Tektaş sorunu

Peki erkek arkadaşın başkasına pahalı hediyeler aldığında da aynı tepkiyi verebilvekmisn

Memurlar içinde yaptığı işe oranla en az maaş alan kişiler öğretmenlerdir. Hem çok çok yorulurlar hem de kuş kadar maaş alırlar. 8 bin maaşla kim kaybetmiş pırlantayı da öğretmen kardeşimiz bulsun.

Anca iş adamı bulmak lazım. Pırlanta şartsa

Değiştirin o zaman onun yerine küçük taşlı bisi alin yani illaki gösterişli mi olcak

Ben tek taş yüzükten nefret ederim. Onu çıkartmak için insanlar ölüyor. Kanlı taşın neresini severler onu da anlamam. Eşimle evlenirken 15 yıllık en yakın arkadaşımdı ve bunu biliyordu. Çok sevdiğim bir romanda iki aşık birbirlerine yüzükleri ağaçtan oyarak yapmışlardı. Keşke benim de olsa derdim. Evlenme teklifini ağaçtan yapılmış gibi duran altın bir yüzükle yaptı.

Demek istediğim konu sahibi sen aslında haklısın. Tek taş hevesin olması bence çok mantıksız ama insanların mantıksız hevesleri olabilir. Gidip küçük bir taş alabilirdi sonuçta 3000 tlye rahatlıkla bulurdu. Kocaman sahte olduğu bağıran bir yüzük -özellikle onu sevenler hariç- elbette hiç güzel değil sonuçta onu takacak olan sizsiniz.

Bir daha sorarsa açıkça söyleyin bence. Gidip kocaman sahte olduğu belli olan ve zevkiniz olmayan bir yüzük olduğu için ayıp olmasın diye yeterince taktığınızı söyleyin. “Keşke almadan ağZımı yoklasaydın ben büyük sahte yüzğklerden hoşlanmıyorum. Küçücük bir taş olsaydı gerçek olsaydı çok ucuza da vardı” dersiniz. Siz eş olacaksınız daha bunu bile konuşamıyorsanız işiniz iş demektir.

Aşırı haklı bi yorum

Bu arada öğretmenlerin 8bin tl maaş aldığına emin misiniz?

Peki erkek arkadaşın başkasına pahalı hediyeler aldığında da aynı tepkiyi verebilvekmisn
Vermem, çünkü kime ne kadara hediye aldığını hiç sormadım.
En son görüştüğümüzde bana bildiğiniz limon kolonyası getirmişti, aroması değişik sen limon kolonyası hep yanında taşıyosun diye aldım dedi. Sevindim. Olaydan üç gün önce de arkadaşının doğum günüydü, hem hediye aldılar hem tüm gün gezdiler. Muhtemelen bir kolonyadan daha fazla para harcamıştır. Hiç kıyas yapmak aklıma gelmedi ama. Bunu yapmak için beni sevmediğini düşünmem lazım.

Ya ne alakaaaa doğum gününe tabiki daha güzel bi hediye alacak arkadaşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…