Peki erkek arkadaşın başkasına pahalı hediyeler aldığında da aynı tepkiyi verebilvekmisnBen hiç anlamıyorum bu taş işinden. Erkek arkadaşım evlenme teklifi ederken almış, hala söz nişan aşamasına varamadığımız için ve manevi olarak kıymet verdiğim için nisan ayından beri tektaşı kullanıyorum, yüzükle okula gittiğim ilk gün dersin ortasında öğrencim birden “Hocam erkek arkadaşınız biraz cimri herhalde taşı küçük” dedi. Gülümsedim geçtim, akşam anneme anlattım güldük.
Benim için olayı bu kadar, birbirimizi sevdiğimiz için kullanıyorum. İnsanları umursamayın.
Memurlar içinde yaptığı işe oranla en az maaş alan kişiler öğretmenlerdir. Hem çok çok yorulurlar hem de kuş kadar maaş alırlar. 8 bin maaşla kim kaybetmiş pırlantayı da öğretmen kardeşimiz bulsun.Alan alıyor orası ayrı bir konu. 5 sene önce sevgilim(şimdiki eşim) maaşının büyük bir kısmıyla almıştı. Bekardı geçim derdi yoktu alabildi, şuan alamaz. Beyfendi de bekar.
Öğretmen de alamıyorsa kim alıyor bu yüzükleri? Bütün arkadaşlarının elinde pırlantalar..
Beyfendi gidip sadece bir yüzük almak istemiş, taşı büyük diye hoşuna gitmiş. konunun hanımefendinin bu kadar kafasına takıldığından haberi bile yoktur
Seven insan böyle birşeyi dert etmezde ondan sordum
Şimdi asıl meseleye daha geniş bakacak olursak hayatta herşeyi sana daha azı layık bulacak bir adam var sen razı olurmusun ve imkanı varken bi tık daha iyi bişey yapabilecekken kendi harcamalarına kısmazken ..
İnanın başa gelince öyle olmuyormuş ben de sizin gibi diyordum hep
KesinlikleeeeeAdamin kazanci fena degilmis. 2 ay para biriktirse kucuk bir pirlanta alabilirmis. Hayatinda belki bir defa alacagi pirlanta icin cimrilik yapmasi hos degil bence.
Yok gerçek olsun küçük olsunDeğiştirin o zaman onun yerine küçük taşlı bisi alin yani illaki gösterişli mi olcak
Aşırı haklı bi yorumBen tek taş yüzükten nefret ederim. Onu çıkartmak için insanlar ölüyor. Kanlı taşın neresini severler onu da anlamam. Eşimle evlenirken 15 yıllık en yakın arkadaşımdı ve bunu biliyordu. Çok sevdiğim bir romanda iki aşık birbirlerine yüzükleri ağaçtan oyarak yapmışlardı. Keşke benim de olsa derdim. Evlenme teklifini ağaçtan yapılmış gibi duran altın bir yüzükle yaptı.
Demek istediğim konu sahibi sen aslında haklısın. Tek taş hevesin olması bence çok mantıksız ama insanların mantıksız hevesleri olabilir. Gidip küçük bir taş alabilirdi sonuçta 3000 tlye rahatlıkla bulurdu. Kocaman sahte olduğu bağıran bir yüzük -özellikle onu sevenler hariç- elbette hiç güzel değil sonuçta onu takacak olan sizsiniz.
Bir daha sorarsa açıkça söyleyin bence. Gidip kocaman sahte olduğu belli olan ve zevkiniz olmayan bir yüzük olduğu için ayıp olmasın diye yeterince taktığınızı söyleyin. “Keşke almadan ağZımı yoklasaydın ben büyük sahte yüzğklerden hoşlanmıyorum. Küçücük bir taş olsaydı gerçek olsaydı çok ucuza da vardı” dersiniz. Siz eş olacaksınız daha bunu bile konuşamıyorsanız işiniz iş demektir.
Bu arada öğretmenlerin 8bin tl maaş aldığına emin misiniz?Memurlar içinde yaptığı işe oranla en az maaş alan kişiler öğretmenlerdir. Hem çok çok yorulurlar hem de kuş kadar maaş alırlar. 8 bin maaşla kim kaybetmiş pırlantayı da öğretmen kardeşimiz bulsun.
Anca iş adamı bulmak lazım. Pırlanta şartsa
Ne diyimDeğiştirin o zaman onun yerine küçük taşlı bisi alin yani illaki gösterişli mi olcak
Bende daha fazla alıyorlar diye biliyorumBu arada öğretmenlerin 8bin tl maaş aldığına emin misiniz?
Şuan 15 bin artı özel ders alıyor özelde çalışıyorBu arada öğretmenlerin 8bin tl maaş aldığına emin misiniz?
Vermem, çünkü kime ne kadara hediye aldığını hiç sormadım.Peki erkek arkadaşın başkasına pahalı hediyeler aldığında da aynı tepkiyi verebilvekmisn
Ah pardonGeçen sene 8 alıyordu diye yazdım zaten bu sene değil yani
Ya ne alakaaaa doğum gününe tabiki daha güzel bi hediye alacak arkadaşına.Vermem, çünkü kime ne kadara hediye aldığını hiç sormadım.
En son görüştüğümüzde bana bildiğiniz limon kolonyası getirmişti, aroması değişik sen limon kolonyası hep yanında taşıyosun diye aldım dedi. Sevindim. Olaydan üç gün önce de arkadaşının doğum günüydü, hem hediye aldılar hem tüm gün gezdiler. Muhtemelen bir kolonyadan daha fazla para harcamıştır. Hiç kıyas yapmak aklıma gelmedi ama. Bunu yapmak için beni sevmediğini düşünmem lazım.
Bilmiyorum konu sahibi yazmış onu. Benim annem emekli öğretmen,o yüzden sadece emekli olanının maaşını biliyorum benBu arada öğretmenlerin 8bin tl maaş aldığına emin misiniz?
Ne alakaaaaa? Benim erkek arkadaşım bana pırlanta almış, sizinki almamış.Ya ne alakaaaa doğum gününe tabiki daha güzel bi hediye alacak arkadaşına.