• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ttemuzda hsg yi çektirince gidicem zaten istanbula... Ordaki tüp yapacak doktorum gerekli görürse orda yaptırıcam artık... Psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri ağrıyolar...
Bel de çok önemli canım ağrın varsa hiç gecikme çektir mr i... Bizim bakımları yaptırmamız lazım... Araba gibi olduk zaten... 60.000 bakımı gibi...:)))
kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsun

mrhb kızlar.güzel bir haberim var test yaptım tekrar hamileyim.daha öncede paylaşmıştım hatırlarsanız.ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı.gittiğim bütün dr.lar ilk bebekte olabilir araştırmıyoruz dediler.ben şimdi korkuyorum ya pıhtılaşma sorunum varsa allah korusun bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.diyorumki coraspine başlasammı?siz nedersiniz ?dr.a haftaya gidicem onada sorucam.sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.rabbim isteyen herkese tez zamnda bebeğini versin inşallah...
cnm bu ne güzel haber inş yoktur pıhtılaşma kucağınada alırsın inş hayırlısıyla

aaaay kızlar asnilin kolunu fare ısırmış

belediye kanalizasyon çukuru kazmış
evleri zemin katmış yazında heryer açık olunca
kız gece kolunda bi ağırlık hissetmiş çığlık atıncada fare ısırmış
tetnoz vurulmuş
antibiyotik kullanıomuş

sizlerden dualarınız istio
bizlerin çektiği ne böle yaaa
herşey allahtan yine
ama bişi olcağını sanmıorum önlemini almışlar sonuçta

çok üzüldüm yaa...çok geçmiş olsun asnile inşallah bişey olmaz...dualarım onunla ...

canım çok geçmiş olsun önemli değildir o kistler takma kafana , her bayanda olabiliyor tuğcalcığım...ne olur bırakma kendini çok güçlü olmalıyız...bizleri neler bekliyor bilmiyoruz...psikoloji çok önemli canım heleki tüp bebek öncesi...öpüyorum seni kader arkadaşım...

tatalımmm çoook teşekkür ederim. bugün bir dr a daha gösterdim... oda aynı şeyi söledi... rahatladım yaniiii... hem sizin hem de doktorun sayesinde... her sene bu zamanlar tekrar çektirecekmişim....önlem amaçlı... ben de seni ççoookk öpüyorum...:teytey:

kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsun

canım benim çookk teşekkür ederim... akıntıların yoluna girmesine sevindim doğrusu.... inşallah hep böle gider artıkk... dün yazdıklarını ben de okudum ama cevap yazamadan çıkmam gerekti bir daha da fırsatım olmadı... yoluna girer merak etme... erkekler bazen düşüncesiz davranabiliyorlar anlar o da hatasını gönlünü alır güzel güzel sen kalbini ferah tut... çoookkk öpüyum seni....olumunekankayizsmile

yassmincim çok saooool kuzuuum
aynende dediğin gibi bapcem :D
bende temmuzda izinlimididr die düşündüm ama sorcam işte.
şimdi gidemem eksikleri tamamlamam lazım
tam gitmek istiyorum
bende heycanlıyım zaman geçsin istiorum

nazlım dün okudum yazdıklarını cvp veremedim nete sinir oldum tam yazıodum kopuodu
sabahta aynı şey oldu
sende zaten silmişsin
demekki düselmiş
iyi kalpli güsel arkadaşım kendini üzme hiç bişi için

arkadaşımmm kolay gelsin... herşeyi sırasıyla yetiştirirsin... ayyy bende heyacanlandım bak şimdi... aynı yolun yolcusuyuz arkadaşım tüm duaların seninle....kaydirigubbakcemile2

kızlaarrr ben daha önce yazmadım galiba adım tuğçe benim... tugcal eşimle isimlerimizin baş hecelerinden geliyo...opuyorumnanaktan

tuğçe memnun oldum canımcım :1:
kader arkadaşlarım çok canım
ama senle yol arkadaşıda olcas :D
aynı yolda g,tces allah yüzümüzü güldürsün

günaydın canlarım...hepinizin kandili mübarek olsun, lütfen birbirimize isim isim dua edelim...bu gece duaların geri çevrilmeyeceği gecelerden..allahım dualarımızı kabul eder inşallah....

kızzzllaaarrr günaydın... hrkesin kandili mübarek olsun... bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine bütün dualarımız kabul olsun inşallah...:Saruboceq:

Back