- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
O benim kendi yorumum. Bana gore hastaligin, siddetin, aldatmanin, acinin, ofkenin yaninda dert edilecek hatta ve hatta konu acilacak bir durum degil.Abartmayin yahu. Buraya ne konular aciliyor bu konu mu sorun oldu. 5 10 sayfa yorum gelir alt tarafi
Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?