• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon markasi

SONY M4 AQUA çok severek beğenerek alıdm şarjı 2 gün gidiyo suya toza dayanıklı 13 mp müthiş öz.var çok seviyorum eşimle bi tartışma sonucu fırlattım tlf.bozuldu..kvkda şimdi yarın alıcaz inş. çok özledim...:KK61:

2 yil kadar note2 kullandm. Kizim kirinca note3 aldim. Sevemedim note edge ye gectim cok memnunum. Note 5 te harika bi telefon esim kullaniyo. Iphone dusunursen 6s kardessim kullaniyo. Note4 2000 tl. Note edge 2800 e aldim. Note5 2400tl. Iphone 6s 2900 tl. Ayrica bimeks kampanyalarini takip ederseniz ayda bir -bipara- indirimi oluyo. Kdv kadar hediye ceki yada kdv nin yarisi kadar indirim yapiyo. Tavsiye ederm

Ben eşime hediye olarak samsung j 7 aldım.Teknosada indirimde 1100 e aldım fiyatı çok olmasın derseniz bu telefon gayet güzel.Eşim çok memnun.

SONY M4 AQUA çok severek beğenerek alıdm şarjı 2 gün gidiyo suya toza dayanıklı 13 mp müthiş öz.var çok seviyorum eşimle bi tartışma sonucu fırlattım tlf.bozuldu..kvkda şimdi yarın alıcaz inş. çok özledim...:KK61:

ben de bu hafta telefon alıcam. m4 aquaya baya bakmıştım netten, çok zarif ve güzel özellikleri olan bir telefon. ama bugün casper via v6 x i gördüm. hem daha büyük hem de oldukça özellikli, hafızası 16gb vs. üstelik sony 1000 tl casper 800. çok kararsız kaldım :( siz memnun musunuz sony m4 ten?

Iphone eski seriler ini kullandim gayet iyiydi en son esim iPhone 5S gold almisti ondan sonra iPhone a sarj sikintisi nedeniyle veda ettim 2 yil dir samsung note 3 kullaniyorum tabi 2. Note 3 um kizim sagolsun.Tek dezavantaj büyük olmasi ama alistim daha rahat yazi yazabiliyorsun ekran genis.Esim teknoloji duskunu surekli telefon degisir note 4 de kullandi oda cok iyi gerçi note 3 d'en pek farki yok.Esim suan note edge kullaniyor ve memnun.Genel olarak samsung dan memnunuz.

casper via v6x i tavsiye eden var mı acaba? telefon alıcam bir türlü alamadım seçemiyorum deli olucam ya. 1000 tl altında iyi bir telefon tavsiye edebilir misiniz?

ben de bu hafta telefon alıcam. m4 aquaya baya bakmıştım netten, çok zarif ve güzel özellikleri olan bir telefon. ama bugün casper via v6 x i gördüm. hem daha büyük hem de oldukça özellikli, hafızası 16gb vs. üstelik sony 1000 tl casper 800. çok kararsız kaldım :KK43: siz memnun musunuz sony m4 ten?
ben çok memnunum tek sıkıntısı hafızası..çok az şey alıyor ama onuda 8lik yada 16 gb hafıza kartı ile çözdüm çok güzel bi tlf...bende araştırmıştım ve caspera bakmıştım v8ine ama almaya gittiğimde media mark.satıcı okadar tlf.arasından bütçeme göre sadece m4aquayı önermişti anne olan bayanlara genelde bunu tavsiye ediyorlarmış su geçirmez öz.dolayı hakkında hayırlısı inşallah...

ben çok memnunum tek sıkıntısı hafızası..çok az şey alıyor ama onuda 8lik yada 16 gb hafıza kartı ile çözdüm çok güzel bi tlf...bende araştırmıştım ve caspera bakmıştım v8ine ama almaya gittiğimde media mark.satıcı okadar tlf.arasından bütçeme göre sadece m4aquayı önermişti anne olan bayanlara genelde bunu tavsiye ediyorlarmış su geçirmez öz.dolayı hakkında hayırlısı inşallah...

bana bir telefon çalışanı m4 ün çok arıza yaptığını söyledi dün. tam almaya niyetlenmiştim. deli olucam telefon konusunda. herkes herşeye bişey diyo şunun şusu böyle bunun busu böyle. netten bakarken bu kez de lenovo s90 ı gördüm. çok zarif ve özellikleri de güzel. bakalım hayırlısı. umarım bişeye karar veririm. teşekkürler :)

Microsoft un telefonları mükemmel 950 xl Windows 10 işletim sistemi güzel sadce tek skıntı mağazası android kadar gelişmiş değil tek eksik ben çok memnunum

ben note 3 kullanıyorum. ve inanılmaz ısınma problemi yaşıyorum kızlar. sarj olurken veya herhangi bir işlem yaşarken telefon çok ısınıyor. artık yeni telefon alacağım yani.

Back