- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Xperia z1 çocukda var ben de hor kullanıyorum hiç bir şey olmadı çizik var ama görünmüyorSamsung simdiki telefonum ama zamanla cok donuyor onlar samsung kesinlikle istemiyorum iphone 6 da olabilir ama biraz butcemi asiyor pfff napicam bilmiyorum sony xperia z3 tabsiye ediyor kuzen ama onunda ekrani cabuk kiriliyormus kafayi yicem artik
Bu mesajınızı yeni gördüm iphone bu bütçeyi aşar (gidip de 4s falan almazsanız ki tavsiye etmem). Bence birkaç gün donanımhaber okuyun telefon gurusu olursunuz en doğru kararı verirsinizBen 1500 den fazla veremem sanirim htc m8 falan dusunuyorum ama onunda kamerasi iyi cekmiyormus galiba
Lollipop güncellemeyi yaptınmı biz bir oyun oynuyorduk kasılıyordu ıphone daha iyiydi güncelleme geldikten sonra telefonun performansı 100 100 arttıSamsung Galaxy S4 sakin almayın çok kötü performansı
Sony experia z2 alabilirsiniz
ya da bütçeniz uygunsa iphone 5s veya 6
Lollipop güncellemeyi yaptınmı biz bir oyun oynuyorduk kasılıyordu ıphone daha iyiydi güncelleme geldikten sonra telefonun performansı 100 100 arttı
Bi sorun vardır o zaman canım eşimde de bende de s4 var ilk güncelleme geldiğinde çok şaşırmıştık nasıl bu kadar performansı arttı diye şimdi tabletede gelse diye bekliyoruz o yavaş kaldı :)benimki de tam tersi oldu o güncellemeden sonra iki kez servise götürmek zorunda kaldım daha yeni geldi servisten bir haftadır iyi bakalım artık bu sefer de bozulursa değiştirecegim modeli
Bi sorun vardır o zaman canım eşimde de bende de s4 var ilk güncelleme geldiğinde çok şaşırmıştık nasıl bu kadar performansı arttı diye şimdi tabletede gelse diye bekliyoruz o yavaş kaldı :)
Zenfone çok kalın duruyor. Ben sevmedim pek.Samsung Galaxy A7yi ilk çıktığı dönemde almıştım. Çok memnunum. Şimdi de ablama telefon bakıyorum. Asus Zenfone 2 Laser ile Samsung Galaxy E5 arasında kaldım. İkisi hakkında bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?