Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

bide bu diğer açıdan düşündüm
iyi bi hocaya gidip duasını da yazdırmak lazım
ben böle şeylere inandığım için hiçte uzak gelmio
sizlerinde aklında bulunsun
cnm ben son hamileliğimde yazdırmıştım ama olmadı nm malesef nasip işte ama yinede şifa allahtan diyp başvurmakta fayda var tabii işinin ehli bir hocaya

nazlım iyi çıkmasına sevinemedim kuzu
işler karıştı bakalım ne çıkacak dediğim gibi histereskopide bişi olupta düzeltilsin die düşünüom

onlarda temiz çıkarsa sebepsize girer ve bu kötü bi durum kuzuuuuu

kıslar merhaba herkese...
nazlıcım inşallah normal yollardan olur bebeğin inan tüp yaptırmak çok zor... hem maddi hemde manevi yönden... bütün aşamaları stresli.. testler normal mi, yumurtalar iyi mi, embriyolar sağılılı mı, tuttu mu tutmadı mı offff offfff çiçek anlar beni...umarım bunları hiç yaşaman gerekmez....
çiçekcim senin embriyonun sağlıklı çıkmasına çok sevindim çünkü buda sağlıksız çıksaydı eğr tüpte sağlıklısını bulabilir mi d,yekurt düşcekti benim içime... demekki önceki gebeliğine özelmiş... bu daha iyi... gör bak herşey olumlu olucak... biz halletcez bu işi senlen...
dün akşam bir arkadaşım yazık bir sürü araştırmış tüple ilgili şöyle yapıyolarmış böyle yapıyolarmış diye anlattı hep biliyorum zaten biliyorum biliyorum diye diye en sonunda kısım sen doktor olmuşsun walla dedi... insanın başına bişey gelince uzman oluyo ister istemez...
ben geçen gün bir hoca buldum istihareye yatıyomuş.. rica edicem bakalım benim için bişey görcek mi... aman kıslar muska falan yaptırmayın yine de günah diolar walla... bilemem tabi ama geçen gün bir ilahiyatçı prof. kanal 7 de öle demişti... Allah korusun şirke kadar gidermiş... korktum benim var cüzdanımda eşim denize at dio... tabi insanın içinde bitiyo herşey ama iyi bişey yapcaz die günaha girmeyelim...:Saruboceq:

selamlar kader arkadaslarim ben de sizdenim 9. düsügümü yeni yaptim yas 36 bi kizim var böylede yazinca allahin bana verdigi kader yazgisini sikayet ediyormusum gibi hissediyorum allahim affet ne deyim allah yardimcimiz olsun

selamlar kader arkadaslarim ben de sizdenim 9. düsügümü yeni yaptim yas 36 bi kizim var böylede yazinca allahin bana verdigi kader yazgisini sikayet ediyormusum gibi hissediyorum allahim affet ne deyim allah yardimcimiz olsun

hoşgeldin ablacım
allah sabır versin
bi tane kuzun varmış ne güzel
düşüklerin nasıl oluo kanama mı yoksa ölüo mu
bize hikayeni anlatırsan çok sevinirim ne gibi testler yaptırdınız

Son düzenleme:

canım benim inan hiç bu taraftan düşünmemiştim
akıl akıldan üstündür derler
allah razı olsun doğru sölüosun

benim duyduğum dua da ümmü sübyan duası
anne karnında ölen bebekler içinmiş bebek doğduğundada bebeğe takılıomuş
kötü şeyler için yapılan muskalar günahtır die düşünüorum

herkeze gemiş olsun arkadaşlar..benimde 2 düşüğüm oldu.2 side 6 haftalıkken düştüler özeldeki doktorum testlere gerek görmedi senden veya babadan kaynaklanmıyor bebeğin kromozon eksikliğinden olduğunu söyledi.bende tekrar aynılarını yaşama korkusuyla değerlerime bakılmasını istedim yapılan hormon testleri normal çıktı kanpıhtılaşamsı yok dedi yumurtalamn var dedi sadece şekerimi biraz yüksek bulduğunu söyledi (107) pazartesi günü rahim flimi çekicek biraz huzursuzum stres yapıyorum..Allahım anne duygusunu hepimize tattırsın inş..şekerdenmi düşüyor acaba diye düşünmeye başladım..

canım hoşgeldin... geçmiş olsun öncelikle... sana veya eşine genetik test yapıldımı??? şekerdüşük nedeni olabiliyor bildiğim kadarıyla... sana diyabet teşhisi kondu mu? yoksa o testte yüksek mi çıktı...

valla ben de ki de ümmü sübyan dua sıydı... yaşadığım şehirde bilinen bir hocaya yazdırmıştım ama hala kafam karışık bu konuda...
bu arada eşim de eger genetik sonuçlarında ikimizde de bişey çıkmassa bir kez daha normal yollardan denesek mi diye sordu kafamı karıştırdı kızlar yaaa...seçim sana kalmış tüp dersen yine yaparız dedi... ben istemiyorum aslında normal bir daha denemek ama bişey de diyemedim... morellerim bozuk yani...((

canım genetiğiniz çıksın bide histereskopi yaptır bunlardan sonra eğer kendinde o gücü buluyasan deniyebilirsin ama bu karar tamamen sana ait.
bebişi kaybettikten sonra çok pişman oluyorum tüp yaptırmadığım için
ama bi süre sonra acısı azalınca tekrar hamile kalmak bi şekilde aklımıza girio
eşinide anlıorum ama yapılması gerekenleri atlamamını tavsiye ederim

sonuçlar için aradım hastaneyi daha çıkmamış... dr arıcak ama ben duramıyorum yine de... daha 10 gün oldu üstelik ama merak işte... burdaki kadım doğum dr umla konuştum... beni tüp bebeğe yönlendiren dr umla... bence deneme normalle diyo... dış gebeliğim var ya... zaten tek tüplüsün onu da riske atma artık dedi... eşime söyledim hemen... güldü tamam nasıl istersen dedi... rahatladım valla... sanki zorla tüp istiyomuşum gibi hissetmiştim...
sende ne var ne yok çiçekçim...

çok geçmiş olsun arkadaşım...şekerin yüksek değil ki..sebep o değil bence...

çok geçmiş olsun nasıl bir tedavi uygulandı sana benimde 3 düşüğüm oldu da.. kalp atımı alındıktan sonra mı düşüyordu yoksa önce kanamayla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…