Ya ama... ne diyeyim bilemedim arkadaş.
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Mutluluklar.
Tek taşınız da gayet guzel ve yakışmış.
Ama burada evliligi biten, evladı hasta olan, aldatılan, dolandırılan, maddi zorluk yaşayan, iki çocuguyla kapı dışına konan , kendisi hasta olan vs.. bir çok sorunlu uyemiz varken bu başlık bana çok şımarıkça geldi. Kusura bakmayın.
Katiliyorum.
Ve az once ayni uyenin " ya kizlar soz elbisem cokmu kotu, herkes yakismamis dedi" diye konu actigini gordum. Aahso
siz bu kafayla asla mutlu olamazsiniz.
Siz caninizdan felan fazla sevmiyorsunuz nisanlinizi/ sozlununuzu.
Siz digerinin degerlendirdigi kadar seviyosunuz. Elalem " oha cok guzel kocaman bi tektas' dese siz nisanlinizi dahada seviceksiniz ben eminim.
Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Konuyu açalı baya olmuş ama cevap yazmadan geçemedim. Benimde çevremde o tip insanlar var, herkesin yüzüğü kendine özel hele ki bu tektaş ise... bana da öyle diyenler vardı, genelde bu kadarına bile sahip olmayan insanların bulduğu bahanedir :)
Sen her konunda birilerinden tepki aldığını yazmışsın da ben bu "birileri" diye kastettiğin kişilerin hayalinde yarattığın diğer kişilik olduğunu düşünüyorum. Keza ya "diğer kişilik" teoremim doğru yahut etrafındaki kişilerde senin gibi insanlrın hayatlarına müdahale hakkını kendinde bulan tipler ???