evet aynımışız... napalım bizim de imtihanımız böyleymiş kısmet... şu mübarek cuma saatinde bebe sahibi olmak isteyen hepimiz için Yasin okudum... Rabbim inşallah kabul eder dualarımızı...biz elimizden geleni yapıcaz tedavi olmamız gerekiyorsa olucaz... sonra da dua ya açıcaz ellerimizi... Bebişlerimiz ALLAH ın istediği zamanda gelecekler inşallah...
CNM ABLAM YAAA ASIL BENİM AKLIMDA SENDE NASIL OLDUN İİ MİSİN BİRAZ HABERLERİNİ BEKLİYORUM BANA GELİNCE DOKTOR Bİ SORUN YOK DEDİ KENİNE KENDİNE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAĞIM ABLAM ADET OLAYIMDA ONDAN SONRA İNŞ BAŞLICAM kaydirigubbakcemile2nazlım aklım sende kuzu
maşallah darısı başıma inş kıss kutlayın baribende 27 yim
bu ayın 29 undada 2 yıl olcak bizede aynı şartlardayız yani
soranlarıda sorma gitsin :mymeka:
nice nice senelere inş 20 leri 40 learı 50 leri görmekten nasip olur hepimize inş28 yaşındayım canım dün tam iki sene oldu evleneli... Artık herkesler çocuk soruyo((... Sen kaç yaşıdasın.. Kaç senelik evlisin
nice nice senelere inş 20 leri 40 learı 50 leri görmekten nasip olur hepimize inş
BEN SENİ UNUTURMUYUM HİÇ CNM YA MÜMKÜNMÜ ŞİMDİ BENDE SANA YAZDIM BİRKAÇ GÜNDÜR MSDE SORUN VARDI GİREMİYORDUM KUŞUM KÜSMEEEEEEEEEEŞenizdilaycım hoşgeldin arayı çok uzatıosun merak ediorum bakkkk
bencede şimdi aspirin kullanmana gerek yok canım ama doktorada danış tabi
nazlım msn e yazdım bişi ama görmedin galiba
sen beni unuttun kuşum
hiç cvp falan yazmıon banaaa
yasemin doktordan haberlerini bekliorum canım
asnilde bugün gitcek güzel haberler bekliorum kızlar
CNM BENİM SEVİNDİM HERŞEYİN İİ OLMASINA Bİ ARAŞTIR BAKALIM BU SEFER NE OLUCAK AMA BENCE HERŞEY NORMAL ÇIKICAK ÖYLE HİSSEDİYORUM CNM HERŞEY İNŞ GÖNLÜNCE OLUR RABBİM İNŞ HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLER BİZİ ŞU SORULARDANDA SIKINTILARDA KURTARIR KUCAKLARIMIZI CENNET KOKULULARIMIZLA DOLDURUR:Saruboceq:şimdide gelelim benim haberlerime
yasemin nazlım sizlere msn de yazmıştım ama görmediniz galiba
bebeğin genetiği temiz çıktı bide erkekmiş yavrucuğum
bu aslında iyi bi haber diil benim için
bundan önceki sendromluydu bu sağlıklı ama ikiside öldü
ilk aklınıza gelen iğne dozu gelcek ama onun için uzmanla görüştük
hiçte az diilmiş kızlar
hatta benimki az pıhtılaşma olduğu için sadece aspirin bile yetermiş
anlıcanız şu histerskopi şart oldu
sağlıksızların ölmesini anlıorum bu bebği kim bilir ne için kaybettim belkide çok ufak bişi
oooooof offffffff
herşeye rağmen tüp bebek+ pgt yi yaptırcaz çünkü bundan sora sorun bulunsa bile normal yolla genetiği sağlam bebek olma olasılığı % 50 düşüyo
bide bu yüzden riske atmıyalım dedik
ilk iş histereskopi ve sperm anlizini de herşeye rağmen yaptırcaz
sperm işini temmuza bıraktık
dün eşim kabını almış
gerekirse herşeyi tekrardan yaptırcam çözecem bu işi kızlar
doktor olcam valaaa
beizde seni çokkkkkkkkkkkkk seviyoruz cnm benim sen yeterki böyle hep pozitif ol hiç üzülme kimsenin üzmesinede izin vermehepinizi çok seviyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?