• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket "Telefon´u açtığınız da ne dersiniz ?

"Telefon´u actiginiz´da ne dersiniz ?

• Ankete Katılan
    134
Kısa ve oldukça net biçimde "alo?" derim ve karşıdan yanıt beklerim. Yanıt gelmezse iki kez daha "aloo?" derim ve yine yanıt alamazsam, güler kapatırım kaydirigubbakcemile3 Neden güldüğümü bilmiyorum yalnız :)

sevgilim arıyorsa efendim aşkım derimm arkadaşım arıyorsaa alöööööö derimmm aileden bri ise efendim derimm çıt kırıldımmm kaydirigubbakcemile3

eşim arıyorsa eger efendim aşkım dıe yada efendım hayatım dıe acarım onun harıcınde efendım dıe acarım ....
annem bı ara buyrun dıyordu cok gülüyordum onada bı ara takılmıstı agzına ...:):):):):):)))))))

İş yerinde firmanın ismini söyleyerek açarım
Diğer telefonlarda efendim derim
Eşim aradığında "efendim aşkım" "efendim hayatım" gibi bir şeyler söler açarım
Yada samimi olduğum birileri yakınlarım aradığında espriler yaparım
Mesela annemler halamlar vs evden ararsa soyadımızı söyler "bilmemkimlerin malikanesi buyrun" falan derim :roflol:
babam benim aradığımı görüyosa "Şen Kasap buyrun kaç kilo et gönderiiim apla" "Galaksi taksi taksi adres aliiim" falan der
Eğlencelidir telefon muhabbetlerimiz...

Kocişim arıyosa "yes kocam" yada "süle yavrum" yada "2006 dinlemede" (benim kısa kodunm 2006 o yüzden) derim...
Samimi arkadaşlarımsa "yes" yada "alooo" derim, genelde ilk yes dediğim zaman bocalarlardı ben de hemen arkasında "alo deee" derdim.. artık alıştılar yes dememe...
tanımadığım yada mesafeli biriysem efendim derim...

eger yakınlarım arıyorsa efendim cnm efendim hayatım derim

tanımadıgım birisi arıyorsa efendim buyrun sizi dinliyorum fln derim

ben genelde efendim derim ama baktım duymadı yada ses yok o zaman alo derim:lepi:

efendim derim......
alo lafını sevmiyorum sonuçta br kadının isminin kısaltılmış haliyle seslenmek bana garip geliyorşakkıdı

aklıma bu telefon hitapları gelince arkadasım gelir efem diye açar telefonu çok kibar oluyormuş hihoyyyt

Back