• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon markasi

İphone 6 kullanıyorum çok memnunum. Telefondan ne istediğinize bağlı ben oyun uygulama pek kullanmam kamerası gayet güzel şarjı da iyi dayanıyor (akşam eve geldiğimde %40 kalıyor genelde yoğun kullanmama rağmen). Çok rahat bir telefon android gibi donması kasması yok. Tek sorunum müzik vs indirmesi android kadar rahat değil dışarı kapalı bir telefon.

Daha önce samsung s2 kullanıyordum -o da iyi telefondu ya akıllı telefonların atası benceEn Büyük TÜRKİYE- f/p oranı çok iyidi ama samsunglar 6 ay-1 sene sonra performans düşüşü çok oluyor.

Samsung simdiki telefonum ama zamanla cok donuyor onlar samsung kesinlikle istemiyorum iphone 6 da olabilir ama biraz butcemi asiyor pfff napicam bilmiyorum sony xperia z3 tabsiye ediyor kuzen ama onunda ekrani cabuk kiriliyormus kafayi yicem artik :KK70:
Xperia z1 çocukda var ben de hor kullanıyorum hiç bir şey olmadı çizik var ama görünmüyor

Ben 1500 den fazla veremem sanirim htc m8 falan dusunuyorum ama onunda kamerasi iyi cekmiyormus galiba :KK43:
Bu mesajınızı yeni gördüm iphone bu bütçeyi aşar (gidip de 4s falan almazsanız ki tavsiye etmem). Bence birkaç gün donanımhaber okuyun telefon gurusu olursunuz en doğru kararı verirsiniz :D

Samsung galaxy s6 kullanıyorum 10 aydır. Çok memnunum, bir sorun yaşamadım. Iphone asla almam. Çünkü o ortasındaki tuş sebep yoksa bile bozuluyor. En az 2 tane apple ipod touch cihazım durduk yeşe tuşu basmaz oldu. Kardeşimin iphonu var, onun tuşu da iyi çalışmıyor. Hayır, yeee düşmez, suya düşmez, 5 dakika önce çalışan tuş durduk yere 5 dk sonra çalışmamaya başlar. Geri kalan özelliklerini bilemem, ama zaten bir tane konulan tuş dandik olduktan sonra gerisini merak etmiyorum. Tepkiliyim apple markasına bu yüzden.

Samsung Galaxy S4 sakin almayın çok kötü performansı
Sony experia z2 alabilirsiniz
ya da bütçeniz uygunsa iphone 5s veya 6
Lollipop güncellemeyi yaptınmı biz bir oyun oynuyorduk kasılıyordu ıphone daha iyiydi güncelleme geldikten sonra telefonun performansı 100 100 arttı ;)

Lollipop güncellemeyi yaptınmı biz bir oyun oynuyorduk kasılıyordu ıphone daha iyiydi güncelleme geldikten sonra telefonun performansı 100 100 arttı :KK66:

benimki de tam tersi oldu o güncellemeden sonra iki kez servise götürmek zorunda kaldım daha yeni geldi servisten bir haftadır iyi bakalım artık bu sefer de bozulursa değiştirecegim modeli

benimki de tam tersi oldu o güncellemeden sonra iki kez servise götürmek zorunda kaldım daha yeni geldi servisten bir haftadır iyi bakalım artık bu sefer de bozulursa değiştirecegim modeli
Bi sorun vardır o zaman canım eşimde de bende de s4 var ilk güncelleme geldiğinde çok şaşırmıştık nasıl bu kadar performansı arttı diye şimdi tabletede gelse diye bekliyoruz o yavaş kaldı :)

Bi sorun vardır o zaman canım eşimde de bende de s4 var ilk güncelleme geldiğinde çok şaşırmıştık nasıl bu kadar performansı arttı diye şimdi tabletede gelse diye bekliyoruz o yavaş kaldı :)

o kadar cok sorun cikti ki telefonun değişmeyen bir tek dış kaplaması kaldı
artık son şans kullanacağım yine aynı olursa değiştirecegim

lg g2 kullanıyorum. Çok memnunum şarjı uzun süre gidiyor. Telefonu benimsedim resmen. :)

Lenovo s90
Iphone, xperia ve lumia kullandım en çok Lenovo'dan memnun kaldım.
Fiyat performans açısından değerlendirin derim.
Şu an fiyatı da epey uygun 800 Tl sanırım ama 1000 değil.

Samsung Galaxy A7yi ilk çıktığı dönemde almıştım. Çok memnunum. Şimdi de ablama telefon bakıyorum. Asus Zenfone 2 Laser ile Samsung Galaxy E5 arasında kaldım. İkisi hakkında bilgisi olan var mı ?

Samsung Galaxy e7 kullanıyorum çokta memnunum 1200 e aldım 1300 dü kampanya vardı

Samsung Galaxy A7yi ilk çıktığı dönemde almıştım. Çok memnunum. Şimdi de ablama telefon bakıyorum. Asus Zenfone 2 Laser ile Samsung Galaxy E5 arasında kaldım. İkisi hakkında bilgisi olan var mı ?
Zenfone çok kalın duruyor. Ben sevmedim pek.

İPhone 5s kullanıyorum çok güzel maşallahhh süper kalite şimdi hedefim 6s almak ama bu zorlayacak beni :)

Bende bugünlerde telefon araştırıyorum eğer amiral gemisi telefonlardan alırım dersen ben iphone 6s yerine,samsung galaxy edge plus tavsiye ederim. Tabi bu senden 3000 tl civarı bir para çıkacak anlamına geliyor. Yok okdar uçamam dersen, ben almayı kafaya koydum samsung galaxy a8 alacağım. En üst seviye olan bahsettiğim telefonların bir tık altında kalıyor. Samsungun en ince telefonu.değerlendirmeleri güze. Yada note 5 tercih edebilirsin. A8 in fiyatı 1800 civarı.

Back