Telefonumu kurcalarsa....

Eşimle 5 yıldır birlikteyiz. sadece bir kere mesajlarına bakmıştım o da kendi yazdığım mesajı okumak için.

Bana göre değil şu 'Benim gizlim saklım olmaz, her şeyimi karıştırsın ben de karıştırayım' mantığı. Olay gizli saklı olması değil, özel alanlara ve karşındakine saygı duyma olayı.

uf pekala karıstırmıs haklı haksız bırakta
yakalanmıssın

birincisi 2 haftadır tanıdığın birinin evine gitmişsin.ikincisi yine 2 haftadır tanıdığın bu insan hangi hakla senin telefonunu kurcalayabiliyor bu cesareti nereden bulmuş ,üçüncüsü sana hesap sorma hakkını nasıl kendinde bulabiliyor, dördüncüsü 2 haftadır tanıdığın bi adam seni evine götürüyorum diye resti çekiyo sebep olarak da senin sadakatsizliğini öne sürüyo adama canın cehenneme demek yerine sen de açıklayabilirim diye diretiyosun bitmesin diye mesajlar atıyorsun ele alınabilecek bir taraf göremedim.

%100 katiliyorum.

Hepsi bos beles, sacma sapan damlar. Iclerinde 1 tane duzgun adam yok.

Bu topigin tartisma konusu konu sahibesinin neden bu cins heriflerin pesinde gezdigi olmali bence. Konu sahibesinin asil problemi bu herif degil, yaptigi yanlis secimler.

Son düzenleme:
Ben bazen kendi düşen ağlamaz diye düşünüyorum senin durum da o vaziyet.
Yahu 2 haftadır tanıştığın adamın evinde ne işin var.Telefonunu ortada ne bırakıyorsun.Telefonunu kurcalıyor terbiyesiz.O kadar pişkin ki,onu görmüyor sana hadsizce hesap soruyor.Amaaaa adama kızmamak gerek.Bu yüzü ona kim vermiş.Allah aşkına bu seviyesiz maço,hayatınızdaki her erkeği tehlike gören tipleri nerden buluyorsunuz.Bi de hala ona kendini kanıtlamaya uğraşıyorsun.Hala soğukluk kalksın diye bakıyorsun.Yaptığı harekette sen kimsin ya bana hesap sorup telefonumu kurcalıyorsun dememişsin de,yüzyüze gelince diyecekmişsin peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Evet bir insanı tanımak için ona kayıtsız şartsız güvenmek için bir zaman geçmesi lazım.Paylaşımları olması lazım.Çevresini eşini dostunu bilmesi lazım.Psikopat bi şekilde kendini ele verir de,görmek istemeyen gözler görmez.30 yıllık evliliklerdeki kötü şeylerle bu aynı durum değil.Henüz15 gündür hayatında olan bir insan hırlımıdır hırsızmıdır,götürdüğü yer neresidir kimler vardır....Tedbir kuldan takdir Allah tan.Göz göre göre de lades demek var.Ki zaten adam manyak belli.Yoksa kimse kızın erkek arkadaşının evine gitmesine takılmadı.Sizin mantığa göre dün tanıdığımızla bugün komşuluk yapalım.Dün tanıdığımıza bugün kızımızı verelim.Nasılsa 30 yıllıkta aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…