- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Kırılmaya, ve bozulmaya dayanıklı bir nokia lumia takozlarını bilirim :)Iphone 6 kullaniyorum 1 senedir, gayette memnundum. Sirf telefon görüsmesi ve yazismalar icin kullanicam aradada normal resim cekip nette paylasirim falan diyosan gayet yeterli:) ben 6 senedir iphone serilerini kullaniyorum, tavsiye ettigim kisiler genelde samsungla kiyasliyor ve samsungun özelliklerini daha cok begendiklerini söylüyorlar. Bence telefonla neler yapmak istedigine bagli alicagin telefon. Cok ugrasirim herseyi olsun istiyorum diyorsan Samsung galaxy serilerini arastir derim.
Bu arada ben Iphone 6imi dün kirdim, duvara firlatinca oradanda dolaba carpinca bozuluyo ama ekrani kirilmiyo:)
Esimde saten simdi sana yeni telefon lazim ne alalim diye sordu, nokia 3310 dedimKırılmaya, ve bozulmaya dayanıklı bir nokia lumia takozlarını bilirim :)
HahaEsimde saten simdi sana yeni telefon lazim ne alalim diye sordu, nokia 3310 dedim
Iphone 6 kullaniyorum 1 senedir, gayette memnundum. Sirf telefon görüsmesi ve yazismalar icin kullanicam aradada normal resim cekip nette paylasirim falan diyosan gayet yeterli:) ben 6 senedir iphone serilerini kullaniyorum, tavsiye ettigim kisiler genelde samsungla kiyasliyor ve samsungun özelliklerini daha cok begendiklerini söylüyorlar. Bence telefonla neler yapmak istedigine bagli alicagin telefon. Cok ugrasirim herseyi olsun istiyorum diyorsan Samsung galaxy serilerini arastir derim.
Bu arada ben Iphone 6imi dün kirdim, duvara firlatinca oradanda dolaba carpinca bozuluyo ama ekrani kirilmiyo:)
Haklisiniz. Normalde de yapmicagim seydi saten, bir anlik sinirdi elimdede telefon vardi firlatmis bulundum.Telefonunuzu neden duvara attiniz? Bi de yeni cikan bir telefon. Ben bu konularda israfa karsiyim. Yazik gunah.
Samsung galaxy e,a ve j serisini önerebilirim. Hiç biri 1500 ü aşmıyor ve özellikleri de çok iyi.Ben 1500 den fazla veremem sanirim htc m8 falan dusunuyorum ama onunda kamerasi iyi cekmiyormus galiba
Iphone 6 kullaniyorum 1 senedir, gayette memnundum. Sirf telefon görüsmesi ve yazismalar icin kullanicam aradada normal resim cekip nette paylasirim falan diyosan gayet yeterli:) ben 6 senedir iphone serilerini kullaniyorum, tavsiye ettigim kisiler genelde samsungla kiyasliyor ve samsungun özelliklerini daha cok begendiklerini söylüyorlar. Bence telefonla neler yapmak istedigine bagli alicagin telefon. Cok ugrasirim herseyi olsun istiyorum diyorsan Samsung galaxy serilerini arastir derim.
nokia Lumia öldü gitti alma. LG tavsiyem.ben de telefon alıcam ve sürekli karar değiştiriyorum. ilk düşündüğümde samsung j7 almak üzereydim sonra birden vazgeçtim apple düşündüm, çok pahalıydı ve fiyatına rağmen şarjı uzun ömürlü değilmiş. şimdi Nokia lumia ya da LG düşünüyorum . En Fazla 1500 vereceğim. fazlaya gerek yok. oyun asla oynamam, internete sürekli bakmam ama çok konuşurum mesajlaşırım fotoğraf çekerim. en geç iki hafta içinde almam gerek bakalım.konunun takipçisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?