• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon markasi

Anladım, cevabınız için çok teşekkür ederim.Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bi telefon var mı ?
Ona fiyatı yakın olan galaxy a7 var. Ben A8 almayı düşünüyorum kendime. O sebepten genelde samsung araştırdım. Bir arkadaş zenfone al benzer ozellikte demişti bugün baktım ama zenfone arka kısmı kaba geldi bana, kapak falan uyduruk gibi. Dış görünüşe de para veriyorsam metal kasalı, daha sağlam olanı tercih ederim diye düşündüm. İnternette karşılaştırma videoları yada cihaz inceleme videoları bulabilirsiniz shiftdelete gibi sitelerde.

Iphone 6s plus kullanıyorum çok memnunum. Hem ön hem arka Kamera çok güzel çekiyor, takılma/donma aniden kapanma vs yok. Nette gezinmesi, oyun oynaması da güzel hızlı çalışıyor çünkü.

Ona fiyatı yakın olan galaxy a7 var. Ben A8 almayı düşünüyorum kendime. O sebepten genelde samsung araştırdım. Bir arkadaş zenfone al benzer ozellikte demişti bugün baktım ama zenfone arka kısmı kaba geldi bana, kapak falan uyduruk gibi. Dış görünüşe de para veriyorsam metal kasalı, daha sağlam olanı tercih ederim diye düşündüm. İnternette karşılaştırma videoları yada cihaz inceleme videoları bulabilirsiniz shiftdelete gibi sitelerde.
Sizde
Anladım, cevabınız için çok teşekkür ederim.Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bi telefon var mı ?
Sizde a 7 varmış zaten şimdi farkettim :) a serisi samsungun en üst seri telefonlarının (s6,note) bir altı gibi düşünün. Orta üst seviye gibi. Diğer e ve j serileri daha alt. A7 biraz kavisli geldi bana,birde takınca vazgeçmem ondan a8 ama gönül edge Plus diyor, cuzdan verme okadar diyor :D

Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana :KK43:

ben iphone kullaniyorum ancak size oneplus x adli telefonu oneririm. turkiyede satiliyor sadece internetten siparis verebiliyorsunuz, esim siparis etti. 1 haftada geldi. ve bircok ozelligi piyasadaki telefonlari katlar. bir arastirin internetten.

Lg 3 büyük kullanıyorum.. Çok menunum kamerası ön ve arka harika çekiyor ve en önemlisi sarj çok iyi dayanıyor bataryası çok uzun ömürlü...
telefonunuzun alt veya ust bolümünde kasada çatlama olmadı mı ? benim tel. g3 düşmedigi halde çatlamalr meydana geldi..

Ben 3 sene önce android kullandım, arada iphone 4s kullandım,şuan windows işletim sistemi yani lumia kullanıyorum. Ama android daha kullanışlı geliyor bana. Yani iphone kalite ama fazla düz geliyor bana. ben daha eğlenceli telefonları seviyorum sanırım. Kaldı ki üst seviye telefonlarda apple dan çok daha sağlam olanları var.

Iphone 6 kullanıyorum neredeyse 1 yıl olacak çok memnunum. Ondan önce samsung s4 kullanıyordum oda idare ederdi. Bence samsungun artık bir albenisi yok Sürekli yeni telefon çıkarıyorlar Telefonun değeri düşüyor. Lg g3 öneririm oda güzel telefon.

telefonunuzun alt veya ust bolümünde kasada çatlama olmadı mı ? benim tel. g3 düşmedigi halde çatlamalr meydana geldi..
6 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ben silikon kap yapıyorum ve ekranında film çektirdim.

Bende bugünlerde telefon araştırıyorum eğer amiral gemisi telefonlardan alırım dersen ben iphone 6s yerine,samsung galaxy edge plus tavsiye ederim. Tabi bu senden 3000 tl civarı bir para çıkacak anlamına geliyor. Yok okdar uçamam dersen, ben almayı kafaya koydum samsung galaxy a8 alacağım. En üst seviye olan bahsettiğim telefonların bir tık altında kalıyor. Samsungun en ince telefonu.değerlendirmeleri güze. Yada note 5 tercih edebilirsin. A8 in fiyatı 1800 civarı.
A8 teknosa da bile 1599 Du. Ben mi yanlış gördüm zam mi geldi. 2 hafta önce aldım çok memnunum maşallah. 1320ye geldi sanırım. N11 den indirimle almıştık. Eşim hasta oldu ben de istiyorum diyip duruyor

A8 teknosa da bile 1599 Du. Ben mi yanlış gördüm zam mi geldi. 2 hafta önce aldım çok memnunum maşallah. 1320ye geldi sanırım. N11 den indirimle almıştık. Eşim hasta oldu ben de istiyorum diyip duruyor
Teknosa da bugün 1800 tl idi. Turuncu indirime denk gelmiş olabilirsiniz. Aveada 1900 tl. Bende çok sevdim özellikle gold rengini

ben iphone kullaniyorum ancak size oneplus x adli telefonu oneririm. turkiyede satiliyor sadece internetten siparis verebiliyorsunuz, esim siparis etti. 1 haftada geldi. ve bircok ozelligi piyasadaki telefonlari katlar. bir arastirin internetten.
Oneplus x i araştırdım ama türk sitesi bulamadım siz nerden almıştınız? Ürünün incelemesine baktım performansı gayet iyi duruyor bi de android 5.1 sanırım. Olumsuz bir yönü var mı?

Oneplus x i araştırdım ama türk sitesi bulamadım siz nerden almıştınız? Ürünün incelemesine baktım performansı gayet iyi duruyor bi de android 5.1 sanırım. Olumsuz bir yönü var mı?

https://oneplus.net/fr/x adresinden davetiye talebinde bulunacaksiniz, davetiye olmadan talepte edilemiyor. benim esim cok memnun, acikcasi ben saglam bir apple kullanici olarak dahi imreniyorum.

esime sordum, hic elestirim yok diyor.

Hazirandan beri Iphone 5s kullanıyorum ve çok memnunum Hoppa Kamerası, hızı, kullanımı gayet iyi . 2-3 yıl sonra telefon değiştirirsem Iphone dan vazgeçemem heralde.

Note3 kullanıyorım daha doğrusu kullanamıyorum şarjı sürekli bitik.belki kullanabilsem memnun olurdum.şarjı uzum giden ne varsa onu alacağım

Samsung j7 kullaniyorum bataryasi super ön kamerasi eh iste ama arka kamerasi mukemmel. 1100 tl idi ekim ayinda aldigimda yani tavsiye ederim sıkıntı cikmadi henuz bende.

Discoveri II kullanıyorum ve hic memnun değilim dokunmatik kısmı cok kötü donup duruyor. Üniversiteden bi arkadaş da aldi onda da ayni sorun vardı. Ben sahsen discoveriy II den uzak dur derim

Back