• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon Kapatma Bahaneniz?

buz gibi bir sesle şu an müsati değilim diyorum( üniversitede lakabım no frost tu delikafadulden)yani o buz gibi sese kimse konuşmaya devam etmek istemez zaten tamam ben sonra ararım deyip kapatır karşıdaki bir dahada arayamaz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

efendiiiiim anneeeee. Tamam geliyorummmm. Canım benim kapatmam lazım annem çağırıyor. Öptüm byeee kaydirigubbakcemile3

efendiiiiim anneeeee. Tamam geliyorummmm. Canım benim kapatmam lazım annem çağırıyor. Öptüm byeee kaydirigubbakcemile3

Bunu bir yerlerden hatirliyorummmkaydirigubbakcemile3
Bekarken kiz kardesime kas goz isareti yapardim,oda bana seslenirdi,
"babam seni cagiriyor" diye,konusma anında bıtıyordu kaydirigubbakcemile3
Bazen "sesin gelmiyor aloooo alooooo" diyorum bir kac kez cuuuk kapaniyo sempatiksalakcinni
Ama cogunda "diyecegin baska birsey var mi" deyip sonlandirmak istedigimi anlamasini sagliyorumm, kapatiyorum.. :kahve:

bahaneye gerek yok teli organın sanmamak gerek günün 3te ikisinde zaten kökten kapalıdır iletişim aracı oldugunu tırı vırı sohpetten hoşlanmadıgı genel olarak hep hissettiririm bu kadan

çok yoğunum çalışıyorum..ya da nöbetten çıktım deyip uykudan uyanmış gibi konuşunca ,uyandırdık diye üzülüp kapamak istiyo karşıdaki :D

neyse hadi tutmayım seni

ayy bu telefonda çok konuşunca insanın başı ağrıyo çok zararlı...

Babam geldi,kapatmak zorundayım (Yaşımdan dolayı uygun bir bahane oluyorkaydirigubbakcemile3)
Birde evdeyseniz basit bir yöntem.Alın elinize poşeti tel'in mikrofuna doğru tutup elinizle cıngır cıngır diye yapın o sıradada sesin gelmiyor falan deyin.Hoş poşet sokakta bile avr tabi :)

aloo alooo sesin gelmiyo..aloo allah allh noluyor bu hatlara. diyip kapatmak .sonra tekrar aranmamak için telefonu kökten kapatmak..:1:
acıncada noldu bende anlamadım dersin olur biter:1::1:

tabi her zaman işe yaramıyor:1:

akşam vakti ise yemek yanıyor gitmem lazım

yanımda eşim varsa 1dk eşimde konuşmak istiyor derim hemen onu veririm

nedenini söyleyebilecek durumdaysam ve ortamda uygunsa söylerim, ama değilse sonra görüşsek olur mu derim kabul etmeyayen hala konuşmaya devam eden arkadaşlarımda oluyo, onlara da hadi öptüm ben seni arayacam derim:))))

Back