- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 34
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Ben sony xperia z5 aldım. Su geçirmemesi toza karşı dayanıklı oluşu beni cezbetti açıkcası, kamerası çok iyi bi de. Fiyatı oldukca yuksek ama almış bulundum bi kere,şimdi öde babam ödeKizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
g3 e bulasma abla cogunun fabrika cikisi kronik problemleri varBende ilk çıktığından beri Note 2 kullanıyorum. Ama bu ara satmayı düşünüyorum.
4,5 G yok telefonda. Hem de artık yavaşlamaya başladı. Arada takılıyor.
Eskiden işim için büyük ihtiyaçtı tablet gibi telefon ama artık home office çalışıyorum. Çokta masraf yapmak istemiyorum. Araştırmalarım ve etrafımdaki kullanıcı deneyimlerinden LG3 kafama yatıyor. Yine de elimdekini sattıktan sonra kesin karar vericem
Asus Zenfone 5 kullanıyorum. Donma sorunu var. Eğer bu marka almayı düşünürseniz hafızasının ve RAM'inin yüksek olanını almanızı tavsiye ederim.Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?