• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon Kapatma Bahaneniz?

ben de açmıyorum öle çalıp duruyo kendi kendine. açmış bulunduysam direk kapattğm sarj bitti dediğim vakalar gayet fazladıır:64::64::64:

sanki önemli bir şeyle uğraşıyormuşum veya aniden işim çıkmış gibi bir ses tonuna bürünerek
''canım ben seni daha sonra arayayım olurmu''derim ve işlem tertemizzz mis gibi hallolur :21: :21:

Bunu bir yerlerden hatirliyorummmkaydirigubbakcemile3
Bekarken kiz kardesime kas goz isareti yapardim,oda bana seslenirdi,
"babam seni cagiriyor" diye,konusma anında bıtıyordu kaydirigubbakcemile3
Bazen "sesin gelmiyor aloooo alooooo" diyorum bir kac kez cuuuk kapaniyo sempatiksalakcinni
Ama cogunda "diyecegin baska birsey var mi" deyip sonlandirmak istedigimi anlamasini sagliyorumm, kapatiyorum.. :kahve:

Sevmediklerime bende ablama kaş göz yapıp bağırmasını istiyorum oda annem seni çağırıyor diye bağırıyor :1: onun dışında işim var sonra görüşürüz der kapatırım.. :16:

Müsait değilsem açmıyorum zaten telefonu.Böylelikle de bahane üretmeye gerek kalmıyor.Zaten öyle bahane bulup da olayı idare etmeyi pek beceremem :)))

istemiyorsam acmiyorum.ama olaki özel numara yada cocuklar telefonu actiysa
ya esim beni bekliyor bir yere gidiyoz ben sonra ararim
ya cocuklarin hep birseyi oluyor ben yine sonra ararimli

Direk kapatırım, bir daha rastlarsada telimin şarjı bitti derim.

ya canım benim sarjım çok az da sonra konuşsak olur mu kusura da bakma nolur :59: (telefonu şarjdan daha yeni çıkartmışımdır sonuna kadar doludur )

Ocakta yemek yanıyor sonra görüşürüz

kapıyı sessizce açar zile basarım....
"ooooolllllduuuu ahanda kapı çalıyo offff kimki bu neyse sonra görüşürüz öptümmmm"

ne olursa olsun beni insan yerine koyup arayan birine bunu yapmam

çok gerekliyse durumu izah eder kapatırım

hııı peki he-he ,he-he falan derim. Sonra görüşürüz falan filan derimm.

Back