Telefon markasi

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
34
Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana

Limitin nedir? Benim samsung note2 3.5 yildir kullanıyorum. Artik omru bitmek uzere. Tamam cok iyi calisiyo ama duraksiyo bazen ve kamerasi da gun gectikce bozuluyor.
Ben de yeni bi tane almayi dusunuyorum ama bu sefer samsung almayacagim maalesef. O yuzden ben de konuyu takip edeyim. Gerci aklimda bi tane var ama bakalim..

Ben Sony Xperia kullanıyorum, memnunum. Bu aralar kendi kendine kapanıp açılmaya başladı gerçi başka bir sıkıntım yok, dayanıklı diyebilirim.

Samsung Galaxy s6 edge plus kullanıyorum 15 eylülden beri çok memnunum...daha öncesinde Samsung serisinden note 2, s3, s5 kullandım.... iphone 5 ve 6 plus kullandım.... Sony experia z1 da kullandım.... sana tavsiye edebilecegim s6 edge plus ve iPhone 6 plus... bu ikisi harika

uzun süre kullanıcam diyosan iphone

benim telefonum sqmsung note 3
çok memnunum boyutundan şarjından (android 4 şu an 5 e güncellediğimde sapıttı donmAlar başladı geri sildim)

ben memnunum

Bende ilk çıktığından beri Note 2 kullanıyorum. Ama bu ara satmayı düşünüyorum.
4,5 G yok telefonda. Hem de artık yavaşlamaya başladı. Arada takılıyor.
Eskiden işim için büyük ihtiyaçtı tablet gibi telefon ama artık home office çalışıyorum. Çokta masraf yapmak istemiyorum. Araştırmalarım ve etrafımdaki kullanıcı deneyimlerinden LG3 kafama yatıyor. Yine de elimdekini sattıktan sonra kesin karar vericem

General mobile 4G Android one 13 MB arka 5 MB ön kamera hiç bir telefona daha gelmeyen 6.1.1 marshmallow Android surumu . fiyatı 700 TL ama durumun iyiyse Samsung Galaxy Edge al 2000 TL ama bi yakinmda var bir ucmuyo yanı ama benim telefonundan iyi uygun fiyatlı memnunum hiç kasma yapmıyor

nette gezinme foto v.s icin alacaksan herhangi bir samsung al kullan ama ben oyun oynarim cok program yuklerim telefon elimden dusmez diyorsan lenovo 70 oneririm tam bir fiyat performans telefonu

Ben samsung galaxy e7 kullanıyorum fiyatı samsung firmasına ve telefonun özelliklerine göre gayet ideal :)

Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
Ben sony xperia z5 aldım. Su geçirmemesi toza karşı dayanıklı oluşu beni cezbetti açıkcası, kamerası çok iyi bi de. Fiyatı oldukca yuksek ama almış bulundum bi kere,şimdi öde babam öde beklentiniz nedir bi telefondan öyle çok oyum vs oynuyosanız iyi araştırmak gerek bazıları çok ısınıyomuş. Önceki telefonum da samsung galaxy s4 tü 2,5 sene kullandım, aşırı derecede kasmaya donmaya başladı değiştirdim.

g3 e bulasma abla cogunun fabrika cikisi kronik problemleri var

Asus markalarıda güzeldir şahsen ben asus kulkanıyorum asusdan önce sony xperia m kullanıyordum
Asus telefonlar fiyat açısındanda uygundur

Samsung galaxynin a,e ve j serisinden herkes çok memnun.

Iphone 4 ten beri her iphoneu kullandım ve apple ı tek geçerim hiçbir problem yaşamadım
Şu anda da iphone 6s plus kullanıyorum cok memnunum
Fiyatı çok dersen iphone 5s veya 6 al derim

Asus Zenfone 5 kullanıyorum. Donma sorunu var. Eğer bu marka almayı düşünürseniz hafızasının ve RAM'inin yüksek olanını almanızı tavsiye ederim.

Alacaksan iphone 5s al bence. 6yi kimse begenmiyor zaten. Bir de 2 yil icinde herhangi bir sorunda veriyorsun aldigin yere sana yenisi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…