kıslar merhaba herkese...
nazlıcım inşallah normal yollardan olur bebeğin inan tüp yaptırmak çok zor... hem maddi hemde manevi yönden... bütün aşamaları stresli.. testler normal mi, yumurtalar iyi mi, embriyolar sağılılı mı, tuttu mu tutmadı mı offff offfff çiçek anlar beni...umarım bunları hiç yaşaman gerekmez....
çiçekcim senin embriyonun sağlıklı çıkmasına çok sevindim çünkü buda sağlıksız çıksaydı eğr tüpte sağlıklısını bulabilir mi d,yekurt düşcekti benim içime... demekki önceki gebeliğine özelmiş... bu daha iyi... gör bak herşey olumlu olucak... biz halletcez bu işi senlen...
dün akşam bir arkadaşım yazık bir sürü araştırmış tüple ilgili şöyle yapıyolarmış böyle yapıyolarmış diye anlattı hep biliyorum zaten biliyorum biliyorum diye diye en sonunda kısım sen doktor olmuşsun walla dedi... insanın başına bişey gelince uzman oluyo ister istemez...
ben geçen gün bir hoca buldum istihareye yatıyomuş.. rica edicem bakalım benim için bişey görcek mi... aman kıslar muska falan yaptırmayın yine de günah diolar walla... bilemem tabi ama geçen gün bir ilahiyatçı prof. kanal 7 de öle demişti... Allah korusun şirke kadar gidermiş... korktum benim var cüzdanımda eşim denize at dio... tabi insanın içinde bitiyo herşey ama iyi bişey yapcaz die günaha girmeyelim...:Saruboceq: