Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsun

cnm bu ne güzel haber inş yoktur pıhtılaşma kucağınada alırsın inş hayırlısıyla

nazlım alır tabi bitanem
erkekler bazen düşüncesiz olabilio canım
MALESEF BÖYLELER BİZ KADINLAR KENDİMİZİ YEDİĞİMİZLE ÜZDÜĞÜMÜZLE KALIYORUZ OLAN BİZE OLUYO ZATEN PSİKOLOJİLER NORMAL DEĞİL BİDE BLE SORUMSUZ DAVRANINCA TEPKİ GÖSTERMEMEK İÇTEN DEĞİLalsanaalsanasmile

çok üzüldüm yaa...çok geçmiş olsun asnile inşallah bişey olmaz...dualarım onunla ...

tatalımmm çoook teşekkür ederim. bugün bir dr a daha gösterdim... oda aynı şeyi söledi... rahatladım yaniiii... hem sizin hem de doktorun sayesinde... her sene bu zamanlar tekrar çektirecekmişim....önlem amaçlı... ben de seni ççoookk öpüyorum...:teytey:

kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsun

canım benim çookk teşekkür ederim... akıntıların yoluna girmesine sevindim doğrusu.... inşallah hep böle gider artıkk... dün yazdıklarını ben de okudum ama cevap yazamadan çıkmam gerekti bir daha da fırsatım olmadı... yoluna girer merak etme... erkekler bazen düşüncesiz davranabiliyorlar anlar o da hatasını gönlünü alır güzel güzel sen kalbini ferah tut... çoookkk öpüyum seni....olumunekankayizsmile

arkadaşımmm kolay gelsin... herşeyi sırasıyla yetiştirirsin... ayyy bende heyacanlandım bak şimdi... aynı yolun yolcusuyuz arkadaşım tüm duaların seninle....kaydirigubbakcemile2

kızlaarrr ben daha önce yazmadım galiba adım tuğçe benim... tugcal eşimle isimlerimizin baş hecelerinden geliyo...opuyorumnanaktan

tuğçe memnun oldum canımcım
kader arkadaşlarım çok canım
ama senle yol arkadaşıda olcas
aynı yolda g,tces allah yüzümüzü güldürsün

günaydın canlarım...hepinizin kandili mübarek olsun, lütfen birbirimize isim isim dua edelim...bu gece duaların geri çevrilmeyeceği gecelerden..allahım dualarımızı kabul eder inşallah....

kızzzllaaarrr günaydın... hrkesin kandili mübarek olsun... bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine bütün dualarımız kabul olsun inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…