kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsunttemuzda hsg yi çektirince gidicem zaten istanbula... Ordaki tüp yapacak doktorum gerekli görürse orda yaptırıcam artık... Psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri ağrıyolar...
Bel de çok önemli canım ağrın varsa hiç gecikme çektir mr i... Bizim bakımları yaptırmamız lazım... Araba gibi olduk zaten... 60.000 bakımı gibi...:)))
cnm bu ne güzel haber inş yoktur pıhtılaşma kucağınada alırsın inş hayırlısıylamrhb kızlar.güzel bir haberim var test yaptım tekrar hamileyim.daha öncede paylaşmıştım hatırlarsanız.ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı.gittiğim bütün dr.lar ilk bebekte olabilir araştırmıyoruz dediler.ben şimdi korkuyorum ya pıhtılaşma sorunum varsa allah korusun bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.diyorumki coraspine başlasammı?siz nedersiniz ?dr.a haftaya gidicem onada sorucam.sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.rabbim isteyen herkese tez zamnda bebeğini versin inşallah...
MALESEF BÖYLELER BİZ KADINLAR KENDİMİZİ YEDİĞİMİZLE ÜZDÜĞÜMÜZLE KALIYORUZ OLAN BİZE OLUYO ZATEN PSİKOLOJİLER NORMAL DEĞİL BİDE BLE SORUMSUZ DAVRANINCA TEPKİ GÖSTERMEMEK İÇTEN DEĞİLalsanaalsanasmilenazlım alır tabi bitanem
erkekler bazen düşüncesiz olabilio canım
tmm tatlım öpüyorum dualarımız onunla ve bebişiyle sana kolay gelsin bebeeeeemnazlım ben diğer topiğede yazıp kacacam canm
asnil dua istio
çok işim var yaaaaa
aaaay kızlar asnilin kolunu fare ısırmış
belediye kanalizasyon çukuru kazmış
evleri zemin katmış yazında heryer açık olunca
kız gece kolunda bi ağırlık hissetmiş çığlık atıncada fare ısırmış
tetnoz vurulmuş
antibiyotik kullanıomuş
sizlerden dualarınız istio
bizlerin çektiği ne böle yaaa
herşey allahtan yine
ama bişi olcağını sanmıorum önlemini almışlar sonuçta
canım çok geçmiş olsun önemli değildir o kistler takma kafana , her bayanda olabiliyor tuğcalcığım...ne olur bırakma kendini çok güçlü olmalıyız...bizleri neler bekliyor bilmiyoruz...psikoloji çok önemli canım heleki tüp bebek öncesi...öpüyorum seni kader arkadaşım...
kalbini ferat tut cnm rabbim yar ve yarenin olsun
yassmincim çok saooool kuzuuum
aynende dediğin gibi bapcem
bende temmuzda izinlimididr die düşündüm ama sorcam işte.
şimdi gidemem eksikleri tamamlamam lazım
tam gitmek istiyorum
bende heycanlıyım zaman geçsin istiorum
nazlım dün okudum yazdıklarını cvp veremedim nete sinir oldum tam yazıodum kopuodu
sabahta aynı şey oldu
sende zaten silmişsin
demekki düselmiş
iyi kalpli güsel arkadaşım kendini üzme hiç bişi için
tuğçe memnun oldum canımcım
kader arkadaşlarım çok canım
ama senle yol arkadaşıda olcas
aynı yolda g,tces allah yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?