Tektaşım çok mu küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahallahh yauuuv kimse de tektaş meraklısı değilmiş gözlerim yaşardı kk

dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
Niye satacaksınız? İnsanlar küçük buldu diye mi? Hayatınızı asla insanların sözleriyle yönlendirmeyin, hayırlı olsun sözlenmişsiniz, sözlünüz ve siz bu yüzüğü gücünüz dahilinde severek almışsınız, yüzüklerin, eşyaların maddi değerleri önemli değildir, manevi değerine önem verilmelidir, sözlendiniz ve parmağınıza sevdiğiniz adam tarafından bu yüzük takıldı, işte bu paha biçilemez birşeydir, dünyadaki hiçbir tektaş bu yüzüğün yerini tutamaz.

İşsizdi, harçlıklarıyla aldığı 170 tl lik yüzükle evlenme teklifi etti diye sevinmiştim.

Bir tektaşım bile olmadı küçük büyük derdine düşemedim.
Bana hiç şımarıklık yapma hakkı tanımayan öküz eşime sevgilerimi yolluyorum..

:)))
Hele ben hepten saftirik, aşk işte papatyalardan taç yaptığında veya çiçeklerden yüzük, odamın penceresinden sarkan sepete çikolatayla çiçek bıraktığında gözümden kalpler çıkardı, 3-5 paket çikolata, 3-5 kadife gülle yaşadım aşkımı, eşyaymış yüzükmüş umursamadım, yürek sevsin yeter.

canım bak ben cevremde sahte tektaslı insanlar gördüm agzını acıp birsey demedim demem de sana bunu diyenler sacmalıyor. yarın 0.4 alır bugun sabret . birde küçüklük göreceli.adamında parası buna yetmiş önemli olan düzünmesi bence. ben esimden durumu iyi olmasaydı pırlanta bile istemezdim . ama yinede su siteye bak bu adam cok iyi fiyata satıyor esimde buradan almıs neredeyse yarı fiyatına adam tası yzüüge kendi koyuyor .https://mobile.donanimhaber.com/tektas-pirlanta-firsati-foruma-ozel--46528250

Gayet ölcülü bir tek tas bence.Hem kizlar neden bu kadar yuklendiniz ki ? Yok para göz yok yüzüge deger verilir miymisss.E kadinlar fedakar olsun diye diye suyunu cikarttiniz.Oldu olacak söz yüzügü de takilmasin hatta cadirda yasayalim.Kusura bakilmasin evleniyorsa en alâsindan altini da takilacak pirlantasi da

Ama ben bu doyumsuz kızlara hiç kızmıyorum artık Mune abla.
Tok gözlü kadının kıymeti yok bana göre.
Defalarca gördüm, emin oldum.

Sen kıymetli olmuşsundur inşallah :)

evet diyorum.

Ama ben bu doyumsuz kızlara hiç kızmıyorum artık Mune abla.
Tok gözlü kadının kıymeti yok bana göre.
Defalarca gördüm, emin oldum.

Sen kıymetli olmuşsundur inşallah :)
Sen bu ara seninkine fena sinirlisin:) kıymet bilir Allah'tan.

Benim yuzugumu 250 liraya almistik. Huzur mutluluk olsun da o yuzugunu taktigin adami gonulden sev de gerisi bence onemli degil. Etrafin agzi durmaz hicbir konuda. Onlari susturmak, terslemek, takmamak her konuda yapilmasi gereken şey

Onemli olan sizin mutlulugunuz oncelikle..insanlar kiskanctir ve hasetliklerini iste boyle seni sinirlendirerek kendilerini rahatlatmaya calisirlar..iyi kalbli guzel niyetli ve senin mutlulugunu isteyen insanlar olsalardi sana bu sekilde seni uzecek kelimeler soylemezlerdi..siz mutlu olun gerisi teferruat..yuzugunde guzel..

evet küçük. ama satarsan da zarar edeceksin. maddi durum önemliyse 2 bin verip pırlanta almaktansa bin tl ye altın tektaş alabilirdin

Bu minnacık şeye 2000 lira verecek kadar elide gönlüde bolmuş, bu yeterli bence.Ben o yüzüğe o parayı vermemde ,verdirmemde acırım yani.Bu memlekette asgari ücret 1400 lira ve bu para ile ev geçindiren insanlar var.2000 lira iyi para.Umursamayın derim.

Benim tek taşım da bundan bi tik buyuk boyutta ama benim icin fiyati paha biçilemez çunku maneviyati çok buyuk sevdigim insan almış var mi daha ötesi.. Çok ciddiyim nisamlim gelip yarın satip daha büyük bisi alalim dese bile asla kabul etmem. Kaldı ki başka biri küçük vs dese ben olaya sizin kadar maddeci ve sığ bakmadigim icin yuzugumle gayet mutluyum der güler geçerim. Gerçekten sığ bi çevreniz varmış üzüldüm, sizde onları dinlerseniz daha bunun düğünü var evi eşyası var hangi birine yetiseceksiniz? Bu tarz hadsiz insanların yaptigi her eleştiride bunu da satalım daha iyisini alalım diye diye ömür mu tüketeceksiniz?

Yüzük iyide gerçekten ne gerek var? O taş illaki pırlanta olmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…