cnm ben son hamileliğimde yazdırmıştım ama olmadı nm malesef nasip işte ama yinede şifa allahtan diyp başvurmakta fayda var tabii işinin ehli bir hocayabide bu diğer açıdan düşündüm
iyi bi hocaya gidip duasını da yazdırmak lazım
ben böle şeylere inandığım için hiçte uzak gelmio
sizlerinde aklında bulunsun
selamlar kader arkadaslarim ben de sizdenim 9. düsügümü yeni yaptim yas 36 bi kizim var böylede yazinca allahin bana verdigi kader yazgisini sikayet ediyormusum gibi hissediyorum allahim affet ne deyim allah yardimcimiz olsun
kıslar merhaba herkese...
nazlıcım inşallah normal yollardan olur bebeğin inan tüp yaptırmak çok zor... hem maddi hemde manevi yönden... bütün aşamaları stresli.. testler normal mi, yumurtalar iyi mi, embriyolar sağılılı mı, tuttu mu tutmadı mı offff offfff çiçek anlar beni...umarım bunları hiç yaşaman gerekmez....
çiçekcim senin embriyonun sağlıklı çıkmasına çok sevindim çünkü buda sağlıksız çıksaydı eğr tüpte sağlıklısını bulabilir mi d,yekurt düşcekti benim içime... demekki önceki gebeliğine özelmiş... bu daha iyi... gör bak herşey olumlu olucak... biz halletcez bu işi senlen...
dün akşam bir arkadaşım yazık bir sürü araştırmış tüple ilgili şöyle yapıyolarmış böyle yapıyolarmış diye anlattı hep biliyorum zaten biliyorum biliyorum diye diye en sonunda kısım sen doktor olmuşsun walla dedi... insanın başına bişey gelince uzman oluyo ister istemez...
ben geçen gün bir hoca buldum istihareye yatıyomuş.. rica edicem bakalım benim için bişey görcek mi... aman kıslar muska falan yaptırmayın yine de günah diolar walla... bilemem tabi ama geçen gün bir ilahiyatçı prof. kanal 7 de öle demişti... Allah korusun şirke kadar gidermiş... korktum benim var cüzdanımda eşim denize at dio... tabi insanın içinde bitiyo herşey ama iyi bişey yapcaz die günaha girmeyelim...:Saruboceq:
herkeze gemiş olsun arkadaşlar..benimde 2 düşüğüm oldu.2 side 6 haftalıkken düştüler özeldeki doktorum testlere gerek görmedi senden veya babadan kaynaklanmıyor bebeğin kromozon eksikliğinden olduğunu söyledi.bende tekrar aynılarını yaşama korkusuyla değerlerime bakılmasını istedim yapılan hormon testleri normal çıktı kanpıhtılaşamsı yok dedi yumurtalamn var dedi sadece şekerimi biraz yüksek bulduğunu söyledi (107) pazartesi günü rahim flimi çekicek biraz huzursuzum stres yapıyorum..Allahım anne duygusunu hepimize tattırsın inş..şekerdenmi düşüyor acaba diye düşünmeye başladım..
canım benim inan hiç bu taraftan düşünmemiştim
akıl akıldan üstündür derler
allah razı olsun doğru sölüosun
benim duyduğum dua da ümmü sübyan duası
anne karnında ölen bebekler içinmiş bebek doğduğundada bebeğe takılıomuş
kötü şeyler için yapılan muskalar günahtır die düşünüorum
yasemin nerdesin canım ya cuma günü doktora gidecktin
herkeze gemiş olsun arkadaşlar..benimde 2 düşüğüm oldu.2 side 6 haftalıkken düştüler özeldeki doktorum testlere gerek görmedi senden veya babadan kaynaklanmıyor bebeğin kromozon eksikliğinden olduğunu söyledi.bende tekrar aynılarını yaşama korkusuyla değerlerime bakılmasını istedim yapılan hormon testleri normal çıktı kanpıhtılaşamsı yok dedi yumurtalamn var dedi sadece şekerimi biraz yüksek bulduğunu söyledi (107) pazartesi günü rahim flimi çekicek biraz huzursuzum stres yapıyorum..Allahım anne duygusunu hepimize tattırsın inş..şekerdenmi düşüyor acaba diye düşünmeye başladım..
tuğcal senin kaç kayıbın vardı...
canım ben dıştan sonra 2 tane düşüğüm var... kalbi atmadığı için 10. haftada alındı ikisi de....
hıım.....anladım canım...onunla geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim.
selamlar kader arkadaslarim ben de sizdenim 9. düsügümü yeni yaptim yas 36 bi kizim var böylede yazinca allahin bana verdigi kader yazgisini sikayet ediyormusum gibi hissediyorum allahim affet ne deyim allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?