Tektaş sorunu

Keşke gerçek pırlanta olaydı
Erkekler anlamaz pırlanta ne nedir diye onlar düz bakar yüzük mü alınacak he tamam alıyım der kuyumcuda satılsın diye över de över
8 bin liraya kira yoksa bile anca karnı doyar gerçek 💍 pırlanta yüzük alması imkansız yani

Not: Pırlanta fiyatlarını bilmiyorum

Annesine en pahalı size en ucuz yüzüğü alıp geldiğinde sevgisini parayla mı olcecegim deyip mutlu olacak olan var mı aranizda ?
Bu konuda maalesef mütevazi olamayacağım ben mutlu oldum olurum, annesiyle rakip değiliz ki yüzük yarıştıralım, karşınızdaki erkek insan evladıysa, doğru kişiyse yüzüğün maddi değerinin önemi yok, biz evlenirken pırlanta yüzükle evlilik teklifi vs yoktu, ha pırlanta ha telden yüzük fark etmiyor benim için, bir divanla parmağımızda birer tel gibi yüzükle evlendik, 32 yıldır öyle güzel sevdi ki, geçmişi tekrar yaşama şansı verseler o divanla yeniden eşimle başlarım hayata.

Dediğim gibi yeter ki karşınızdaki kişi doğru kişi olsun, bence başkalarıyla yüzük kıyaslamak, eşya kıyaslamak yerine nasıl sevildiğinizle, ne kadar saygı duyulduğunuzla ölçülür değer.

Daha önce konu açtım bunla ilgili..
6 aylık Bi İlşkim bitti. Herşey çok güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum en azından öyle iyi ve aşık taklidi yapıyordu.hep beraber kalıyordu beraber vakit gecirdik İlgiliydi hiç konuşmadığımız gün olmuyordu. Kendisi zaten her zaman yazardı VS.
Başka şehire taşındı iş için. Ve beni cağırdı yanına özledim diye sonra ben gidip dönünce ayrıldı. 2 gün sonra. Sabah soğuktu zaten akşama niye aramadın Ne yapıyorsun diye aradı sesin cıkmıyor dedi. Bi saat sonra ayrıldı.
Dönmesini istemiyorum desem yalan olur bir yandan bekliyorum maddi manevi cok yanında oldum zor zamanında sıkıntısında. Tüm emeğim fedakarlığım bir hiç miydi. O da bana ilgili ve fedakardı bende geri durmadım hiç. Şimdi şu geldiğim duruma bakın. Her yerden engelledi aramayayım diye. Yazmamayum diye. Cünkü baya aradım mesajla ayrıldı Bi kere bile açmadı teli hemen engelledi anında ayrılır ayrılmaz. Yani insan evladı yapmaz bunu. Cok adice.
Sevgisinin bittiğine inanamıyorum. ÖzLemediğine VS... Kendimi ne zman inandırıcam normal hayata dönücem.
İçten içe dönmesini cok istesemde gelse asla güvenemem biliyorum. İçimde cok şey koptu çünkü.
Ben hala engelleyemiyprum. Engellemelimiyim her yerden bende. Şuan iyice cebinde görüyor olabilir beni. Hala teli kayıtlı falan çünkü. Kendime kızıyorum. Ya aramasa Bi daha diyorum Bi yandan. Benzer duyguları yaşamıssınızdr. Önüme bakmaya calılıyorum farklı planlarım var onları bir yandan yapıyorum hayatımı tamamen değiştirecek şeyler yurtdışı master VS. Ama kafamın içinde Bi yerde hala anlamsızlıklar var. Geri dönüp pişman olsun istiyorum peki ne yaparım o zman bilmiyorum. Sanki dönmüş gibi kavga ediyorum içimde onunla.
Sizce bende engellemeli miyim. Silmelimiyim. Bu arada sosyal medya VS te hiç bakmıyorum ne yaptığına. Bi yandan ne hali varsa agörsün diyorum ama işte.... Kusura bakmayın kelimeleri bile dökemiyprum anlamlı bir hale. Siz bişeyler diyin bana 😢
Bu konunuzdaki kişi mi bu?

Adamin kazanci fena degilmis. 2 ay para biriktirse kucuk bir pirlanta alabilirmis. Hayatinda belki bir defa alacagi pirlanta icin cimrilik yapmasi hos degil bence.

Pırlanta çok büyük birleyen değil ki 2 500 e de var 3 e de. 4 e de ..
Gerçekten alınamayacak bişey değil abartmayın lütfen o kadar da değil fiyatlara bi bakın isterseniz
4 bin tllik pırlanta nokta gibi olur, sevgiliniz azcık göze gelen bir şey olsun istemiş bence. 40 bin tlnin altında eli yüzü düzgün tektaş yok şu an

Gerçekten alınamayacak bişey değil abartmayın lütfen o kadar da değil fiyatlara bi bakın isterseniz
2500liralık pırlanta cücük kadar olur,ya da taşı mat olur,parlaklığı az olur. Dandik yani. Mikroskopla görürsünüz o taşı da. 25bin liraya pırlanta sordum dudağım uçukladı daha yeni :KK66:

Ben pırlanta ile evlenmedim valla. 14 ayar incecik bir yüzükle evlendim, mutluyum da Allaha şükür. Afedersiniz kıçımızda don yoktu. Donsuzken pırlanta bakmadık karı-koca.

Hangi dünyada yaşıyorsunuz?Adam size zaten çok pahalı birsey almadım demiş,yalan söylediğini düşünmüyorum bu yüzden ama siz ona aldığınız 800 liralık hediyenin hesabını yapıyorsunuz.Adam öğretmen,sizi istediğiniz koşullarda yaşatamaz.Zaten deli gibi aşık olsaydınız,gelip burada yüzüğün sahteymiş diye konu acmazdiniz.Yüzüğü geri iade edip ayrılın bence.

Arkadaşım,hangi dünyada yaşıyorsunuz? Öğretmen adam 8 bin maaşla pırlanta alamaz yahu. Bunu bilmeniz için insan olmanız yeterli. 8 bin maaş alan adama da geliri iyi denmez ayrıca,yoksulluk sınırında adam. Yemeye ekmek bulduğuna şükrediyor denir. Pırlanta yerine mümkün olsa da anlayışınız olsa keşke.

Aloooo Türkiyede yaşıyoruz,bunu söylediğime inanamıyorum yani. Pırlantadan vergi alınmayan,garibanın yediği ekmekten,bebeklerin içtiği sütten vergi alınan ülke burası heyyy! Öğretmen nasıl alsın pırlantayı size? Zengin biri olsa eyvallah. Çevrenizdeki herkes asgari ücretle pırlantalı evlilikler mi yapıyor sizin? Gerçek dünyaya dönün Allah aşkına
Alan alıyor orası ayrı bir konu. 5 sene önce sevgilim(şimdiki eşim) maaşının büyük bir kısmıyla almıştı. Bekardı geçim derdi yoktu alabildi, şuan alamaz. Beyfendi de bekar. 🙄
Öğretmen de alamıyorsa kim alıyor bu yüzükleri? Bütün arkadaşlarının elinde pırlantalar..
Beyfendi gidip sadece bir yüzük almak istemiş, taşı büyük diye hoşuna gitmiş. konunun hanımefendinin bu kadar kafasına takıldığından haberi bile yoktur

Eski erkek arkadaşınız (yada barıştınız hala birliktesiniz bilemiyorum) konusunda sürekli bir para muhabbeti geçiyor, onu aldım, bunu aldım, çalışmıyordu hesapları ödedim, evine eşya alıp götüremezdim para bıraktım vb. Siz maddi şeylerle mi ölçüyorsunuz sevgi ve ilgiyi. Harcanan para, alınan hediyelere göre mi karar veriyorsunuz?

Eski erkek arkadaşınız (yada barıştınız hala birliktesiniz bilemiyorum) konusunda sürekli bir para muhabbeti geçiyor, onu aldım, bunu aldım, çalışmıyordu hesapları ödedim, evine eşya alıp götüremezdim para bıraktım vb. Siz maddi şeylerle mi ölçüyorsunuz sevgi ve ilgiyi. Harcanan para, alınan hediyelere göre mi karar veriyorsunuz?
O bu değil hanımefendi onunla ayrıldık. Bi Daha barışma dahi olmadı nerden buldunuz konuyu

Alan alıyor orası ayrı bir konu. 5 sene önce sevgilim(şimdiki eşim) maaşının büyük bir kısmıyla almıştı. Bekardı geçim derdi yoktu alabildi, şuan alamaz. Beyfendi de bekar. 🙄
Öğretmen de alamıyorsa kim alıyor bu yüzükleri? Bütün arkadaşlarının elinde pırlantalar..
Beyfendi gidip sadece bir yüzük almak istemiş, taşı büyük diye hoşuna gitmiş. konunun hanımefendinin bu kadar kafasına takıldığından haberi bile yoktur
Fake almasındansa hiç almasaydı daha iyisi inanın takmadığı beğenmediğim yüzük sence nasıl demeliyim bu tüzüğü beğenmediğimi kalbini kırmadan

Bak işte değil mi !işte bu .adam anlıyor yüzükten vs den .

Ben hiç anlamıyorum bu taş işinden. Erkek arkadaşım evlenme teklifi ederken almış, hala söz nişan aşamasına varamadığımız için ve manevi olarak kıymet verdiğim için nisan ayından beri tektaşı kullanıyorum, yüzükle okula gittiğim ilk gün dersin ortasında öğrencim birden “Hocam erkek arkadaşınız biraz cimri herhalde taşı küçük” dedi. Gülümsedim geçtim, akşam anneme anlattım güldük.
Benim için olayı bu kadar, birbirimizi sevdiğimiz için kullanıyorum. İnsanları umursamayın.

X