- 18 Haziran 2015
- 4.023
- 40.589
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ellerim de oyle o yüzden ben küçük bir tektaş tercih etmezdim. Ha alan da yok ya zaten :)evet sorun bu da olabilir :) boyum 1.75 olduğundan haliyle elim ayağım da büyük. yüzük küçük kaldı heralde koca elimde. narin bir kız taksa belki göze batmaz
Benim şahsi düşüncem plastik yüzük gibi duruyor minicik. Lakin bende oda yok . :) milletin lafına kulak asmayın benim de:) mutlu olun ...
Ben erkek olsam ve nişanlım aldığım yüzüğün taşı küçük diye satmayı düşünse yeminle direkt ayrılırım. Almasa ne yapacaktın? Tektaş almadı diye evlenmeyecek miydin?Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Bir tektasim bile yok sadece alyansim var ve herneyse tektasin gayet güzel beklentisi cok olan insanlarla irtibatinizi guclendirmeyin derim alcakgonullu insanlar sadece insani mutlu edebilir heves kirmak icin yorum yapan bosbogaz insanlarin lafiyla stres yapmanin luzumu yok size mutluluklar diliyorum. Birakin yuzuk derdini karsinizdaki adamin pirlanta gibi kalbi varsa daha degerli bi hazine bulamazsinizKızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
Ya diyorum ya millete kulak asmayın. Sen gelsen benim yüzüğüme bune plastik gibi desen ben beğeniyorum o bana yeter der geçerdimbakın siz bile plastik yüzük gibi dediniz :) işte sürekli bu lafları duyuyorum ya çıldırıcimmmm![]()