Tektaş sorunu

Ben altın sahte
Pırlanta ... takıya tamamen karsıyım
Ben takarım ama minimalist model olursa. Sahte takamam alerjim var gümüş ya da Çelik olmalı en azından.saat severim en çok . Parasızlıktan hepsinin pili bitti alamadım. Öyle takıyorum çalışmadan

Benimki de gümüş tektaş yüzük almıştı Düğünde Nisan'da hicbirsey alinmadi sonrada hayat telaşı ev borcu , araba taksiti şimdide çocuklar büyüdü onlarin masrafları derken bana yine sıra gelmedi.Mutluyuz huzurluyum ama Geriye dönüp baktığımda birçoksey içimde ukde kaldı. herşey vaktinde güzel aman kırılmasın yük olasın dediğiniz herşey ilerde size yük oluyor. Bence çokta alttan almamak lazım ilerde isteseydin diyorlar.

Kendisi eşine 4 5 binlik saat aldı mı peki? Neden herşeyi erkeklerden bekliyoruz ki? Akıllı saatler var erkekler sever. 18 bine kadar fiyatı olanı var. Adam istese ne yapacak?

Zaten hak verdiğin kısım da takıldım işte kocaman tektaşı sen de takmak istemezsin ortamda abartı duruyor gösterişi seven olsam takardım dikkat cekiyor

E bu olaylar olmadan önce taşı gerçek zannederken gayet takıyormuşsunuz. Hiç de aman çok dikkat çekiyor dememişsiniz. Başkaları anlayınca sorun olmuş.

Şimdi de evlilik için para biriktirdiğini, istese yüzük alabileceğini söylüyorsunuz. Gidip koltuk takımı parasını bir yüzüğe mı versin yani bunu mu istiyorsunuz?
Evlenecek olgunlukta değilsiniz gerçekten.

çok sayfa olduğu için yorumları okumadım fakat yüzük sahte değilmiş ki? altınmış.. sadece pırlanta değil. büyük taşlı yüzükleri bende beğenmiyorum ama sizin beğenmeme sebebiniz büyük olması vs değil, pırlanta olmaması, insanların sizin hakkınızda ne düşüneceği.. minik bir pırlanta tek taşım var 3 yıldır takarım, kimseyle bu zamana kadar yüzük yarıştırmadım o yüzden kim ne düşünür bilmem.

Pırlantayı pırlantadan anlamayan ayırt edemezki zirkon taşlı bir yüzükten. Konu sahibi pırlanta sanarak takmış mesela. Kimse söylemese senelerce de takacaktı mutluca.ben beyaz altın takıyorum. Çoğu kişi onları gümüş ya da çelik sanıyor. E sansınlar. Onlar için almadım ya. Pırlantalarımı da değersiz görür kimi akrabalarım. Çünkü sarı altın takıdır onlar için. E onlar da haklılar. Yani demem o ki arkadaş akraba arasında takı yarıştırmak çok saçma. İnsan isterse ip bileklik takar kime ne? Bazı kadınlara o ip kolyeler bileklikler aşırı yakışıyor hatta.

sürekli elalem düşünen insan mutlu olamaz ki. bu sadece yüzük değil, insanlar böyledir senin eve aldığın bir koltuğu da beğenmeyebilir, yatak odasını da, süpürgeyi de... böyle sürer gider. herkesin beğenmesi gerekseydi farklı farklı modeller markalar olmazdı. herkes tek tip eşya kullanırdı. yarın öbür gün evine gelen bu koltuk olmamış derse ya da bu marka daha ucuz şu marka daha iyi derse ondan da mı soğuyacak. saçma bir düşünce yani. nişanlının, eşinin aldığı bir ürünü beğenmeyebilirsin (kendi düşüncen olarak bir başkası küçük gördü diye değil) o zaman da bir sonraki alacağı şeyde beğendiğin bir şeyi gösterebilirsin bunda sorun görmüyorum ama başta sorun yokken birileri bir şey dedi diye adamın aldığını bir daha takmamak mantıksız

Evleneceğim kişi maaşımı nasıl harcamam gerektiğini düşünse soğurdum. Kira derdi yok belki ama kendince onun da kendine almak istediği şeyler olamaz mı? Yüzük bir semboldür çok fazla anlam yüklemişsiniz üstüne. Pırlantadan anlayan bir insan olsanız hadi diyeceğim bir nebze. İnsanlar laf edene kadar sorun olmamış bile. Adam da sizi kandırmamış çok pahalı bir şey değil demiş. She said yes fotoğrafı paylaştıysanız hemen silin, elalem laf etmesin karatsızlığınıza

Daha şimdiden adamın muhasebecisi gibi olmuşsunuz,Allah kolaylık versin.

Siz ona baya güzel 800 TL lik hediyeler alıyormuşsunuz .
O size karşı hep mi böyle . Yoksa tektaş da mı oldu bu sorun .
Sadece tektaşsa önemsemeyin ama size karşı hep böyleyse siz de ona almayın . maddi olarak çok yüz vermeye gelmiyorlar .

yani buna önem verebilirsiniz kendinizce haklı olabilirsiniz. üzgünüm ama benim ilk aklıma gelen de elinde isteği pırlanta dirseklerine kadar bilezikleri olan kuzenim çok mutsuz ilgisizlikten ve sevgisizlikten
yani değerli hediye demek cebinden çıkardığı değer kadar değerin var demek değil

O arkadaşların ipiyle kuyuya inerseniz ohooo daha çok ağlarsınız. Benim eşim pırlanta aldı ama toplasanız beş defa takmamışımdır. Zaten tektaş heryere takılıyor parmakta dönüyor bilmiyorum ben sevemedim. Hep alyans takıyorum. Sizde boşuna abartıyorsunuz durumu bugün arkadaşlarınız yüzükleri kıyaslar yarın düğünde takılan takıları. Benim bazı arkadaşlarıma 5 6 tane bilezik takıldı mesela 150 gram civarında. Bana bunun yarısı kadar bile takılmadı hiçte umursamadım neden kendimi başkaları ile kıyaslayayım ki. Siz bu anlamda yanlış yoldasınız yarın öbür gün diyeceksiniz ki arkadaşım beyaz eşyasını bosch magazasından aldırmış benim nişanlım vestelden alıyor yoksa bana değer vermiyor mu, ya da birisi istikbalden almış benimki markasız mobilya vs vs bunun sonu yok herkesin alım gücü farklı. Siz eğer pırlanta yüzüğü gerçekten istiyorsanız alın takın ama bence sırf milleti susturmak için istiyorsunuz. Bu nedenle sizi hatalı buldum. Kendiniz iradenizle bir pırlanta yüzüğü istiyor olsanız size hak verirdim ama bu şartlarda siz çevre baskısı ile malesef boş yere huzurunuzu bozmuşsunuz. İnsanların ne dediğini takmamayı öğrenin bana da diyorlar düğünlerde hiç bileziğin yok mu kolların boş diye. Ben sevmiyorum diyorum gerçekten de sevmiyorum düğünün ertesi günü tüm takılarımı bozdurdum. Bu benim kişisel tercihimdi. Elalem ne der diye hiç kendimi üzemem sizde üzülmeyin ille de pırlanta istiyorsanız alın takın ne olacak. Mesela ben geçenlerde bir altın mini kolye küpe seti beğendim kendi kendime almayı düşünüyorum illa adamlardan mı bekleyelim kendimizde alabiliriz

Kendisi eşine 4 5 binlik saat aldı mı peki? Neden herşeyi erkeklerden bekliyoruz ki? Akıllı saatler var erkekler sever. 18 bine kadar fiyatı olanı var. Adam istese ne yapacak?
Ben para biriktiriyorum. Ona da söyledim akıllı mı istiyorsun retro mu diye istediği modeli alıcam .düğün hediyesi önemli ömürlük hatıra herşey para değil biraz masraflı şeyler ama insan sevdiğine yapıyor hiç önemli değil sevdiğimin hoşuna gitsin yeterki

Ben almam eşim alır hepsini ben ona o bana alır .herşeyi kendim alıyorum zaten tektaşı da sevgilimden alayım bi zahmet

Ben almam eşim alır hepsini ben ona o bana alır .herşeyi kendim alıyorum zaten tektaşı da sevgilimden alayım bi zahmet
O zaman bu mesajı aynen böyle sevgilinize ileteceksiniz. Ben pırlanta tektaş istiyorum bana yeniden bir yüzük almanı istiyorum diyeceksiniz

O zaman tektaş pırlanta istediğinizi söyleyin. Çoğu erkek bilmez önem vermez. Diğerini de satmayın günlük kullanırsınız.ama başka konularda eşya gelinlik düğün vs arkadaşlarınızın fikirlerini asla önemsemeyin . Mutluluklar diliyorum.

Neden yanlış anlayalım ya hu, yanlış anlaşılacak bir şey yok.

Dümdüz neden pahalı yüzük almadı diyorsunuz, gösteriş önemli diyorsunuz.
Evet tabiki 10 bin TL ya gerek yok ama gerçek olmalıydı 6,7 ye küçük minik bişey alabilirdi.bu size göre gösteriş bana göre kıymet .pırlanta çok özel bir taş çizilmez yamulmaz kırılmaz .yani kaliteli tabiki .bunda çok kafa yormaya gerek yok kimse fake istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…