Kesinlikle bilmiyor anlamıyor o yüzden ona asla surat yapmıyorum yapmadım da ben kendi içimde yaşıyorum herşeyi üzülüyorum .Sahte şeylerden ben de haz etmeyen biriyim. Gerçeğini alamayacaksam, almam.
Çakma, replika vb hiçbir şey kullanmam hele mücevherde asla
İlla taşlı bir yüzüm istiyorsam pırlanta olmayacaksa kaliteli bir taş olması yeterli, bijuteri zirkonuna da gerek yok.
Soğumanızı anlıyorum, size sunulan şey başka çünkü.
Belki kendi böyle bir şeyden haberdar değildir, o da bir ihtimal.
Çoğu erkek pırlanta elmas yakut nedir bilmez, parlayan şeydir onlar için ve kendince bunu düşünüp almış olabilir.
Anladım, bilmiyorsa sorun etmeyin.Kesinlikle bilmiyor anlamıyor o yüzden ona asla surat yapmıyorum yapmadım da ben kendi içimde yaşıyorum herşeyi üzülüyorum .
Sürekli size daha azını layık görüyorsa bu birlikteliğe devam etmek zorunda değilsiniz, ama tek sorun yüzükse konu kolaylıkla çözülebilir.Şimdi asıl meseleye daha geniş bakacak olursak hayatta herşeyi sana daha azı layık bulacak bir adam var sen razı olurmusun ve imkanı varken bi tık daha iyi bişey yapabilecekken kendi harcamalarına kısmazken ..
İnanın başa gelince öyle olmuyormuş ben de sizin gibi diyordum hep
Ben 0,24 karatla bile eşimin elini kolunu kaç kere yırttım.Kolunu bacağını çizmeden nasıl takıyor onları insanlar hiç anlamıyorum.
Beyaz altın yüzük ama taşı ne bilmiyorum zirkonyum ne taş mı bilmiyorum ne olduğunuSahte şeylerden ben de haz etmeyen biriyim. Gerçeğini alamayacaksam, almam.
Çakma, replika vb hiçbir şey kullanmam hele mücevherde asla
İlla taşlı bir yüzük istiyorsam pırlanta olmayacaksa (tektaş hariç, bana göre onun replikası yoktur) kaliteli bir taş olması yeterli, bijuteri zirkonuna da gerek yok.
Soğumanızı anlıyorum, size sunulan şey başka çünkü.
Belki kendi böyle bir şeyden haberdar değildir, o da bir ihtimal.
Çoğu erkek pırlanta elmas yakut nedir bilmez, parlayan şeydir onlar için ve kendince bunu düşünüp almış olabilir.
Keşke gerçek pırlanta olaydıBen 0,24 karatla bile eşimin elini kolunu kaç kere yırttım.
Ben mi hediye aldim hanimefendi yüzüğü? Keşke olaydı ama olmamış. Hayat boyu dert edecekseniz, içinizde ukte kalacaksa evlenip zehir etmeyin hayatınızı.Keşke gerçek pırlanta olaydı
Pırlanta çok büyük birleyen değil ki 2 500 e de var 3 e de. 4 e de ..Arkadaşım,hangi dünyada yaşıyorsunuz? Öğretmen adam 8 bin maaşla pırlanta alamaz yahu. Bunu bilmeniz için insan olmanız yeterli. 8 bin maaş alan adama da geliri iyi denmez ayrıca,yoksulluk sınırında adam. Yemeye ekmek bulduğuna şükrediyor denir. Pırlanta yerine mümkün olsa da anlayışınız olsa keşke.
Aloooo Türkiyede yaşıyoruz,bunu söylediğime inanamıyorum yani. Pırlantadan vergi alınmayan,garibanın yediği ekmekten,bebeklerin içtiği sütten vergi alınan ülke burası heyyy! Öğretmen nasıl alsın pırlantayı size? Zengin biri olsa eyvallah. Çevrenizdeki herkes asgari ücretle pırlantalı evlilikler mi yapıyor sizin? Gerçek dünyaya dönün Allah aşkına