• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

2tane bebek gibi kızı var biri 13 diğeri 10 ve benim yandığım nokta biz oraya gittiğimizde eşim tokalaşmak istediğinde abdestliyim der tokalaşmaz eşinin öz kardeşi, diğer yandan gece yarısı elin adamıyla yazışır şimdi yanımda olmanı isterdim der ayy bunu yüzüne vurmayı nasıl isterdim
Ah yazık ya ne biçim inanmamış. Aman canım sen hiç bişe yapma ucu çok farklı yerlere gider. Allah akıl fikir versin.

Genç ergen bir delikanlıya tatlı dille annen kocamla kikirdeşiyor nasıl denir, biraz açar mısınız? Ve akla uyar tarafı nedir? Annesi bir hata yapıyorsa genç bir delikanlının bunu duyup annesini kesmesini falan mı istiyorsunuz acaba?
kesinlikle size katılıyorum.bunun bedelini genç bir evlada yaşatma taraftarı değilim.Çocuğun yaşayacağı psikoloji sonra atacağı adam hiç de istenilen şeyler olmayabilir.Evladıyla intikam almayı doğru bulmuyorum.

2tane bebek gibi kızı var biri 13 diğeri 10 ve benim yandığım nokta biz oraya gittiğimizde eşim tokalaşmak istediğinde abdestliyim der tokalaşmaz eşinin öz kardeşi, diğer yandan gece yarısı elin adamıyla yazışır şimdi yanımda olmanı isterdim der ayy bunu yüzüne vurmayı nasıl isterdim
Soyle yapabilirsinhep beraberken ya bu numara surekli seni aradi sen icerdeydin tel sessizdeydi ben tesaduf gordum actim sesimi dinledi kapatti falan de kocasi muhakkak alacaktir telefonu bi sekilde cikar ama sakin bildigini belli etme ve uzak dur bi bahane bul kus onunla mesafe koy araya

Soyle yapabilirsinhep beraberken ya bu numara surekli seni aradi sen icerdeydin tel sessizdeydi ben tesaduf gordum actim sesimi dinledi kapatti falan de kocasi muhakkak alacaktir telefonu bi sekilde cikar ama sakin bildigini belli etme ve uzak dur bi bahane bul kus
Görüşmeye başladığından beri telefonu ortalığa bırakmıyor canım, ya kendi odasında yada mutfakteyken dolaba koyar, hatta bi defasında ben çocuk odasında namaz kılıyordum sesizde titreşimi açık bi teflona msj geliyor aradım buldum nereye koymuş tahmin bile edemezsin ranzanın üstünde yataklar vardı yatakların altına koymuş bende aldım baktım şifreli diye msjın içeriğini görmedim götürüp verdim ben namazdayken sana sürekli msj geliyordu acil birşey vardır diye getirdim eline verdim bekliyorum ki şifreyi girsin üstten sayfayı kaydırdı kız kardeşim dedi evet kız kardeşide msj atmıştı farklı bir kişide sonra msjları açmadan tuş kilidini kapattı sonra bakarım dedi telefonu göğsüne koydu, hangi evli bayanın telefonu sesizde ve köşe bucak saklar?

Görüşmeye başladığından beri telefonu ortalığa bırakmıyor canım, ya kendi odasında yada mutfakteyken dolaba koyar, hatta bi defasında ben çocuk odasında namaz kılıyordum sesizde titreşimi açık bi teflona msj geliyor aradım buldum nereye koymuş tahmin bile edemezsin ranzanın üstünde yataklar vardı yatakların altına koymuş bende aldım baktım şifreli diye msjın içeriğini görmedim götürüp verdim ben namazdayken sana sürekli msj geliyordu acil birşey vardır diye getirdim eline verdim bekliyorum ki şifreyi girsin üstten sayfayı kaydırdı kız kardeşim dedi evet kız kardeşide msj atmıştı farklı bir kişide sonra msjları açmadan tuş kilidini kapattı sonra bakarım dedi telefonu göğsüne koydu, hangi evli bayanın telefonu sesizde ve köşe bucak saklar?
Boyle kadinlar yapar canim Allah bir ayibi 40 gun saklar kul tovbe eder diye etmezse cikar ortaya bosuna dememisler kula bela gelmez hak yazmayinca hak bela yazmaz kul azmayinca sen bosver zor ama bosver Vallahi o zararlida ciksa inan bana sende zararli cikacan

Boyle kadinlar yapar canim Allah bir ayibi 40 gun saklar kul tovbe eder diye etmezse cikar ortaya bosuna dememisler kula bela gelmez hak yazmayinca hak bela yazmaz kul azmayinca sen bosver zor ama bosver Vallahi o zararlida ciksa inan bana sende zararli cikacan
Haklısın canım haklısında bazen düşünüyorum sesiz kalırsam da ya çıkıp giderse o zaman bizim şerefimiz lekelenir ne yapacağımı bilemiyorum, her an her saniye aklımda

Sanirim siz yuvasi dagilan bayanlarin konularina girip tartisma derdinde olan issiz saftirik bir bağyansiniz anladigim kadariyla cok gordum sizi cunki su konuda 🤣 o yuzden pek ciddiye almiyorum pirlanta gibi evliligim var ustune cocugum olucak. Gencimde instgramdan felan takip edebilirsin. Hafiden işsiz tipleri andiriyorsunda 🙄
Canım lise mezunu ev hanımı olan sensin, yükseklisans mezunu yönetici olan benim, bu durumda işsiz kim bilemedim. Profilin doğruysa 21 yaşındasın, daha çok gençsin. İnşallah bebeğini sağlıkla doğurup, sağlıklı bir ailede büyütürsün. Ben senin 2 katın yaşında eğitim, iş ve evlilik yaşamıyla da sana göre bilmem kaç kat hayat deneyimine sahip, oldukça feminist, kadına karşı şiddet ve çocuk istismarına karşı savaş veren bir eğitimciyim. Okuduklarıma ama en çok da hayat deneyimime göre kadınların kendilerini kandırmalarını, acılarını davet etmelerini ve körüklemelerini, en çok da birbirlerine zarar vermelerini engellemek adına bir faydam olur mu diye yorum yazıyordum ama zaten TeslaNicola'nın dediği gibi kimseye kendisine rağmen yardım edemeyeceğimi kabul ettim. Barbaros Şansal'ın meşhur sözünü diyesim geldi de neyse :KK25:

Siz dedektifliği onurlu bir haraket olarak mı görüyorsunuz? zaten kadını dedektifliğe yöneltecek bir durum varsa o evlilik bitmiş demektir.Evlilik şüpheyle yürümez. Aldatılan her kadın soluğu mahkemede alsaydı bugün neredeyse evli kadın kalmazdı.Ben aldatılmayı onaylayan bir kadın değilim.Ama benim eşimi baştan çıkaran kadının ekmeğine de yağ sürecek kadın olmadım.Söylediğim bir türlü anlaşılmıyor. Sözlerimi çarpıtmanın yararı yok.Aldatılmayı elbette kimse kabullenmez.Ama başa gelince de bir süre sabır göstermek akıllıca olur demenin ne zararı var? İnsanlığın varoluşundan beri aldatmak ve aldatılmak vardır.Buna herkesin tepkisi elbet farklıdır.Burada başkalarına akıl olarak verdiğim nedir? ve siz hangi aklı veriyorsunuz? Yani gerçekle yüzleşmesinler ve öyle yaşasınlar mı diyorsunuz?
Kocanızın baştan çıkası yoktu ama elin kadını geldi baştan çıkardı :olamaz:

Eşin aranmaya başlamış. Suçunu bastırır gibi hareketler yapmış fakat yine de konuşun. İnşallah herşey yolunda gider.

Bu tlf dinlemeler özel hayata müdahaledir. Ağır suç diye biliyorum.
Oldu herkes eşinin tlf dinlesin. Sizinkinide eşiniz dinlesin.
Konuyu tam olarak anlamadım bile sinirden.

Yaşanılan bir ihanet var ortada.Nasıl anlaşılmış? kadın kocasının telefonuna program yüklemiş.Şimdi bu evlilik mi?hala ne aklı soruyorsun? ihanet ve şüphe üzerine kurulmuş bir sözde evlilik.Yalnız burada size hoşunuza gidecek akıl veren bütün kadınların onları da aldattığından kimsenin şüphesi olmasın.Bakın program isteyenler çoğalmaya başladı.Siz yazılanı anlayamayacak kadar infial ve çaresizlik içindesiniz.Benim de kocam bir zamanlar beni birkaç kez aldattı.Sabrettim.üzerine gitmedim ve bitti.Yıllardır gül gibi geçiniyoruz.Hiç dedektiflik yapma gurursuzluğunu yapmadım.Bunların geçici olduğunu büyüklerim söylediler bana.Onları dinledim ve yuvam devam ediyor.
Kocanız sizi bir kaç kere aldatmış ve göz yummuşsunuz. Acaba hangisi gurursuzluk? Aldatmayı sineye çekmek mi yoksa kabullenmemek mi?

Canım lise mezunu ev hanımı olan sensin, yükseklisans mezunu yönetici olan benim, bu durumda işsiz kim bilemedim. Profilin doğruysa 21 yaşındasın, daha çok gençsin. İnşallah bebeğini sağlıkla doğurup, sağlıklı bir ailede büyütürsün. Ben senin 2 katın yaşında eğitim, iş ve evlilik yaşamıyla da sana göre bilmem kaç kat hayat deneyimine sahip, oldukça feminist, kadına karşı şiddet ve çocuk istismarına karşı savaş veren bir eğitimciyim. Okuduklarıma ama en çok da hayat deneyimime göre kadınların kendilerini kandırmalarını, acılarını davet etmelerini ve körüklemelerini, en çok da birbirlerine zarar vermelerini engellemek adına bir faydam olur mu diye yorum yazıyordum ama zaten TeslaNicola'nın dediği gibi kimseye kendisine rağmen yardım edemeyeceğimi kabul ettim. Barbaros Şansal'ın meşhur sözünü diyesim geldi de neyse :KK25:
Kadinlarin birbirlerini köruklemelerini savunan bir insanin bir kadına lise ve yuksek lisans mevzunu ile kiyaslamasi yapmasi da ayri bi ironi olmuş 🙄😭 ben insanlari egitiminden veyahut yasindan vurmam sadece sozlerinden vururum. Seninde sozlerinden bunu cikardim. He bu arada "yuksek lisans" egitimli birine gore fazla asosyel, fazla işsiz ve fazla yuvasi dagilan kadinlari hedef aldigini goruyorum. Bi gun senle yan yana gelmeyi cok isterdim. Mevzunluk ve yaş ile zekanin yarisamicagini sana gostermek cok cok isterdim. Hayatinda basarilar dilerim umarim bu çeliskilerinden bi gun kurtulursun👄

Son düzenleme:
Bütün erkekler yapıyor allah aşkına benim eşim yapmaz diyen kendini kandırıyor,önemli olan sen onu affedebilecekmisin onla ilgili soru işaretleri artık hep kafanda olucak zor bir durum ama inan kendini üzdügüne degmez boşver

Bu erkekler hep aynımı olacak yanlış anlaşılacağı belli sonuçta o nasıl bir konuşma şekli ya.Ne yapsanız yeridir.

Kadinlarin birbirlerini köruklemelerini savunan bir insanin bir kadına lise ve yuksek lisans mevzunu ile kiyaslamasi yapmasi da ayri bi ironi olmuş 🙄😭 ben insanlari egitiminden veyahut yasindan vurmam sadece sozlerinden vururum. Seninde sozlerinden bunu cikardim. He bu arada "yuksek lisans" egitimli birine gore fazla asosyel, fazla işsiz ve fazla yuvasi dagilan kadinlari hedef aldigini goruyorum. Bi gun senle yan yana gelmeyi cok isterdim. Mevzunluk ve yaş ile zekanin yarisamicagini sana gostermek cok cok isterdim. Hayatinda basarilar dilerim umarim bu çeliskilerinden bi gun kurtulursun👄
Eğitim Şart! Bir kez daha anladım. Yazdıklarımdan birbirini körükleme sonucunu çıkarman okuduğunu anlamadığını gösteriyor çünkü! (Bazı kelimeler duymuş, cümle içinde de kullanmışsın, fena da durmamış, bunun için meslek alışkanlığıyla bir aferin verebilirim sana ama yazıma biraz daha çalışman lazım. Bkz: asosyel). Asıl konuda ise konu sahibine git kadının saçını başını yol, kendisinin deyimiyle kocanın da ağzına s... demiş olsaydık asıl körükleme bu olurdu. Konu sahibinin kocası asla iyi niyetli değil ve olay düpedüz aldatma. Karşıdaki kadın masum demiyoruz, benim karşımda öyle yavş.k yavş.k konuşan adam olsa öyle bir laf derim ki bir daha o telefon numarasını çeviremez bile, o ayrı konu ama o kadının konu sahibine sadakat sözü yok, dolayısıyla gidip ona hesap soramaz. Ayrıca neden kocasının oynaştığı kadını muhatap alıp kendi seviyesini düşürsün. Adam böyle olduktan sonra A kadını gider B kadını gelir, hangi biriyle muhatap olacak? Kocayla da konuşulacak bir şey yok, aldatmanın bahanesi olamaz, özrü de olamaz. Adam zaten güvenilir bir adam değil, bir kez affedildiğinde bunu alışkanlık haline getireceği de aşikar. Son olarak, benle yan yana yana gelme isteğini memnuniyetle karşılıyorum Hoppa Özelden yazarsan neden olmasın :rolleyes:

Back