• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşım çok mu küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin elin dolgun canim :) Dedigin gibi millet sahte takiyor kafam kadar hic hos degil.Millete bi sey begendiremezsin

Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük

Birazcık küçük :) birazcık, minnacık :) sanırım çevrenizin tepkisi sizi de soğuttu yuzugunuzden haklı olarak. Bence sozlunuzle gidip parmaginizda daha belirgin duran, daha hoş fakat altın bir yüzük alabilirsiniz. Sonuçta her kadın, yüzüğünün beğenilmesini ister. :)

Bak şaka bir yana, bana tektaş alınmamıştı yeni evliyken falan. Hiç aklıma da gelmedi. 2 yıllık evliyken küçük bir şey aldık sonra da onu satıp az daha büyüttüm. Zamanla paranız oldukça alırsınız daha da güzellerini. Ama dikkat edin uluslararası sertifikası olsun ki değerini yitirmesin. Siz de dersiniz, bir süre sonra büyüteceğim diye, susarlar.

Zibilyonumda olsa pırlanta Elmas takmam. Çevremde tek taşım Küçük diye dert edeni hiç takmam heralde

Çok küçükmüş gerçekten resimden seçilmiyor bedavaya gitmişsin yazık

Ayrıl gitsin daha büyüğünü alacak zengin koca aramaya derhal başla

Evlenirken tek derdi bir taş olan gelin mi, yoksa ona laf edenler mi hangisi konu şimdi?!?

Böyle kezbanlarla kim evleniyor Allah aşkına
Erkek olsam, gösteriş için 1 maaşımı götürüp dandik bir taşa yatırmak isteyen bir kadınla asla evlenmezdim

Koy taşın gözüne gitsin , 2000 lirayı balayına yatıralım diyen kadınla evlenirdim

Neyse konuya döneyim
Madem bu kadar mesele satın gitsin düz alyans takın
Beyaz eşya , kredi kart vb borcuna yatırırsınız parasını
Miss bunu satsa 3 te 1 fiyatına alacaklar bildiğim kadarıyla.
Artık satsada bi işe yaramaz.

Etrafınız patavatsızmış, siz sormadan mı söylüyorlar bu tek taş küçük diye?
Pis kıskançlar :D

Bak şaka bir yana, bana tektaş alınmamıştı yeni evliyken falan. Hiç aklıma da gelmedi. 2 yıllık evliyken küçük bir şey aldık sonra da onu satıp az daha büyüttüm. Zamanla paranız oldukça alırsınız daha da güzellerini. Ama dikkat edin uluslararası sertifikası olsun ki değerini yitirmesin. Siz de dersiniz, bir süre sonra büyüteceğim diye, susarlar.

evet doğru söylüyorsunuz aldığımız yerde böyle dedi bize. ilerde bunu değiştirmek isterseniz yine 2 bin liradan sayarım üstüne para ekler daha değerli bir yüzük alırsınız diye. öyle yapıcaz artık çenesi kapansın şu gözü doymazlarun.

Nişanlının durumu madem o kadar iyi değil ne diye gerçek pırlanta aldırtıyorsun ki. Millet sanki onun gerçek pırlanta olduğunu nereden anlayacak. Herkese 300 400 liralık gerçek pırlanta olmayan zirkon mu ne diye bir madde var ondan yapılıyor 300 liralık yüzük sanar

Etrafınız patavatsızmış, siz sormadan mı söylüyorlar bu tek taş küçük diye?
Pis kıskançlar :KK70:

kıskançlık olduğunu düşünmüyorum ondan taktım kafaya ya zaten. bu kişiler annem ablalarım en yakın arkadaşım falan kıskançlık yapacaklarını zannetmem samimi fikirlerini söylerler her zaman ondan canım sıkıldı. dış kapının dış mandalları söylese zaten sizin gibi kıskançlar der geçerdim :)

evet doğru söylüyorsunuz aldığımız yerde böyle dedi bize. ilerde bunu değiştirmek isterseniz yine 2 bin liradan sayarım üstüne para ekler daha değerli bir yüzük alırsınız diye. öyle yapıcaz artık çenesi kapansın şu gözü doymazlarun.
Arkadaşım ben farzet ki tektasa falan önem veren biriyim ve sende küçük bir tektaş gördüm. Bunu sana söylesem, kendimden utanırım. Sen bunları 5 karat da alsan doyuramazsin. 2000e satıp, 3000e aldığına da laf edecekler, emin ol.

Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.

Bunu siz yazdınız. Dahasını düşünmeye gerek yok bence.
Millete bu olabildi bunu aldım, dert edebileceğim bir şey değil deyin.

Küçücük şeye tonla para verip küçükmüş diyen herkese 2000 TL taam mı sizinkiler pırlanta değil bi kere demek de ayrı bir kafaymis. Bence satın beğendiğiniz güzel bir yüzük alın üstünu de balayı bütçenize ekleyin.

Bence böyle daha güzel. Buyuk olunca kötü ve itici görünüyor asıl

Back
X