• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşım çok mu küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye satacaksınız? İnsanlar küçük buldu diye mi? Hayatınızı asla insanların sözleriyle yönlendirmeyin, hayırlı olsun sözlenmişsiniz, sözlünüz ve siz bu yüzüğü gücünüz dahilinde severek almışsınız, yüzüklerin, eşyaların maddi değerleri önemli değildir, manevi değerine önem verilmelidir, sözlendiniz ve parmağınıza sevdiğiniz adam tarafından bu yüzük takıldı, işte bu paha biçilemez birşeydir, dünyadaki hiçbir tektaş bu yüzüğün yerini tutamaz.

aa mune hanım .. şaşırdım. heyecan yaptım. O kadar ki sizden cevap bekle bekle bekle ... Dedim çok mesgul ama en azından selam alırdı haydo dur bakalım.. neyse sordugumuz sorular da bekledıgımız acıklama da verdıgımız selamlarda yanımıza kar kaldı. Sizinle aynı topicte bulusunca boyle çenem düşüverdi kusura bakmayın. Ulasılmaz falan sanıyordum sizi, Ayol siz de bizden biriymişsiniz :) çok tatlı :) Bu topicte sizinle aynı fikirdeyim , benım yazmak ıstedıklerımden de yazmışsınız dıyeyım de atılmayayım bari gene.

Tektaş şartmıymıs ben bi nisan yüzüğüyle evlerdim tek taş istediğim için eşim alyanslı bi tektaş almıstı altın pırlanta bile değil görünüste tek tas o zama 5yüz tl idi 5yıl oldu. İkisin tl lik yüzük ya saçmalıyo millet

Ay amaaannnn ne takiyorsun milleti. Nişanlıni seviyor musun düzgün biri mi ona bak. Bir ömür geçirebiliyor muyum diye bak.
Benim evlilik yüzügum bile yok iki buçuk yıllık evliyim. Ikı ay önce sattık mecburiyetten hem de iki yüz seksen liraya. Umrumda mı yoooo. Olsa ne oluuurrr olmasa ne olur. Bana destek beni seven bir eşim var mı tamam çok şükür.
Sana bu lafları diyenleri bir sorgula bence hayatında gerçekten olmaları gerekiyor mi. Seni neden bu şekilde üzüyorlar . Senin iyiliğini isteseler bu kadar maddiyatci olurlar mi. Dua et sana iki bin liralık yüzük almış. Değer veriyor ötesini sorgulama.

dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
O umursadığın bir çok kişinin hayatında ne kadar payı yada yorum yapma hakkı var onu düşün. O yüzüğü satıp daha büyüğünü aldığınızda kime neyi ispatlamış olacaksınız onu düşünün. Başkalarının fikrine yada ne dediğine göre yaşamak yorar insanı. Kendi tercihlerin cüzi bile olsa bu seni daha kıymetli kılar, çünkü senin seçimindir.

Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Vilemedim ven altin takiyorum ama sonucta tasi zirkon denen bir tas hepsi oyle zatn okdar buyuge kim para wereblr .d

Benim anlamadığım eşim geçen kasım ayında zen'den 0.30karat beş taşı 1800 küsüre aldı sizinki niye o fiyat

küçük duruyor ama satayım deme zarar edersiniz.. Arkasına pırlanta kesimli sahte taşlardan olan beştaşlar var onlardan alın ozaman gösterir kendini. Ama 5 taşın taşlarıda 0.15 olsun sırıtmasın montürü de buna benZesin ikisi bir alınmış gibi dursun. A ahso

aa mune hanım .. şaşırdım. heyecan yaptım. O kadar ki sizden cevap bekle bekle bekle ... Dedim çok mesgul ama en azından selam alırdı haydo dur bakalım.. neyse sordugumuz sorular da bekledıgımız acıklama da verdıgımız selamlarda yanımıza kar kaldı. Sizinle aynı topicte bulusunca boyle çenem düşüverdi kusura bakmayın. Ulasılmaz falan sanıyordum sizi, Ayol siz de bizden biriymişsiniz :) çok tatlı :) Bu topicte sizinle aynı fikirdeyim , benım yazmak ıstedıklerımden de yazmışsınız dıyeyım de atılmayayım bari gene.
:-)
Allah iyiliğinizi versin, dünyada doğdum kadınım hatta bildiğiniz gözünüzde rahatça canlandırabileceğiniz kendi halinde bir ev kadını, siz birde beni soğan doğrarken düşünün :))

Neyse konuyu sulandırmayayım mesajınızı görünce yazmak istedim.

Benim anlamadığım eşim geçen kasım ayında zen'den 0.30karat beş taşı 1800 küsüre aldı sizinki niye o fiyat
0.30 luk 5 taşı 1800 e alırsınız ama 0.30 luk tek taş 3500 e alabilirsiniz. Pırlantanın büyük tek parça olanı makbul.
Demet akalın neden gözümüze sokuyor :)))

Ya ama... ne diyeyim bilemedim arkadaş.
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Mutluluklar.
Tek taşınız da gayet guzel ve yakışmış.
Ama burada evliligi biten, evladı hasta olan, aldatılan, dolandırılan, maddi zorluk yaşayan, iki çocuguyla kapı dışına konan , kendisi hasta olan vs.. bir çok sorunlu uyemiz varken bu başlık bana çok şımarıkça geldi. Kusura bakmayın.
mesela bnm su an iki kizim da yogun bakimda :( erken dogum sebebiyle..Allah kimseye kaldiramayacagi dert vermesin.

Oncelikle size mutluluklar, hayirli olsun. Ama Size birşey söyleyeyim mi? Sizin için tek taşınız değerli olsaydı ondan soğudum diyemezdiniz . bir de size dip not: insanlar ne der diye yaşarsaniz asla mutlu olamazsınız. Hayırlı olsun çok yakismis demektense yüzüğünü elestiriyorlarsa o kişiler sizi sevmiyor fesatlık var derim.

Hangi tek taş nerde ben göremedim?

Şaka şaka :halay: önemli olan boyutu değil işlevi deyin. Beni mutlu etmeye yetiyor deyin. Ya da direkt sanane deyin çok mu zor.

Ama işte siz niye pırlantayla mutlu oluyorsunuz bence asıl sıkıntı da bu. Kratını tıratını büyütmenin sonu yok ki. Durumunuz sıkışıksa hiç almasaydınız keşke.

Ben bi kere böyle taşlı çiçek şeklinde bi yüzük takmıştım annem almıştı gönlü olsun dedim, tuvalette üstünü çekerken bile yakılıyor filan böyle çok kullanışsız.:KK12:

Çok uygun fiyatlara kocaman beş taş olan yüzükler var mis gibi beyaz altın bence bundan alın o iki bin TL ye ne beş taş altınlar alinir

Kardeşim ben söz yüzüğümü kendim aldım,400lira filandı.
Bebeğim doğacağı zamanda sattım ona yatak aldım o parayla.
Eşim iple örme bileklikler oluyorya işportada satılıyo 1liraya onlardan almıştı,hala takar saklarım.
Eşimide başımın üstünde taşırım.
Bilekliğimin bir tarafı söküldü koptu,hele biri bir laf etsin dünyaya geldiğine pişman ederim.
Anlayabildinmi???........

Tektası buyuk olupta mutsuz kadın o kadar coktur ki sen mutlu ısen mesela konu acmaya gerek duyar mıydın? İş kıymet bılmekte bitiyor.

dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
BENCe elin lafına bakma pırlantadan anlamadıkları için onlar cam taş taktıkları için abes geliyo evet herkeste var bi tek taş ama neye tek taş dediklerini bilmedikleri için sana öyle diyebiliyorlar takma kafana hee çok rahatsız ediyosa 250 -500 arası al bi çakma tektaş soranların gözüne sok ama yüzüğünü bozdurma çünkü işin gerçeği canım evlendikten sonra görüp göreceğin pırlanta o olabilir :(

Back
X