• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonunu dinledim ve.....

Burada yazacaklarım standart kıskançlık davranışlarını yansıtmıyor elbet.Ama benim samimi görüşümü yansıtıyor.
Tolstoy Kroyçer Sonat adlı romanında ; "her kim ki kadına arzuyla bakar ise, yüreğinde onunla zina yapmış sayılır" diyor.
Şimdi kadına arzuyla bakmayan erkek var mı? Ve fırsat bulduğunda beğendiği bir kadınla yatmayacak erkek var mı?Evlilik aşkı öldürür diyorlar.Yanlış mı? hangi evlilikte aşk devam eder? etmez çünkü ünlü Fransız düşünür Montaigne'nin dediği gibi "Aşk,arzuladığımız bir varlıkta bulacağımız tada susamaktan başka bir şey değildir"
Buna göre; evlenince su içiliyor ve susamak bitiyor. İşte biz bayanlar erkeğin bu doğasını anlayamıyoruz.Yahut kıskançlıktan işimize gelmiyor.Peki ya kıskançlık ...! insana en büyük zararı veren korkunç bir duygu.Ve bu duyguyu insan isterse pekala torpüleyip en az zarara indirebiliyor.Ben bunu başardım. Erkek ihanet için yaratılmış.Kendi eşinden çok daha çirkin bir kadına kendi eşinden çok daha fazla ilgi duyabiliyor.Çünkü o kadın o erkek için açılmamış kapalı kutu.Onda çok büyük haz ve heyecan yaşayacağına emin.
E,doğasında var olduğuna ve karda yürüyüp izini belli etmediğine göre evcilik oyununa devam etmekte ne sakınca olabilir?

Çoğu kişi demişki boyle kadin cok var sen kocana bak. Oncelik kocanin onunla hesaplasirsin once. Ama kadini bosver cok var diyen zihniyet bitmedigi surece. O kadin ve onun gibi kadinlar. Yarin senin kocanida benim kocamida ayartir. Annemin akraba olarakdan bi arkadasi vardi. Kadin evli idi ve baska adamla gorusuyodu. Karsidaki adamda evliydi. Sonra kadin gitti kocasindan ayrildi adam icin. Kadinin amaci baskaydi kendine dukkan actirdi. Ev aldirdi. Adami yuvasindan da etti bosandirdi. Sonra herseyi ustune yapinca. Ben senden ayriliyorum desi. Adamda sinir krizi gecirip kendinide oldurdu ve o kadinida. Bizde bunlari kaidn öldukten sonra ogrendik. Demem o ki evet boyle kadin cok var. Ama sunu unutmayin erkekler nefsine duskun. Kadinlar oyle degil. Kadin nefis icin hic bisey yapmaz. Onun altinda baska bisey vardir. Kullanir adami. Aklini celer . Esiyle arasi bozuk oldugu ani kollar yapisir sülük gibi. Bi bakarsin evine bagli namazli niyazli suleyman amca yoldan cikmis. Kadinin şeytani cok kotu oluyo. O kadin namuslu bi kadin olsaydi beni bi yemekle kurtaramazssin dediginde kikirdamazdi. Bi tavir koyardi o adam daha onu arayamazdi. Belliki karsilikli biseyler var. Size tavsiye acımayın kadina. Cocugu var colugu var demeyin evli barkli demeyin. Gonderin kocasina o konusmayi. Acirsaniz acinacak hale duserseniz. Esinize gelince. Bu adam zampara olsaydi 5 gunde baska kadin tarafinda hicmi calmazdi telefoju. Zampara olana 1 degil 10 tanesi yetmez. Benim enistem vardir ondan bilirim. Evine gelmezzz. Ama burda bi kadina takilmis. Seytana uymus. Kocanizi biraz surundurun. Ders alsin ve kadina aslaaaaa acimayinnn aslaaaa
Pes yani ya, adam şeytana uymuş bir melek kadın da şeytan :rolleyes: Kusura bakmayın da linç edilmeyi göze alarak bu kafadaki kadınların kocalarının sırtını sıvazlayıp yürü be koçum sizi kim tutar diyesim var.

Terbiyesiz herif. Ama bence kadına değil oğluna söyleyin o rezil etsin. Çoçuğa da tatlı bir dille anlatın annen böyle böyle yaptı diye. Ben yüzde elli erkekte yüzde elli kadında suç buluyorum böyle durumlarda. Ve ikisinin de rezil rüsva edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Öyle sadece eşinizden hesap sorup kavga etmeyle değil. Olabildiğince de kanıt toparlamaya çalışın. Telefon dökümleri vs.
Genç ergen bir delikanlıya tatlı dille annen kocamla kikirdeşiyor nasıl denir, biraz açar mısınız? Ve akla uyar tarafı nedir? Annesi bir hata yapıyorsa genç bir delikanlının bunu duyup annesini kesmesini falan mı istiyorsunuz acaba?

Kitabına uydurmak lazım tabi.
Plansız olmaz.
Gider kız kardeşimin üstüne hat alırım. Kendi kendime mesaj gönderirim.
En fazla numarayı alabilir. Aleyhimde kullanmaya kalkarsa da iftiradan da ayrıca dava acarım. Bana yaşattığı şeyi ona yasatmadan bırakmam yani.

Erkekler karılarını kendilerine muhtaç zannediyorlar.
Ne yaparsam yapayım yinede o yapmaz, gitmez, terk etmez, aldatmaz..... bundan çok emin oldukları için bu kadar nane yiyorlar. Hele kaybetme korkusu olsun, pervane olurlar.
Bir de biz kadınlar da dünyadaki tek erkek onlarmış gibi hareket etmesek........
Siz bence Müge Anlı vb programlar izlemeye biraz ara verin. Sırf misilleme için gidip hat almalar falan filan, ağzım açık kaldı. Yahu insan neden enerjisini mutsuz olmak ve mutsuzluğunu körüklemek için harcar! İnsan gibi boşanıp enerjini mutlu olacağın bir hayata harcamak varken yok intikamını al, yok misilleme yap.

Noldu şimdi sonuç olarak ? Okuyup çıkacağınıza cvpta yazın hür zahmet
O kadar yazdık, konu fake'miş hemşire, konu etiketlerine bak :olamaz:
Bildirim niye geldi yav atmayın öyle bildirim falan. 6 senemi heba ettim bu bdv de. Bataklığa yeniden cekmeyin alıntılayıp alıntılayıp vazgeçtim yazmaktan🤣🤣 lütfen yeni arkadaşlar kurtarın kendinizi 🤣 sonu yok bu konuların ve hiçbir şey anlatamıyorsunuz bu insanlara olmuyor😄
He vallah ağzım açık bakıyorum yorumlara ama sayende yol yakınken dönmeye çalışacağım :rolleyes:

Siz bence Müge Anlı vb programlar izlemeye biraz ara verin. Sırf misilleme için gidip hat almalar falan filan, ağzım açık kaldı. Yahu insan neden enerjisini mutsuz olmak ve mutsuzluğunu körüklemek için harcar! İnsan gibi boşanıp enerjini mutlu olacağın bir hayata harcamak varken yok intikamını al, yok misilleme yap.
Müge anlıyı hiç seyretmem. Nerden çıkardınız?😁😁😁😁

kadının suçu yok kocan aramış diyen kızlar ,sizi evli olduğunu bildiğiniz bir adam aradığı zaman size böyle -kahveye gelecem sana dese- tabi ne zaman istersen gel,bu arada kremim bitti felan diye mi cevap vereceksinz.Adamın niyetini anladığınız halde sert bir tavırla haddini bildirmek yerine adam diyecek gelirsem kahveyle kurtulamazsın .bende diyeceğim ki tamam yemek ısmarlarım sana .? Bu nedir yani masum bir kadın konuşması mı ?

Pes yani ya, adam şeytana uymuş bir melek kadın da şeytan :rolleyes: Kusura bakmayın da linç edilmeyi göze alarak bu kafadaki kadınların kocalarının sırtını sıvazlayıp yürü be koçum sizi kim tutar diyesim var.
Asil sizin dusunceniz sacma. Ben adam melek demiyorum. Sizler kadin melek adam suclu diyorsunuz sadece. Ee esine kiz kadine ne kiziyon. Esine de kizssin once hesaplassin. Ama kadini bosver olurmu sizce ? Karsilikli degilmi hata gidicek kadinlada hesaplasicak. Korkak olmamali bi kadin. Siz oylesiniz anladigim kadari ile. Nickinizden de belli zaten az cok 🤣

kadının suçu yok kocan aramış diyen kızlar ,sizi evli olduğunu bildiğiniz bir adam aradığı zaman size böyle -kahveye gelecem sana dese- tabi ne zaman istersen gel,bu arada kremim bitti felan diye mi cevap vereceksinz.Adamın niyetini anladığınız halde sert bir tavırla haddini bildirmek yerine adam diyecek gelirsem kahveyle kurtulamazsın .bende diyeceğim ki tamam yemek ısmarlarım sana .? Bu nedir yani masum bir kadın konuşması mı ?
He iste bende bunu savunuyorumda bazi bayanlar gercekten cok garip 🤣

Sanirim siz yuvasi dagilan bayanlarin konularina girip tartisma derdinde olan issiz saftirik bir bağyansiniz anladigim kadariyla cok gordum sizi cunki su konuda 🤣 o yuzden pek ciddiye almiyorum pirlanta gibi evliligim var ustune cocugum olucak. Gencimde instgramdan felan takip edebilirsin. Hafiden işsiz tipleri andiriyorsunda 🙄

Bu ilk değil gibi geldi bu kadınla münasebeti. Kadınada eşinizede gerekli ayarı verin asla geri durmayın meydanı boş bulmuşlar

Selam kk kadınları....
Bir süredir esimin telefonuna su takip prog. indirmek istiyordum Sonunda dedigimi yaptim Zaten 7 gun deneme suresi vardi Bugun 5. gündü Gercekten hic yanlis hareketi yoktu Evlilik yildonumumuz oldugu icinde dun bir siteden hediye yollamistim Cok mutlu olmustu Hersey cok guzeldi Hatta bugun dedimki hersey yolunda allah verede 2 gunde bisey gormesem duymasam diye...
2 saat once rast gele ne yapiyor diye teli actim O anda telefonu çaldı Bende dinlemeye basladim Arayan eski elemaninin annesi genc sayilir ve bosanmis bir hanim Diyalog soyle
Esim-ne zaman kahveye cagiracaksin
Kadin-istedigin zaman gel ama gunduz evde yokum isteyim temizlige gidiyorum
E-gunduz bos olsam gelir evini temizlerim
K-cok tesekkur ederim(gibi...)
K-gonderdigin sac kremi cok guzelmis ama bitti aynisindan var mi
E-yok artik ondan bulunmuyor Bulursam bi kahveyle kurtulamazsin ama
K-yemek ısmarlarım ayip ettin Istedigin zaman olabilir
E-benim istedigim yemek tuzlu olur ama.....gibi gibi seyler gülüşmeler kikirdamalar Benle 1 dk konusmayan okuz onunla 14 dk konustu
Neyse dayanamayip sinirle aradim durumu anladi hemen eve geldi Nerden biliyosun bunlari gibisine Tabi suclu ben oldum Bundan sonra tel kullanmicam dedi atti gitti Bilmem gelir mi eve Gelmesede umrum degil
Moralim bozuk yinede lutfen can sıkıcı yorumlar yapmayin rica ediyorum Evet ozguvensizim evet saplantiliyim kabul
Sorum su kadinada 2 cift laf edeyim mi Evli oldugumuzu bile bile eve kahveye yemege cagirmalar nedir yani
Ki eskiden esime dogum gununde hediye yollardi sinir olurdum Esimle dogum gunum ayni üstelik Cok dusuncesiyle bana niye yollamıyordu
Uzun oldu kusura bakmayin 😦
Eşin bence iğrenç bi adam.Rabbim dert verıo dermanda verio.Boyle okuzlerı bız adam edıoruz donup eline sağlık dıolar.Ne diyelımkı canım.Kocan tuzlu istıo karıdan ben ole ucuz almam dıo.Sor kocana ne ıma ettın de?Çocugun varmı

Valla çok zor bir durum canım yaaa...Allah yardımcın olsun.ne desek boş..bu tarz ihanet durumları çok can sıkıcı.

Eşin bence iğrenç bi adam.Rabbim dert verıo dermanda verio.Boyle okuzlerı bız adam edıoruz donup eline sağlık dıolar.Ne diyelımkı canım.Kocan tuzlu istıo karıdan ben ole ucuz almam dıo.Sor kocana ne ıma ettın de?Çocugun varmı
2 çocuğum var

Fake oldugumu dusunenler icin 1. sayfada duzenleme yaptim
Ve evet o gece 11:30 oldu gelmedi Bende dayanamayip isyeri yakin oldugu icin ordami diye bakmaya gittim Dukkandaymis aldim eve getirdim Ben evde sinir olurken o orda rahat rahat oturacak miydi?Eve gelince brn bagirdim o bagirdi Sorun benim seni dinlemem mi senin konusma tarzin hatali degil mi gibi gibi aklima ne gelirse(bu kadar terbiyeli konusmadim tabi)soyleydim
Verdigide sac kremi degil sac bakim yagi gibi biseymis Yaglayip yaglayip birbirinizimi sevdiniz! dedim Bu gece boyle gecti Dunde o uyanmadan cocuklari okula yolladim bende evden ciktim Eve donunce baktim telefon evde Elemanini aradim kendi telefonundan kendisi bakti hemen Benim aradigimi anladi Eve cagirdim geldi Aksam tamam yarin aricam bi daha cocuklari yollama sende arama dicem demisti Aramamak icinmi goturdum dedim Sen ara dedi Aradim bende Nedir bu muhabbet boyle dedim Yok sen yanlis anladin O benim abim Bi daha beni rahatsiz etme diye bagiriyor Bu sefer ben bagirdim Sana hakaret mi ettim iftira mi attim diye Tamam bi daha aramam cocuklarida yollamam gibisine konusma bitti
Daha anlatacak onemli bisey yok
Spor salonuna yazilmistim birkac gun once Kacis yerim oldu artik Aciyorum ses kaydini hem yuruyorum hem agliyorum Birazdan yine gidicem o uyanmadan Hala tartismalar devam ediyor iste Bilmiyorum ne olur
Yorumlariniz icin tesekkurler

Fake oldugumu dusunenler icin 1. sayfada duzenleme yaptim
Ve evet o gece 11:30 oldu gelmedi Bende dayanamayip isyeri yakin oldugu icin ordami diye bakmaya gittim Dukkandaymis aldim eve getirdim Ben evde sinir olurken o orda rahat rahat oturacak miydi?Eve gelince brn bagirdim o bagirdi Sorun benim seni dinlemem mi senin konusma tarzin hatali degil mi gibi gibi aklima ne gelirse(bu kadar terbiyeli konusmadim tabi)soyleydim
Verdigide sac kremi degil sac bakim yagi gibi biseymis Yaglayip yaglayip birbirinizimi sevdiniz! dedim Bu gece boyle gecti Dunde o uyanmadan cocuklari okula yolladim bende evden ciktim Eve donunce baktim telefon evde Elemanini aradim kendi telefonundan kendisi bakti hemen Benim aradigimi anladi Eve cagirdim geldi Aksam tamam yarin aricam bi daha cocuklari yollama sende arama dicem demisti Aramamak icinmi goturdum dedim Sen ara dedi Aradim bende Nedir bu muhabbet boyle dedim Yok sen yanlis anladin O benim abim Bi daha beni rahatsiz etme diye bagiriyor Bu sefer ben bagirdim Sana hakaret mi ettim iftira mi attim diye Tamam bi daha aramam cocuklarida yollamam gibisine konusma bitti
Daha anlatacak onemli bisey yok
Spor salonuna yazilmistim birkac gun once Kacis yerim oldu artik Aciyorum ses kaydini hem yuruyorum hem agliyorum Birazdan yine gidicem o uyanmadan Hala tartismalar devam ediyor iste Bilmiyorum ne olur
Yorumlariniz icin tesekkurler
Şunu asla unutmayin bir adam icin hayatiniz bitti gibi düşunmeyin. Ama eşinizi affedebilcek gibi hissediyorsanizda bir cirpida silmeyin sonradab pisman olcaksaniz. Keske şans verseydim dicekseniz. Ama genelde bu adamlar bi kere yoldan ciktimi daha dogru yolu bulamiyorlar. Hemen yelkenleri suya indirmeyin tabi şans vermek istiyosaniz. Şuan kadinda adamda suçlu pisikoljisinde kendilerini kurtarma derdindeler. Ikisinede inanmayin. Hakkinizda hayirlisi olsun
Cocuklarinizi dusun kendini sagliginizi dusunun
Obur dunyada siz alniniz ak cikin Allahin karsisina
Zina en en buyuk gunahlardandir
Esiniz ve o kadin dusunsun

Back