Tektaş Sorunsalı ?

aynı durum suan bende mevcut geri vermek istiyorum almam diyor satsam ve hayır yapsam ya yarın öbür gün başıma kakarsa diye korkuyorum malum erkekler çok değişik oluyor ayrılık sonrası

e heralde verecek elalemin yüzüğünün onda ne işi var.

aynı durum suan bende mevcut geri vermek istiyorum almam diyor satsam ve hayır yapsam ya yarın öbür gün başıma kakarsa diye korkuyorum malum erkekler çok değişik oluyor ayrılık sonrası

ne hayırı Allah aşkına...
vereceksiniz ve alacak.. almak zorunda..
istemiyorsa atsın çöpe...

Kesinlikle vermesi gerekir.
Vermeye gitsin almıyorum derse de gözünün önünde ya çöpe atsın çöp yok mu ayağına doğru yere fırlatsın.

Düşeceği durumu, o pozisyonu, hakkında edilecek lafları kendine yakıştırıyorsa vermesin.

Ha vermeyip de ne yapacak bi zahmet bize onu söylesin; parmağında mı gezdirecek, satacak mı? Hangisi daha itici, gurursuz ben karar veremedim.

Benim bi tanıdık yenisiyle çıkarken (ki eskisini aldatarak basladıgı bi ilişkiydi) eskisinin aldığı yüzüğü cüzdanında taşıyodu. Yenisi tarafından terk edilir edilmez de parmagına yüzüğü geçirip aldattığı adamın kapısını tırmalamaya başlamıştı "Ben bize kıyamadım yüzügümü sakladım." diye.

O da mı bu toplara girecek yoksa ne yapacak yani eskinin yüzügüyle

valla bende cıkarken tek tas takan bi kac sevgilim vardaı
sattım yedim valla belki ii biri olsaydı yada ii ayrılsaydık verirdim
degere verilir ,
satın gidip ii bi parfum alın set
yada pırlantaysa bi tatil yapın fayste koyun catlasın patlasın

Ben olsam verirdim, insan kendine yediremez yahu o yüzüğün parasini yemeyi

ayrıldığım biri bana güzel bi çiçek almıştı saksılı tabi öncesinde ben gizlice gidip yemeğin parasını ödemiştim o da jest olsun diye almıştı, sonra farklı şehirlerde olduğumuz ve onu bi daha görmeyeceğim görmek de istemediğim için çiçekten kurtulmaya karar verdim atsam yazık ben de çiçekçiye verdim verdiği paranın tamamına öğrencilerime hediye aldım bir sürü kalem, verileni geri verme şansım yoksa birine yardım diye veririm heralde

Iş yüzüğe kadar gelmiş ve ayrılmışlar.. Bu kız hiç mi sevmemiş bu oğlanı? Şahsen bu noktada beraberliğim bitse,satıp mutfak yapmayı kesinlikle düşünemezdim.Adamın karşısında yapsın ne yapacaksa, sonradan zan altında kalmaktansa.. Gözünün önünde fırlatsın mesela almıyorsa.

Verilmemesi seçeneğinin altındaki motivasyon nedir acaba? Bu ilişkide çok yıprandım, çok emek harcadım bu tektaş da bir nevi bunun karşılığı tarzında bir şey mi? Öyleyse ilişkideki sevgi ve aşkın da fiyatı da biçilmiş olmuyor mu? Ayrıca burda kadın kendi sevgisini maddi bir değer olarak görerek aşağılamıyor mu? Yoksa ayıp olmasın beni yabani sanmasın diye yollamıyorum tektaşı mı diyor? Eğer öyleyse zaten arkadaşınızın ve sevgilisinin birbirlerinin kişilik özelliklerini bilemeyecek kadar bir sığ ilişkileri olduğunu göstermez mi? Annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendi demeyeceğim, o espri bayatladı çünkü. -babam demedim, annem dedim niye çünkü sanki kadının pasta yapması bilmesi gereken bir şey de e***k doğası gereği yapamaz falan gibi bir düşünce aşılamaya çalışıyorlar, terbiyesizler ya-

Uf, ikilemli ikilemli sorunlar, kızkardeşlerim ilişkiye hiç başlamayın daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…