Tektaş sorunu

Kesinlikle bilmiyor anlamıyor o yüzden ona asla surat yapmıyorum yapmadım da ben kendi içimde yaşıyorum herşeyi üzülüyorum .

Tektaş önemli değil benim için benim yok hatta olsaydı da takmazdım, sevmiyorum. Yalan söylemesini doğru bulmadım ama. Yani siz bir yastığa baş koyacaksınız eğer şimdiden her sıkıştığında yalan dolana başvuracaksa işiniz var. Ben sizin yerinizde olsam tektaşa layık değil miyim yerine dürüstlüğe layık değil miyim diye dertlenirdim.

Kesinlikle bilmiyor anlamıyor o yüzden ona asla surat yapmıyorum yapmadım da ben kendi içimde yaşıyorum herşeyi üzülüyorum .
Anladım, bilmiyorsa sorun etmeyin.
İleride beğendiğinizi kendiniz alırsınız.
Ona evlenme teklifi için taşlı yüzük al demişlerdir, almıştır.
Siz wedding band ya da ne seviyorsanız orada güzel bir şey alır, ilerleyen zamanda tektaş arzunuz olursa ona uygun yaptırırsınız:)

Bilip de yapmaması bana göre problemdi, öyle değilmiş ne güzel:)

Sürekli size daha azını layık görüyorsa bu birlikteliğe devam etmek zorunda değilsiniz, ama tek sorun yüzükse konu kolaylıkla çözülebilir.

Ben size gayet hak verdim konu sahibi
Yani gitsin boyundan büyük borca girsin bana da kafam kadar tek taş alsın dememissiniz zaten
Ama arkadaşlarına vs yaptığı harcamalar ortadayken size de yapabileceğinin en iyisini yapmalıydı evet
Bir de sevgisini harcadığı parayla mı olcuyorsun diyenler olmuş
Evet bu da bir ölçüt neye kıyıp neye kiyamadigi bir ölçüt kimse kusura bakmasın
Annesine en pahalı size en ucuz yüzüğü alıp geldiğinde sevgisini parayla mı olcecegim deyip mutlu olacak olan var mı aranizda ?

Kusura bakmayın ama o kocaman taşlı yüzükler çok çirkin bence. Ama 100 binlik pırlanta deseydiniz de çirkin derdim. Kolunu bacağını çizmeden nasıl takıyor onları insanlar hiç anlamıyorum.

Sevgiliniz her konuda para sakınan biriyse sorun var demektir. Ama tek sorun yüzükse adamın bu konu üzerine düşündüğünü bile sanmıyorum. Gidip yüzük alayim demiştir almıştır.
Şimdi pırlanta alsa ne anlamı olacak ki?

Sahtesini takacağıma takarım dümdüz bir alyans daha iyi. Ben olsam ilk baştan beri takmazdım, doğruya doğru.
Bence baştan itibaren takmasaydınız iyi olurmuş. Alır almaz anlamışsınız zaten sahte olduğunu. Ne diye taktınız ki onca zaman?
Ben olsam bana sormaya devam ederse niye takmıyorsun diye, gerçeği söylerdim.

Beyaz altın yüzük ama taşı ne bilmiyorum zirkonyum ne taş mı bilmiyorum ne olduğunu

Arkadaşım,hangi dünyada yaşıyorsunuz? Öğretmen adam 8 bin maaşla pırlanta alamaz yahu. Bunu bilmeniz için insan olmanız yeterli. 8 bin maaş alan adama da geliri iyi denmez ayrıca,yoksulluk sınırında adam. Yemeye ekmek bulduğuna şükrediyor denir. Pırlanta yerine mümkün olsa da anlayışınız olsa keşke.

Aloooo Türkiyede yaşıyoruz,bunu söylediğime inanamıyorum yani. Pırlantadan vergi alınmayan,garibanın yediği ekmekten,bebeklerin içtiği sütten vergi alınan ülke burası heyyy! Öğretmen nasıl alsın pırlantayı size? Zengin biri olsa eyvallah. Çevrenizdeki herkes asgari ücretle pırlantalı evlilikler mi yapıyor sizin? Gerçek dünyaya dönün Allah aşkına

Benim eşim de öğretmen fakat benim de tektasim pırlanta değil normal altin bir yüzük. Bizzat kendim seçtim üstelik, zaten o ev dizme aşamasında pırlanta alabilecek durumda değildi.
Yani bana pırlanta almadı diye adamdan soguduysaniz ayrılın gitsin.

Senin bu kadar tek taş beklentisi içinde olman doğru değil. Gereksiz yere hem kendini hem nişanlını strese sokmuşsun.
Arkadaş ortamın da biraz değişik.
Nişanlına gelince, gerçek olmadığını söylemeliydi. o kadar büyük bir taş için çok pahalı bir şey değil diyerek sahte olduğunu ifade etmiş. Senin anladığını ve sorun etmediğini düşünmüş sanırım.
Doğruca gerçek olmadığını söylemeliydi. Şimdilik imkanım bu kadar ama ilerde gerçeğini alırım falan gibi bir konuşma yapsaydı daha iyi olurmuş.

Ona bu büyüklükte bir taş takmak istemediğini çok dikkat çektiğini söyle. Sonradan sahte olduğunu anladığını kuyumcuya sorduğunu falan hiç söyleme.
İlerde gerçeğini alırsın küçük de olsa önemli değil diyebilirsin.

Pırlanta çok büyük birleyen değil ki 2 500 e de var 3 e de. 4 e de ..
Gerçekten alınamayacak bişey değil abartmayın lütfen o kadar da değil fiyatlara bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…