Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

günaydın kader arkadaşlarm
dün gece sizlerde dualarımdaydınız
allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallaaah

günaydın kader arkadaşlarm
dün gece sizlerde dualarımdaydınız
allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallaaah

çiçekcim Allah senden razı olsun... ben de dün hep dua ettim isim isim hepimiz için... hatta umrede bir arkadaşım var onu aradım rica ettim... o da o mübarek topraklardan yolladı dualarını... Rabbim kabul etsin inşallah birbirimizi hiç görmediğimz halde birbirimiz için ettiğimiz dualarımızı...:Saruboceq:

yasmin havalardan mı yorgunsun canım
bende iyiyim annem burdaydı ya
yarın gidio
bugün çarşıdaydık
kocişin kuzeninin düğünü var onun için

günaydın kızlar...tuğcalcığım havadan mı yoksa bişeyin habercisimi :)) yada dün rinitim azdı ondan mı bilemiyorum hepsi birbirine karıştı...çiçeğim gözün aydın canım annen için, bol bol zaman geçir anneciğinle düğününüzde hayırlı olsun şimdiden kuzum...

ayyy canım inaşşal yaaaa...:))) bak heyecanlandım şimdi...:))) walla bende bir değişiklik yok... bugün yarın regl olucam onu bekliorm dört gözle... film çekilecek ya bu ay... karnım falan başladı ağrımaya ama daha sökemedim....
bak habersiz bırakma bizi çatlarım ben şimdi meraktan....

slm kızlar
annemide yolcu ettim bugün
evdeyim bugün

tuğçe canım sen benden önce düşcen yola daha benim çok var adetimee
sen histereskopiden önce rahim filmi mi çektircen canım

yasmin gelişmeleri bekliom bende
buarada nazlı nerede kızlar

allah yardımcın olsun tuğcalcığım film sonucun güzel çıkar inşallah...habersiz bırakmam canım merak etme..hayırlısı olsun canım hakkımızda...

yanı ben halen onları karıştırdığım için memorialden kağıt verdiler işte onda ne yazıyosa onu gösterdim.... :))))histeraskopi yazıyo ama kağıtta... işte bakalım adet olabilirsem eğer sabahtan beri maydonıoz yiyorm ama gelemedi bir türlü acayip rahatsızım yani...siz sperm analizi yaptırdınız mı???
anneciğin de güle güle gitsin canım... Allah kavuştursun....

saolun kızlar
histereskopi rahim filmi olmuooo bende anlıyana kadar baya bi yaseminin kafayı şişirmiştim
sperm testi için kabı aldıkta daha örnek vermedik canm
ben adet olana kadar zmanımınz var die
yaptırınca haber vercem
bide adetliyken gitmeden hormon testlerini yaptırım diorm
hepsi beklio işte haberdar ederim canım

günaydın hepinize kızlar...tuğcal ve çiçeğim zorlu bir süreç geçiriyorsunuz...allah yardımcınız olsun canlarım...sağsağlim meleklerimizi kucaklarımıza alalım hepsine değecek inanın...

kızlar günardın herkese... ben bugün biraz garip hissediyorum... dün demiştim ya regl olucam karnım ağrıyo diye.... 22 sinde olmam gerekiyodu... bugün sabah kalktım belirtilerin hepsi yok olmuş... ne karnım ve kasıklarım ağrıyo... bir tek göğüsleri şiş ve galiba kahverengileri de büyümüş... bugün farkettim... başka bişey mi var diye sabahtan beri içim içimi yiyor... biliyosunuz ben 2 düşük yaşadım... ve tüp bebek tedavisine başlıcam... üstelik korunuyoruz... yani eşim korunuyor... yani çok düşük bir ihtimal biliyorum hatta havaların da etkisi olabilir... acayip serin ve yağmurlu burası... ama yine de işte ya varsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi... gidip test alıcam korkuyorum walla... bu ay sonunda sigarayı bırakıcam diye hedef koymuştum kendime... tedavi öncesinde 3 ay önce bırakayım diye.... sabahtan beri kaç tane içtim bilmiyorum... ya bişey varsa diye de test mi yaptırsam diyorum... offf çok kötüyüm çookkk....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…