• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşım çok mu küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
milletin gözünün doyması senin gönlünün dolmasından önemliyse git sat kocaaaaa bir tek taş al. ama ozamanda aman pırlanta bile değil zirkon bu diyenler olacakktır.

evet sorun bu da olabilir :) boyum 1.75 olduğundan haliyle elim ayağım da büyük. yüzük küçük kaldı heralde koca elimde. narin bir kız taksa belki göze batmaz
Benim ellerim de oyle o yüzden ben küçük bir tektaş tercih etmezdim. Ha alan da yok ya zaten :)

Paha küçük olabilir belki ama manevi boyutu fikrimce paha biçilemez.
Göstermelik mutluluk değil , sadelikten yanayım de geç.
Küçük şeylerden mutlu olmayan büyük olasıklardan tat almaz hep daha fazlası, hep daha güzeli diye diye her an bir mennuniyetsizlikle karşı karşıya kalır...

Tek tasin gayt gizel ve narin hic takmasan insanlari keske onlarin bahaneleri bitmez bir boy buyugu olsaydi buseferde kaba ve buyuk derlerdi

Baya küçük duruyor yada elin büyük. Ama ne önemi var? Bir yüzük için borca gircek değilsiniz ya sonuçta ona yetmiş onu almışsınız. Asıl o kafam kadar zirkon tektaş takanlar hiç takmasa daha ıyı komik gorunuyor çünkü. Dışardan gören anlamıyor sankı o kadar kocaman tekrtaşı takacak para var mı yok mu :)))

Millete laf gerek zaten. Bu ufak tefek denilen laf vurmalara gelene kadar çocuğu olmayan ya da bekar olanlara hangi sözleri söylüyorlar sen bir bilsen. Sanki bunlar kendi elimizdeymiş gibi demediklerini bırakmıyorlar. Kimse acaba canı yanıyor mu diye düşünmüyor bile bunları konuşurken.

Bu sebeple senin huzurla, istekle, mutlulukla taktığın yüzüğü bile asıl sana çok görenler onlar. Seni huzursuz etmek istiyorlar böyle şeyler söyleyen kişiler. İyi niyetli insanlar asla ama asla böyle şeyleri dile getirmez. Hatta akıllarından bile geçirmezler bunları.

Maddiyatçı insanları kale almamanı tavsiye ediyorum sana. Bana kalsa tek taş yüzük almasını bile istemem sevdiğim adamın. O kadar önemsemiyorum yani bu tarz şeyleri.

Allah sevdiğinle beraber size hayırlı bir yaşam nasip etsin. Tınlama bu kadar gereksiz sözleri. O yüzüğü de seve seve tak. Bırak boş boş konuşsunlar.

Biz bunu uygun gördük bunu aldık diyin bence. Erkek arkadaşınız bunu almış sonuçta kırıladabilir böyle düşünmenize. İnsanın hayatını, tercihlerini sahiplenmesi en güzelidir.

Benim şahsi düşüncem plastik yüzük gibi duruyor minicik. Lakin bende oda yok . :) milletin lafına kulak asmayın benim de:) mutlu olun ...

Benim şahsi düşüncem plastik yüzük gibi duruyor minicik. Lakin bende oda yok . :) milletin lafına kulak asmayın benim de:) mutlu olun ...

bakın siz bile plastik yüzük gibi dediniz :) işte sürekli bu lafları duyuyorum ya çıldırıcimmmm:D

Ben seni anladım canım tabi ki önemli olan manevi değeri ve eminim bunun farkındasın
Ama bazı mal insanlar insanın hevesini kursağında bırakır
Aynı olay başıma geldi hem de en yakınımdan
Benim makul sayılacak bence güzel bir pırlanta nişan yüzüğüm vardı
Kardeşim nişanlanınca kendi zirkon 5 taşını gösterip " yüzük dediğin böyle olur " demişti
Taşların hepsi kafam kadar:)
Tabi denilmiyo e be salak manevi kıymeti bi yana da o taşlar gerçek olsa kaç lira olur haberin var mı diye

Madem maddi durumunuz ona göre, çok mu lazımdı tektaş?
Hadi bir heves aldınız, buna da tamam.
Şimdi ebadı sorun olmuş...
Yatırın elinizde ne varsa yüzüğe, gerekirse sözlünüz böbreğini filan satsın alsın.
Elin ne dediği mühim çünkü.

Mutluluk altın,pırlanta sahibi olmakla olsa keşke.Size verirsem takmayın derim ben olsam :KK45:

Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Ben erkek olsam ve nişanlım aldığım yüzüğün taşı küçük diye satmayı düşünse yeminle direkt ayrılırım. Almasa ne yapacaktın? Tektaş almadı diye evlenmeyecek miydin?

Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Bir tektasim bile yok sadece alyansim var ve herneyse tektasin gayet güzel beklentisi cok olan insanlarla irtibatinizi guclendirmeyin derim alcakgonullu insanlar sadece insani mutlu edebilir heves kirmak icin yorum yapan bosbogaz insanlarin lafiyla stres yapmanin luzumu yok size mutluluklar diliyorum. Birakin yuzuk derdini karsinizdaki adamin pirlanta gibi kalbi varsa daha degerli bi hazine bulamazsiniz

bakın siz bile plastik yüzük gibi dediniz :) işte sürekli bu lafları duyuyorum ya çıldırıcimmmm:KK70:
Ya diyorum ya millete kulak asmayın. Sen gelsen benim yüzüğüme bune plastik gibi desen ben beğeniyorum o bana yeter der geçerdim

Bu kafaya takılacak bir dert değil bir daha derlerse sanane de geç.

Back
X