Tektaş Sorunsalı ?

O yüzüğün bir manası var, bittiyse geri verecek. Almıyormu oraya bırakıp gidecek! Satıp yeme o alanın hakkı,o karar verir, o yüzüğe minnet eden, bana kalsada bozdurup yesem diyenin değil! Az onurlu olun ya, Kadınsınız kaliteniz olsun !!!

Oyyyoyy yüzüğün üstünemi yatmayı düşünüyor Arkadaşınız? Normal ve kalpli doğan insanlar,yüzüğün üstüne yatmayı planlamak yerine,yorgan döşek zırlaya,ağlaya tepine...üzgün olurlar..

Yüzük evlilik teklifidir.
Evleneceksen takarsın, evlenmeyeceksen verirsin.
Bekar bekar mı takacakmış arkadaşınız?
Değişik...

Bunu arkadasinin dusunmesi bile tuhaf yani tabii ki geri vericek..Cevremde cok duydum ve cok ayipladim sevgiliyken tektasi aliyor kiz sonra ayrilinca bozdurup harciyor oglan yuzugu isteyince sana kizdim attim kaybettim diyor bir yuzuk ne kadar olabilir ki onu bozdurup kiyafet aliyorlar bu kadar düşen insanlar var.Zaten haram para gerci artik kimsede haram,helal dusuncesi kalmadi bu konuda tartisilirda neyse

vermemeyi düşünmek bile çok abes

tabi ki de verilmeli

kıymetlimiz heeee

Düşündüm de arkadaşınız bu yolla zengin olur vallahi

bir kaç kişiden daha evlilik teklifi alsa köşeyi döner

biriyle mutfak dolapları diğeriyle mobilyaları yenilese

sırtı yere gelmez

Bizim kız bunu nasıl akıl edememiş hayret, belki akıl etti yeni başladı uygulamaya hala verilmedi yüzük.

Vermeyip de ne yapacak Allah askina...
Zaten ayrildiklarina gore manevi bir degeri kalmamistir.

pirlanta tektas mi yoksa ucuz olanlardan mi yuzuk merak ettim
her turlu verilmeli tabi ki bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…