Niye satacaksınız? İnsanlar küçük buldu diye mi? Hayatınızı asla insanların sözleriyle yönlendirmeyin, hayırlı olsun sözlenmişsiniz, sözlünüz ve siz bu yüzüğü gücünüz dahilinde severek almışsınız, yüzüklerin, eşyaların maddi değerleri önemli değildir, manevi değerine önem verilmelidir, sözlendiniz ve parmağınıza sevdiğiniz adam tarafından bu yüzük takıldı, işte bu paha biçilemez birşeydir, dünyadaki hiçbir tektaş bu yüzüğün yerini tutamaz.dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
O halde "bir derdim var" topigine konu acmamaliydin arkadasim..
:)))İşsizdi, harçlıklarıyla aldığı 170 tl lik yüzükle evlenme teklifi etti diye sevinmiştim.
Bir tektaşım bile olmadı küçük büyük derdine düşemedim.
Bana hiç şımarıklık yapma hakkı tanımayan öküz eşime sevgilerimi yolluyorum..
canım bak ben cevremde sahte tektaslı insanlar gördüm agzını acıp birsey demedim demem de sana bunu diyenler sacmalıyor. yarın 0.4 alır bugun sabret . birde küçüklük göreceli.adamında parası buna yetmiş önemli olan düzünmesi bence. ben esimden durumu iyi olmasaydı pırlanta bile istemezdim . ama yinede su siteye bak bu adam cok iyi fiyata satıyor esimde buradan almıs neredeyse yarı fiyatına adam tası yzüüge kendi koyuyor .https://mobile.donanimhaber.com/tektas-pirlanta-firsati-foruma-ozel--46528250Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. A
caba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
:)))
Hele ben hepten saftirik, aşk işte papatyalardan taç yaptığında veya çiçeklerden yüzük, odamın penceresinden sarkan sepete çikolatayla çiçek bıraktığında gözümden kalpler çıkardı, 3-5 paket çikolata, 3-5 kadife gülle yaşadım aşkımı, eşyaymış yüzükmüş umursamadım, yürek sevsin yeter.
evet diyorum.Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Sen bu ara seninkine fena sinirlisin:) kıymet bilir Allah'tan.Ama ben bu doyumsuz kızlara hiç kızmıyorum artık Mune abla.
Tok gözlü kadının kıymeti yok bana göre.
Defalarca gördüm, emin oldum.
Sen kıymetli olmuşsundur inşallah :)
Sen bu ara seninkine fena sinirlisin:) kıymet bilir Allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?