Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın hepinize kızlar....naber nasılsınız benden iyilik bol bol çalışıyoruz bakalım :)))) bu ay çok umutluyum hayırlısı ile ...

günaydın hepinize kızlar....naber nasılsınız benden iyilik bol bol çalışıyoruz bakalım :)))) bu ay çok umutluyum hayırlısı ile ...
İNŞ CNM BENİM BU İNŞ 2. GÜZEL HABERİDE SEN VERİRSİN BİZE 2. UMUT IŞIĞIMIZ SEN OLURSUN RABBİM KONDURSUN GÖBÜŞÜNE BEBİŞİ HAYIRLISIYLA opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar

yasmin canım benim iyi çalışmalaaaar
güsel haberlerini bekliorum arkadaşım yanındayız herzaman
umudumuz olcan inşallaaah

nazlım bidenem senin akıntılar ne durumda datlum

ÇıÇeĞım sorma papatya Çayı aldım ıÇıyorum aman Şeytan kulaĞına kurŞun Şuan yok gıbı ınŞ ıı gelırde geÇer bı dahaı adetı beklıyorum adetten sonra baŞladıĞı ıÇın genelde eĞer gelıcek olan kırmızılardan sonra olmazsa geÇmıŞ demektır ama Şuan temızım ayyyyyy valla bÜyÜk yÜk kalktı ÜstÜmden

canlarım ne güzel moral vermişsiniz bana...sevgilerimi yolluyorum hepinize...nazlıcığım çok sevindim canım geçmesine akıntının...dikkat et kendine canım...

mrhb kızlar.güzel bir haberim var test yaptım tekrar hamileyim.daha öncede paylaşmıştım hatırlarsanız.ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı.gittiğim bütün dr.lar ilk bebekte olabilir araştırmıyoruz dediler.ben şimdi korkuyorum ya pıhtılaşma sorunum varsa Allah korusun bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.diyorumki coraspine başlasammı?siz nedersiniz ?dr.a haftaya gidicem onada sorucam.sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.Rabbim isteyen herkese tez zamnda bebeğini versin inşallah...

kılzar herkese tünaydın... ne güzel haberler var bugün sizlerden çok mutlu oldum vallahi...
kızlar ben sabah meme ultrasonu çektirdim... tüp merkezdeki dr un eline bir kitle gelmişti... içimizde kuşku kalması çektir dedmişti... ben de çektirdi bugün... küçük küçük bir kaç tane kist varmış sağ ve sol memede ayrı ayrı birer tane de biraz daha büyük varmış... doktor kötü bişey değil hamilelik döneminde gelişmeye başlayan süt bezelerin düşük sonunda aniden küçüldüğü için olmuştur dedi... emziren kadınlarda emzirme bitince de olabiliyomuş... ama için rahat etmicekse biyopsi yapalım dedi... allak bullak oldum... tabi istanbuldaki dr umla konuşmadan böle bişey yapmıcam... sizlerde böle bişeyle karşılaşan oldu mu??? valla nereye el atsam bişey çıkıyo deliricem artıkın...sempatiksalakcinni

canım gözünaydın
bebişin sağlıkla doğsun inşallah
ilk düşükten sonra test yapmadan 2. için önlem olarak 100 lük coraspin verilio canım
banada doktorum vermişti

canım benim çok iyi yapmışsın
bence biyopside yaptır önlem olarak
yani tekrar bebiş olmadan nerde sorun oluosa önlem alınmalı bence
için rahatlamış olur
bende bel ağrısı çekiorum.MR çektirmeyi düşünüorum
bebişten önce onarım yapim diooom
bi kere düştük hastane yollarına
bekarken hiç bilmnezdim vaalaa

yasmin lütfü hocaaa mailime cvp vermiş ayy çok sevindim valaa
senin dediğin gibi perşembe günü dio
ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum demiştim
bu perşembe yada haftaya olurl demiş
ben temmuz ayında düşünüodum temmuzdada adet olup öle gitcektim halada öle istiorum
çünkü adetliyken bide hormon testi yaptırcam bide sperm testi var
hem bu ay gitsem adeimin 17. günü oluoo geç olmaz mı
ben planladığım gibi temmuzda gidimde
hocaya ne yazim onu bilemedim
direk hastaneyi sölemiş A bloğa gelcen falan die
ben özelinize gelcem temmuz ayında mı diidm ne diim

ttemuzda hsg yi çektirince gidicem zaten istanbula... ordaki tüp yapacak doktorum gerekli görürse orda yaptırıcam artık... psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri ağrıyolar...
bel de çok önemli canım ağrın varsa hiç gecikme çektir mr i... bizim bakımları yaptırmamız lazım... araba gibi olduk zaten... 60.000 bakımı gibi...:)))

canımbenim...çok sevindim adına lütfü hocam bitanedir...benim nacizane fikrim önce muayanesine git...tahlillerini falan göster eksik varsa istiyor zaten ...gününü sen bilirsin canım ne zaman gitmek istiyorsan...arar randevu alırsın gidersin canım...ama sor izinli falan olmasın...gittiğin zaman hem muayane olursun hemde histeroskopi,,,çarşamba muayene olursan perşembe sabahta kan isterse onu verip ameliyat haneye geçersin çok güzel olur...canımiçim kıpır kıpır oldu herşey daha güzel olacak çiçeğim benim :))))

canım çok geçmiş olsun önemli değildir o kistler takma kafana , her bayanda olabiliyor tuğcalcığım...ne olur bırakma kendini çok güçlü olmalıyız...bizleri neler bekliyor bilmiyoruz...psikoloji çok önemli canım heleki tüp bebek öncesi...öpüyorum seni kader arkadaşım...

yassmincim çok saooool kuzuuum
aynende dediğin gibi bapcem
bende temmuzda izinlimididr die düşündüm ama sorcam işte.
şimdi gidemem eksikleri tamamlamam lazım
tam gitmek istiyorum
bende heycanlıyım zaman geçsin istiorum

nazlım dün okudum yazdıklarını cvp veremedim nete sinir oldum tam yazıodum kopuodu
sabahta aynı şey oldu
sende zaten silmişsin
demekki düselmiş
iyi kalpli güsel arkadaşım kendini üzme hiç bişi için

yassmincim çok saooool kuzuuum
aynende dediğin gibi bapcem
bende temmuzda izinlimididr die düşündüm ama sorcam işte.
şimdi gidemem eksikleri tamamlamam lazım
tam gitmek istiyorum
bende heycanlıyım zaman geçsin istiorum

nazlım dün okudum yazdıklarını cvp veremedim nete sinir oldum tam yazıodum kopuodu
sabahta aynı şey oldu
sende zaten silmişsin
demekki düselmiş
iyi kalpli güsel arkadaşım kendini üzme hiç bişi için

ÇOK KIZMIŞTIM HALA KIRGINIM ONA AMA BUGÜN GELİYORMUŞ Bİ ŞEKİLDE GÖNLÜMÜ ACIKTIR EMİNİM boshayallersmileSENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CNM YAAAA HERŞEY GÜZEL OLUCAK

aaaay kızlar asnilin kolunu fare ısırmış

belediye kanalizasyon çukuru kazmış
evleri zemin katmış yazında heryer açık olunca
kız gece kolunda bi ağırlık hissetmiş çığlık atıncada fare ısırmış
tetnoz vurulmuş
antibiyotik kullanıomuş

sizlerden dualarınız istio
bizlerin çektiği ne böle yaaa
herşey allahtan yine
ama bişi olcağını sanmıorum önlemini almışlar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…