- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
Ben senin dusuncene saygi duyuyorum seninde saygi duymani beklerim ben çok fazla kadınla karşılaştimki gercekten karaktersiz sifatina yakisabilcek bicimde. Yakinlarimdan da calistigim yerlerdede gordum. Ben adam sutten cikmis ak kasik demiyorum. Kocasini boşasin ister kizssin istedigini yapsin suçlu zaten bencede namuslu olan insani en namussuz baska bir insan bile bastan cikaramaz icinde olacak o şey. Ama kadinin ne sucu var diyenlere aslinda sinirlenip yazmistim. Egitim konusuna gelince 23 yasindayim yuksek lisans yapmadim ama unv okudum. Sayisiz kitapda okudum evlendim hala okurum eşimede okuttururum. Cahil bi insan degilim cok şukur egitimsiz de degilim . Evet egitimci degilim ama birilerine biseyler ogretmek icin egitimci olmak gerektigini dusunmuyorum. Elimin uzandigi herkese yararli seyler ogretmeye veya tesvik etmeye calisiyorum yasim genc belki ama zor bir sekilde yetistim ve egitim gordum suan sabrimin karsiligini aldim ve elimin uzandigi insanlara yaridmci oluyorum. Herseyden once iyi bi insan oldugumu dusunuyorum cahil insana tahammulum yok amma velakin cahilligin egitim ile alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim babam liseyi birakmak zorunda kalmis ama kendisi suan cok kitap okur. egitim gormemis ama kendi kendini egitir ve ogrenmeye acik. Ben senin surekli egitiminden ve egitimcu olmandan bahsetmenden dolayi sana baya uzuldum cunki insanin kendini tek anlatma ve tanimlayacak seyinin egitimi olmasi uzucu. Belki ben kendimi yanlis lanse ettim belki sen. Ama senin evli bir insanin eşinden için yuru be kocum diye aldatmaya tesvik etmek lazim demen zaten basli basi bir yanlisti bana gore kimsenin kimseye bunu demeye hakki yok. Bence dediklerinu sorgula egitimini bir kenara birak ve benimle insan oldugun icin tartis münakaşaya gir :)) hamileyim cok aksiyim bu aralar ama yinede gayet tatli konustugumu dusunuyorum ^^ bu arada istanbulda oturuyorsan tanismayi cok isterimEğitim Şart! Bir kez daha anladım. Yazdıklarımdan birbirini körükleme sonucunu çıkarman okuduğunu anlamadığını gösteriyor çünkü! (Bazı kelimeler duymuş, cümle içinde de kullanmışsın, fena da durmamış, bunun için meslek alışkanlığıyla bir aferin verebilirim sana ama yazıma biraz daha çalışman lazım. Bkz: asosyel). Asıl konuda ise konu sahibine git kadının saçını başını yol, kendisinin deyimiyle kocanın da ağzına s... demiş olsaydık asıl körükleme bu olurdu. Konu sahibinin kocası asla iyi niyetli değil ve olay düpedüz aldatma. Karşıdaki kadın masum demiyoruz, benim karşımda öyle yavş.k yavş.k konuşan adam olsa öyle bir laf derim ki bir daha o telefon numarasını çeviremez bile, o ayrı konu ama o kadının konu sahibine sadakat sözü yok, dolayısıyla gidip ona hesap soramaz. Ayrıca neden kocasının oynaştığı kadını muhatap alıp kendi seviyesini düşürsün. Adam böyle olduktan sonra A kadını gider B kadını gelir, hangi biriyle muhatap olacak? Kocayla da konuşulacak bir şey yok, aldatmanın bahanesi olamaz, özrü de olamaz. Adam zaten güvenilir bir adam değil, bir kez affedildiğinde bunu alışkanlık haline getireceği de aşikar. Son olarak, benle yan yana yana gelme isteğini memnuniyetle karşılıyorum Özelden yazarsan neden olmasın