- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi Nazli gelin
iphone 6 kullanıyorum gayet de memnunum. Tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullananlar 5s daha iyiydi diyor sebebini tam bilemiyorum.Hem kibar tam bayanlara gore.6 yı neden kimse beğenmiyor.. bizim de alma düşüncemiz vardı merak ettim. boşa gitmesin bari onca para..
SONY M4 AQUA çok severek beğenerek alıdm şarjı 2 gün gidiyo suya toza dayanıklı 13 mp müthiş öz.var çok seviyorum eşimle bi tartışma sonucu fırlattım tlf.bozuldu..kvkda şimdi yarın alıcaz inş. çok özledim...
ben çok memnunum tek sıkıntısı hafızası..çok az şey alıyor ama onuda 8lik yada 16 gb hafıza kartı ile çözdüm çok güzel bi tlf...bende araştırmıştım ve caspera bakmıştım v8ine ama almaya gittiğimde media mark.satıcı okadar tlf.arasından bütçeme göre sadece m4aquayı önermişti anne olan bayanlara genelde bunu tavsiye ediyorlarmış su geçirmez öz.dolayı hakkında hayırlısı inşallah...ben de bu hafta telefon alıcam. m4 aquaya baya bakmıştım netten, çok zarif ve güzel özellikleri olan bir telefon. ama bugün casper via v6 x i gördüm. hem daha büyük hem de oldukça özellikli, hafızası 16gb vs. üstelik sony 1000 tl casper 800. çok kararsız kaldım siz memnun musunuz sony m4 ten?
ben çok memnunum tek sıkıntısı hafızası..çok az şey alıyor ama onuda 8lik yada 16 gb hafıza kartı ile çözdüm çok güzel bi tlf...bende araştırmıştım ve caspera bakmıştım v8ine ama almaya gittiğimde media mark.satıcı okadar tlf.arasından bütçeme göre sadece m4aquayı önermişti anne olan bayanlara genelde bunu tavsiye ediyorlarmış su geçirmez öz.dolayı hakkında hayırlısı inşallah...