Telefon markasi

Iphone 6 kullaniyorum 1 senedir, gayette memnundum. Sirf telefon görüsmesi ve yazismalar icin kullanicam aradada normal resim cekip nette paylasirim falan diyosan gayet yeterli:) ben 6 senedir iphone serilerini kullaniyorum, tavsiye ettigim kisiler genelde samsungla kiyasliyor ve samsungun özelliklerini daha cok begendiklerini söylüyorlar. Bence telefonla neler yapmak istedigine bagli alicagin telefon. Cok ugrasirim herseyi olsun istiyorum diyorsan Samsung galaxy serilerini arastir derim.
Bu arada ben Iphone 6imi dün kirdim, duvara firlatinca oradanda dolaba carpinca bozuluyo ama ekrani kirilmiyo:)

Kırılmaya, ve bozulmaya dayanıklı bir nokia lumia takozlarını bilirim :)

Telefonunuzu neden duvara attiniz? Bi de yeni cikan bir telefon. Ben bu konularda israfa karsiyim. Yazik gunah.

sony Xperia 2 kullanıyorum 7 aydır gayet memnunum sarj kamera Vs konularda. 1500e aldım ilk çıktığında ama 1000 liraya düşmüştür belkide daha da ucuzlamıştır

Ben 1500 den fazla veremem sanirim htc m8 falan dusunuyorum ama onunda kamerasi iyi cekmiyormus galiba

Ben 1500 den fazla veremem sanirim htc m8 falan dusunuyorum ama onunda kamerasi iyi cekmiyormus galiba
Samsung galaxy e,a ve j serisini önerebilirim. Hiç biri 1500 ü aşmıyor ve özellikleri de çok iyi.

İphone 6 kullanıyorum gayet memnunum

Önceden iphone5 im vardı ama şarj konusunda kafayı yemişti.. Güncelleme yaptıkça eski kabiliyetini kaybediyor telefonlar..

Ama yine de piyasada en uzun ömürlü telefonun iphone serileri olduğunu düşünüyorum.. Şuanda iphone 4sler, yeni model samsunglardan daha az kasıyor, gözlemlediğim kadarıyla..

Babamın galaxysi var, ip5 im daha eski modeldi ona göre ama, galaxy hemen kasmaya başlamıştı..

Appleda kasma sorunu, yeni güncellemeleri kaldıramazsa oluyor bir tek. Yani 3 güncelleme sonrası (3yıl) hafiften etkileniyor anca..

Şarj konusunda ip5de memnun değilim yazmıştım, ama aynı sorunu yaşayan ip5li arkadaşım bataryayı değiştirmişti, eski performansa geri dönmüştü..

Samsung Galaxy S4 sakin almayın çok kötü performansı
Sony experia z2 alabilirsiniz
ya da bütçeniz uygunsa iphone 5s veya 6

Iphone 6 kullandım eşime verdim oda duvara fırlattı bozuldu garantisi varsa yolla bize yenisini yolladılar

Iphone 6 yı eşime verdim casper via v6 aldım fiyatı gayet uygun 1000 telden aşağı fiyatı var ve güzel tlfn hiçbir sorun yaşamıyorum oyun program Vs de kullanırım kızımda defalarca yere düşürdü hiç bişi olmadı

ben de telefon alıcam ve sürekli karar değiştiriyorum. ilk düşündüğümde samsung j7 almak üzereydim sonra birden vazgeçtim apple düşündüm, çok pahalıydı ve fiyatına rağmen şarjı uzun ömürlü değilmiş. şimdi Nokia lumia ya da LG düşünüyorum . En Fazla 1500 vereceğim. fazlaya gerek yok. oyun asla oynamam, internete sürekli bakmam ama çok konuşurum mesajlaşırım fotoğraf çekerim. en geç iki hafta içinde almam gerek bakalım.konunun takipçisiyim

Sony Xperia z1 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum kamerası çok iyi

nokia Lumia öldü gitti alma. LG tavsiyem.

Bu telefon olayı kişiden kişiye değişir. Bir modelden memnun olan çok fazla kişi bulamazsın :) ben mesela iphone hiç sevmiyorum. görsellik benim için önemli. Telefonu ne şekilde kullandığınla doğru orantılı. Çok uygulama, oyun vb şeyler kullanıyorsan daha üst model bakarsın. bana facebook wp yeter diyorsan öyle lüks takılmana gerek yok.

LG g4 çok iyi, butçeniz varsa tavsiye ederim.

Samsung simdiki telefonum ama zamanla cok donuyor onlar samsung kesinlikle istemiyorum iphone 6 da olabilir ama biraz butcemi asiyor pfff napicam bilmiyorum sony xperia z3 tabsiye ediyor kuzen ama onunda ekrani cabuk kiriliyormus kafayi yicem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…