akillar veriyorsunuz ya aldatilan kadina,diyecek laf cok da,soyleyemiyoruz iste
Siz de sanki kendi başınıza gelmiş gibi yangına körükle mi gideceksiniz? burada yapılması gereken asli davranış derhal boşanma davası açmalı.Ama bunu o da biliyor ve bunun dışında akıl istiyor.Ne diyeceksiniz? yuvayı yık,adamı şişle,kadının saçını başını yol mu diyeceğiz? bu durum karşısında kocasının telefonuna program yüklemiş ve ihanetini belgelemiş kadın neden akıl ister ki? iki yoldan başka yol mu var.Birisi sineye çekmek ki bu gururu ayaklar altına almaktır. ikincisi onuruyla boşanmak.Ortası mı var?Siz bana cevap yetiştireceğinize ortaya birşeyler koyun.

Evet kadinda kabahatli ama burada ki en büyük suç eşinizin Bir an evli olduğunu bir kenara atmış Bence bu adamim sevgisini gözden geçirmek lazim

Siz de sanki kendi başınıza gelmiş gibi yangına körükle mi gideceksiniz? burada yapılması gereken asli davranış derhal boşanma davası açmalı.Ama bunu o da biliyor ve bunun dışında akıl istiyor.Ne diyeceksiniz? yuvayı yık,adamı şişle,kadının saçını başını yol mu diyeceğiz? bu durum karşısında kocasının telefonuna program yüklemiş ve ihanetini belgelemiş kadın neden akıl ister ki? iki yoldan başka yol mu var.Birisi sineye çekmek ki bu gururu ayaklar altına almaktır. ikincisi onuruyla boşanmak.Ortası mı var?Siz bana cevap yetiştireceğinize ortaya birşeyler koyun.
Ben koymustum koyacagim cozumu ortaya. Kadina bakimli ol denmez bu durumda. Akil mantik isi degil cunku. Her turlu delili elde eden insan bosanir. Kalkip da bakim yapmaz.

Siddete karsiyim bu arada. Kadinin sacini yol ,adami da sisle demem ben,medeniyetsiz degilim sukur.

Ahlak ve namus deyince sadece kadından konuşmaya başlayan herkes, ahlaksız ve namussuzdur.
Geçici heyecan dediğiniz şey aldatmak farkındamısınız ?

Delircem geçici heves demiş ya, böyle kadınlar var mı gerçekten hala ? Şaka mı bu

Hemen mahkemeye koş.Hala öyle bir kocayla yaşamanın gurursuzluğunu yaşama.Burada akla mı ihtiyacın var ?Bal gibi seni aldatıyor işte.Bir de o kadını bul ve bir güzel patakla.Zira evli olduğunu bildiği halde kocanı ayartıyor.Kocanın yüzüne tükür.Hatta kafasına bir şeyle de vur.Aslında en iyisi uyurken kulağına cıva dök.E şimdi bu aklıda beğenmezsen bende senin aklına...!
Konu sahibi ben olsaydım şu yazdıklarında bir mantık arardım ama değilim.
Sen en iyisi kocan seni aldattığında uygula bunları ama ortalıkta açık etme, komik oluyorsun çünkü.

Kesinlikle sürmemesi gereken bir evlilik insanlar asla düzelmiyor bir kere aklı başka yere gitti mi bu iş bitmiştir boşverin bırakın gitsin bir de kadın da suç buluyorsunuz asıl eşiniz suçlu ona eş denirse tâbi kesinlikle bir kere yapan tekrar yapar yol yakınken ayrılın ayrıca iyi ki de o uygulamayı yüklemişsiniz sizi salak yerine koyuyormus adam lütfen kendinizi böyle küçük düşürmeyin lütfen hele o kadına sakın yazmayın sanki adamı paylasamiyormus gibi en güzeli asil bir şekilde sessizce gitmek ona gitse onu da aldatır

Bu
Bir sey yapmadan once iyice dusunmeli kadinlar bu tarz hassas konularda fevri davranmamali simdi bir ise kalkistin kocam beni aldatiyormu diye cevap evetse ne yapacaktin ayrilacakmiydin ki eger yuzune vuracaksan en mantiklisi bu yok asla ayrilmam diyorsan hic adama belli etmiycek onu ugrastiricaktin kendinle evle varsa cocukla iste hastayim iste cocuk huysuz tatil istiyor evde tadilat lazim vs eve yogunlasicak alttan alttan isliycen sunun kocasi aldatmis kadin affetmis ne kadar aciz ben olsam tekmeyi basarim arkama bakmam hemende evlenirim vs gibi gozunu korkutacaktin simdi hem bilip hemde affedersen yarin o adam gelir sana sevgilisini anlatir nasil olsa gitmez birakmaz diye ne biliyim kadini arama o kuyunun basindaki sinek sen kuyuyu yani kocani kurut o dolu oldukca sinek cok olur umarim anlatabilmisimdir
[/QUOTEBu konuyu takip ettiğimden beri sizin yazdığınız bana mantıklı geldi ve size bir şey sormak istiyorum, eltinizin biriyle yazıştığına şahit olursanız ne yapardınız? Kafam allak bullak

Herif saç kremine karşı se,ks talep etmiş resmen. Adam basitlikten yıkılıyor.Karşıdaki kadın sadece figüran. Kızılması gereken merci belli,ne yazık ki kocanız

Yaşanılan bir ihanet var ortada.Nasıl anlaşılmış? kadın kocasının telefonuna program yüklemiş.Şimdi bu evlilik mi?hala ne aklı soruyorsun? ihanet ve şüphe üzerine kurulmuş bir sözde evlilik.Yalnız burada size hoşunuza gidecek akıl veren bütün kadınların onları da aldattığından kimsenin şüphesi olmasın.Bakın program isteyenler çoğalmaya başladı.Siz yazılanı anlayamayacak kadar infial ve çaresizlik içindesiniz.Benim de kocam bir zamanlar beni birkaç kez aldattı.Sabrettim.üzerine gitmedim ve bitti.Yıllardır gül gibi geçiniyoruz.Hiç dedektiflik yapma gurursuzluğunu yapmadım.Bunların geçici olduğunu büyüklerim söylediler bana.Onları dinledim ve yuvam devam ediyor.

Çocuğunuz falan var mı, yoksa bari bi süreliğine atla git. Bana boşanmayacakmışsın gibi geliyor, en azından adama bi rahatlık gelmesin. Sende ne demeye ilk seferden yaptığın şeyi itiraf ediyorsun.

Back