Tektaş sorunu

Adam sizin bu kadar takıntılı olduğunuzu fark etmiş, küçük bi tektaşa da burun kıvıracağınızı anladığı için büyük ama ucuz bi şey almış. Yani siz hiçbir türlü mutlu olmayacaktınız bence. "istediğinizi söyleyin ama insanın içine oturuyormuş" lafınıza da iyi güldüm Allah da sizi güldürsün, içinize oturacak tek şey bu olsun.

Aynen öyle.
Geçen yılın 8 bin maaşını iyi bir gelir olarak gören insanlar var yahu. İlk 6 ayda yoksulluk sınırı 9400liraydı. Yoksulluk sınırının altında maaş alan adamdan pırlanta beklemek nasıl bir hayalperestliktir bilemedim.

Borçla alyans almış hanım gelmiş biz borçla alyans aldık diyor ya sen benim yazımı okudun mu .bu adam iki üç bin haftada rahat harcıyor hediye alıyor arkadaşlarına öyle bir borçlum durum yok alyansımızı nakit aldık mesela nişan için .sen kendi hayatınla kıyaslayıp ne var diyorsun da.senin adamla senin onu yapman çok doğru çünkü hiç durumu olmayan birine borca git denmez.am rica ediyorum iyianaliz edin yahu. Bakın bu adamın gelirini vs boşa mı yazdım .ne alabilir ne yapabilir diye bakın diye .arkadaşlarına akrabalarına harcadığını boşa mı yazdım . Kendi ilşki dinamğinizle kıyaslamayın bu duruma bakın .
Ben de kendim gibi insanlarla koyacaksın dikkat ederseniz .arkadaşlarımın nişanlıları asgari ücret ve bi tık üstü normal gelirli insnalr .onlar yapabilmiş küçük de olsa güzel bir pırlanta diye anlattım .veleeeeeee bu nediiiiir yoruldum

yalnız gerçekten durum öyle asgari ücretli bile olsa pırlanta alınıyor...yoksa kızlar küsüyor :S hatta ortalama olarak maaşının 3 katı olmalıymış teklif yüzüğünün değeri, öyle bir racon bile var...
Her genç kız gibi tek taş evlilik teklifi benim de inanılmaz mutlu olduğum bir gündü .
lütfen genellemeyin.
beni mesela kesmeniz lazım pırlanta herhangi bir şey takmam için, gençken de aynı fikirdeyim. hiç bir dangalağın tektaşını da kabul etmedim. (dangalak olması benim onun evlilik teklifini, hele tektaşlı bir teklifi asla kabul etmeyeceğimi bilemiyor olmasından)
takmadım takmam.

ha o zamanlar bilemiyordum bunların net böyle söylenmesi gerektiğin, şimdi net konuştuğum için sevgilim bilir hiç girmez o topa.
siz bu adamla evleneceksiniz madem pırlanta olmalı söyleyin yüzüğü değiştirin.

Ben alırken 1 karat altıysa ona pırlanta demem diyenler bile oldu. Sanki Sabancı’nın geliniyim. Tektaşım 0.28 karat beştaşım 0.50 karat bir de sitede meşhur anlatırım. Dolaptan boşanmış üyeden aldığım tamturum var 0.71 karat . Ölene dek bunları evirir çevirir takarım. Bir daha mümkün değil almam. Küçük müçük ben severek takıyorum heryere giderken.evlenirken set de takılmadı. Dur ben de neden takılmadı diye konu açayım

Tektaş olmaz olmazsa bir şey değil. Ama bana da sahtesi alınsa ben de bozulurdum. Taşsız bir yüzükle de evlenme teklifi olur da sahte taşlıyla ı ıh. Ne gerek var insanı aptal yerine koymaya.

Hiç anlamam pırlanta vs taşlardan.keşke sizin arkadaşlarınız olsaydım tek taşımda yok kıyaslayamazdık birbirimizi.
Sizin beklentiniz tek taş ise bunu dile getirmelisiniz nişan yada evlilikte imkanı varsa takabilir şart ise.
Ama o pırlanta denilen şey de alırken pahalı satarken okadar şey degil galiba ney degil diye soran olursa züğürt tesellisi yaptım kendime.
Tek tavsiyem açık olun ne istiyorsanız,ne düşünüyorsanız

Pırlantanın sahte olduğunu anlamak için expert olmaya gerek yok. Az buçuk tanıdığın İnsanlardan kimin pırlantaya 70 bin verip veremeyeceğini bilirsin. Ki başka insanların ahlarıyla alınan bir ürüne ( afrikada eşmas madenlerinde çocukların yaşadıkları işkenceleri araştırabilirsiniz) bir kuruş bile harcamamak gerekirken bu kadar para vererek pırlanta ekonomisine destek olmak zalimlik. Üretiminde insanlara daha az zarar veren bir taş tercih edebilirsiniz.

Arkadasim iyi misin? Ben seni hakli buldum diyorum bu ne ofke bu ne celal yahu

Bildiğiniz tek hücrelilik ama. Şu gelin programları yüzünden sanırım. Herkesin boynunda para altın takılı yahu. Etrafı çerçeveli falan. Komik.

3 ay açlıktan midesi sırtına yapışsın ama tektaş alsın. 36 ay taksitle evlenirler artık Allah mesut etsin. Keşke herkes durumuna göre şeyler hayal etse.

Hahahah yüzük para muhabbeti yapmadık hiç böyle bişey nasıl mümkün olabilir hem .4. Ay da aniden evlilik teklif etti .normal arkadaşça konuşuyorduk .
Hatta bi kere bi olay anlattı arkadaşının kız arkadaşı yüzük aldırmış vs diye ben de ayıp olmuş hediye söylenmez içinden gelen neyse o yapılır demiştim .

Evet durumuna göre alabileceği şeyleri diyorum zaten bende 20 bin vs gibi bi yüzükten bahsetmiyorum aynen .

Kız alanlar nasıl alıyor … daha dün arkadaşım sevhilsii asgari ücretli adam biriktirmiş 10 bine almış resmini gösterdi baget gayet güzel pırlabta

Ya bu arada size gerçekten tektasin sahte dediler mi? Sayet bunu diyen birisi varsa o kisiyi hayatinizda tutmayin. Sahsen ben bunu söylemezdim. Belki sizinde haberiniz var, maddiyat buna yetti diye düşünüp kirmak istemezdim.

Ya evet ya bizim iş yerinde de çok sevdiğim bir abla aşırı büyük bir imitasyon takıyor. Arabasını falan satması lazım kocası onu almak için. Ama yok yani biliyoruz. Kendi kendine bak eşim evlilik yıl dönümümüzde aldı dedi. Güle güle kullan çok güzelmiş dedim. Senin de olur inşallah dedi
O gün konuşuldu kızlar arasında gerçek değil ama gerçek sanıyor galiba diye. Konu orada kapandı yani. Daha kimse ne kadının suratına vurdu ne arkasından konuştu bu konuyu.

Çok güldüm nasıl güzel anlatmışsın nasıl da samimi bir dil. Herkesin senin gibi arkadaşı olmalı.
Valla orda çok var mağaza fiyatlarının altında. Daha önce bilsem hepsini oradan alırdım. Sertifikasıyla geliyor sapasağlam 3 de bir fiyatına. Kötü enerjisi varmış vs e de zerre inanmam. Başkasının evini arabasını da alıyoruz ne farkı var. Diananın evlilik yüzüğü şu an gelininin parmağında. Uğursuzluk mu getirdi? Kadın adım adım kraliçe olma yolunda ilerliyor anacığım

Yaaa hahahahahah Yanlış alıntılamışım borçla alyans alan kadına yazdım ben bunu senin yazını beğendim hatta kusura bakma
aynen, zaten pirlanta tektas alamayan adam da evlenecegim diye ortaya cikmasin bana gore. Annemin zamaninda bile elmas yuzuk muhabbeti varmis, bu hep boyle yillardir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…