Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım benim çok iyi anlıorum seni dediğim gibi benimde 1 ay oldu son bebeğimi kaybdeli
bazen çok umutlu oluorum ama bazende korkuorum gerçekten
ama kendimi üzdüğüm zamanda elime bişi geçmio sonuçta
eşimide kendimide üzüyorum
çevremde okadar çok bebeği olan akraba ve arkadaşlarım varkii acılarım tazelenioooo
burdaki arkadaşlarım sağolsunlar en zor günlerimde yanımdaydıı
herzman desteğiz birbirimize
seninle aynı aşamaları aşacaz canım
ben ilk önce ağustosta histereskopi düşünüorum
sorada ona göre tüpe başlıcaz hepimiz için hayırlısı olur inşalaah
sorunuzmuz genetik derken sizde genetik sorun mu var canım

bu arada tanıştığıma memnun oldum a.s.

ArkadaŞlarım bugÜn carrefourla toplantımız var bıre bır mulakat ÇalıŞtıracaklarını dÜŞÜnÜyorum ama hangı bÖlÜmde ve konumda acaba bu toplantıda kendımızıtanıtıcaz sanırım bı nevı ıŞ gÖrÜŞmesı olucak artık hakkımızda hayırlısı olsun sızlerde neler var bakalım ÖpÜyorum hepınızı tek tek

kızlar birşey soracağım şimdi ben önlem amaçlı 100lük aspirin kullanıyorum benim pıhtılaşma bozukluğum yok... 1,5 aydır kullanıyorum geçen gün farkettim en ufak bir yere çarpsam hemen orası morarıyor inanın vucüdumda 4-5 yer mor kanım çok fazla sulandığı için içeride kanama mı yapıyor yoksa bu aspirin bana fazla mı geldi sizde de oluyor muydu? şimdi içmiyorum korktum doktoruma soracağım. temmuzda gebeliği düşünüyorum acaba o zaman mı başlasam.?

cnm aspirin kanı çok sulandırıyor hatta bazı hamilelerde kanama yaptığı için doktor sadece iğneyle yola devam ediyormuş bide şu açıdan düşünürsek normalde zaten kanımızda sorun yok ama hamile kalınca bizde kılcal damarlar tıkanıyor o yüzden senin böyle bir sorunun olmadığı için bence kalınca aspirin alman daha mantıklı kanı fazla sulandırıyor olabilir ama yinede doktoruna sorman da fayda var yada belki coraspin babyprın fln verir dozacını düşürür en iisi bi hematoloğa danışmak cnm

nazlıcım hematolog tavsiye etmemişti ne aspirini nede iğneyi ... sizin gözle görülür bir neden yok kan normal demişti ama kadın doğumcum aspirin dedi son gittiğim ......önceki gittiğim kadın doğumcular hep hamile kalınca iğneye başlarız demişlerdi. üfff hepsi ayrı telden çalıyor ya en iyisi hiçbirşey kullanmamak..benim gibi durumda olanlara ne tavsiye ediyorlar acaba? herşey normal olanlara.. ama gebelikte bebeğin kalbi duranlara...

cnm sen kalana kadar folbiol al ve vitamin al kalıncada doka gidersin düşük dozda bir iğne alırsın önlem amaçlı çok takma gülüm ya herşey olcağına varır stres yapma fazla hayırlısı olsun cnm

ÇÜnkÜ hıÇbır sorun yokken gebe kalınca bır ıhtımal ama kalmadan bıŞı alma kanamaya yol aÇabılır bu seferde kan Çok sulandıĞı ıÇın dÜŞebılır bı doka gıt vıtamın ıste bıde folbıol almaya Şımıdeden baŞla kan sulandırıcıları hamıle kalınca baŞla bence

canım ben de çok memnun oldum tanıştığımıza... benim son gebeliğimde genetik inceleme yapıldı canım alınan embriyoya... genetik anomali çıktı... çok nadiren görülen bir bozukluk muhtemelen bu gebeliğe özel ama önceden dış gebelik ve 1 düşük daha olduğu için eşimle bana genetik test yaptılar... ikimizden birinden geliyor olabilir diye... ikimizin ailesin de çocuğu olmayan da var özürlü çocuk sahibi olan da var... daha bizim test sonuçlarımız çıkmadı ama taşıyıcılık çıkacak birimizde diye korkuyorum... haziran sonunda çıkacak testler... İnşallah yoktur birşey canım ya...
bu arada ben de temmuzda hsg çektiricem... adet olmayı bekliyorum... onu da can yakıcı birşey diye duydum... hakkımızda hayırlısı artık... bu arada sen ne zaman başlıcaksın tüp bebek tedavisine???... nerde yaptıracaksın....???

canım beniim bizde 3. bebeğimizi genetik incelemeye göndermiştik aynı şekiilde kromozom anomalisi çıktı
bizede geneteik test yapıldı ama temiz çıktı sizdede genetik sorun çıkcak die bişi yok
çıksa bile bununda çözümü biliosunki embriyoya pgt yapılıo
genetiğinde sorun olan ebeneynlerde bu yöntemle sağlıklı bebeklerine kavuşuolar kendini üzmee
tüp bebek bölümünde araştırmıştım canım

bide,bende tualinadan öğrendin hsg ve histereskopi farklı canım
hasg rahim filmi oluomuş gebe kalamıyanların tüplerine bakılıomuş
histereskopi ise tekrarlayan düşüklere yapılıomuş bide rahime bakılıomuş bi sorun varmı die aynı zmanda düzeltiliomuş ve genel anestezi ile sadece 15 dk sürüomuş
ben histereskopi yaptırcam korkulcak bişi yok canım
tualinada yaptırdı

biz şimdi 4. bebeğin genetik sonucunu beklioruz bugün yarın çıkar
o çıktıktan sonra da sperm analizi yaptırcaz
ağustos da histerskopi düşünüorum
sonucuna görede tüp bebeğe başlamayı düşünüoz yani 1 -2 ay bekle derlerse mecbur beklicez rahmin durumuna bağlı yani
böle bi plan yaptık canım

ankarada anatolia ve genart ta düşünüorum
görüşmeye gittiğimizde karar vercez artık

ben artık bi defa daha normal yolla hamile kalmayı düşünmüorum
çünkü şansım giderek düşüo
tüp son çarem onun için zman geçsin die bekliorum canım
sende kendini hiç üzme ailenizde var die sizdede olcak die bişi yok
olsada gördüğün gibi çözümleri var
azimle bu yolda ilerlemek tek çaremiz
allah hepimizin yardımcısı olsun

dilaycım hoşgeldin arayı çok uzatıosun merak ediorum bakkkk
bencede şimdi aspirin kullanmana gerek yok canım ama doktorada danış tabi

nazlım msn e yazdım bişi ama görmedin galiba
sen beni unuttun kuşum
hiç cvp falan yazmıon banaaa

yasemin doktordan haberlerini bekliorum canım
asnilde bugün gitcek güzel haberler bekliorum kızlar

aynen ben de bir daha kesinlikle normal yoldan hamile kalmayı düşümüyorum... biz de bir ara Anatolia yı düşünmüştük... Hakan Yaralı nın çok iyi bir doktor olduğunu duydum... aklında olsun... hastalarıyla falan çok ilgiliymiş... onun hastası olan bir tanıdıktan duymuştum... ama ankara bize çok ters olduğundan istanbul da memorial da karar kıldık... doktorumdan çok memnunum şükür... bana hem rahme hem de tüplere daha doğrusu tüpe bakalım dedi... çünkü benim bir tüpüm alındı maalesef dış gebeşik yüzünden... o zaman ikisi beraber yapılcak heralde... anestezi altında oluyosa iyi bişey hissetmem o zaman... alıştım zaman bir senedir 3 kez anestezi almaya... bünye istiyo yaniii....:))))

birbirimizi haberdar edelim canım gelimelerden... ben daha yeni üye oldum... iyi ki de olmuşum walla... insan başına bişey gelince sanki bir tek kendi başına geliyo sanıyo... ama paylaştıkça acılar törpüleniyor gerçekten...

evet canım bide çevremizde yaşamıyanlar bilemez
bana zayıfsında bebeğin öldü dien bile oldu düşün yaniii
o zmandan sonrada sakladık hamileliklerimi
burada birbizirimizin sıkıntılarını yaşadığımız için daha iyi anlıoruz
bencede iyi yapmışsın
ben sana bütün gelişmeleri burdan yazarım canım sende yaz
bizede ankara yakın olduğu için tercih ettik
umarım en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimi,ze kavuşuruz :)
siz sperm analizi yaptırdınızmı
bu güne kadar bize yaptırmadılar malesef hamile kalıosun dediler
ama spermlerin aklitesi sağlıklı embriyo için önemliymiş
bakalım o nasıl çıkacak

yok canım bize henüz sperm analizi yapılmadı... genetik sonuçlarına göre isteyebiliriz dedi doktor... temmuzda gidicez tekrara görüşmeye o zaman ister mi bilmiyorum... ama eşim hissettirmese de bu sperm verme sürecinden dolayı geriliyor biraz... ben diyorum oralara bir sürü hasta gidiyor elbet yardımcı oluyolardır diye... tamam dio ama biliyorum ki geriyo kendini... size yapılmış mıydı sperm analizi???

pardon yaptırmammışsın... kaçırmışım orayı ben... sperm analizini bana da doktorum hamile kalabildiğin için gerek yok dedi... zaten pgt ile erketen gelen sorunları da buluyorlarmış... benim eşim zaten tüp bebek için sperm verme aşamasına bile geriliyor.... bide sperm analizi desek düşüp bayılır heralde...:)))

canım bizede dediğim gibi kimse yapmayınca
özel lab. yaptırcaz işte
ben tüp için gittiğimde elimde eksik bişi olsun istemiorum
anlıcan kendi kendimize yaptırıos
biz laboratuvardan kap alcaz evde sperm örneği alcak
yarım saat içinde götürmek gerekiomuş

erkekleride hiç anlamıorum gerçekten bize yapılmadık işlem kalmıo onlarla ilgili tek bişe var ondada guru yapıolar
sende tüp için verdiğinizde konuşarak rahatlatmaya çalış sonuçta yüzlerce insan yapıo bunu

ay haklısın yaaa... kaba çok güldüm ama... ben de böyle bişey teklif etsem kesin geri çevirmez benimki de....sempatiksalakcinni ama bildiğim kadarıyla vucüttan çıktığı gibi incelenmesi gerekiyormuş... hastanelerin özel odaları oluyomuş bu iş için... eşleri bile almıyolarmış... dergi falan veriyolarmış...aslında onları da anlamak lzım... o iş için psikolojilerinin de ona göre olması lazım... aman ne bileym... ben de hep konuşup rahatlatmaya çalışıyorum... biliyosundur en az 3 gün birlikte olmamamış olmanız gerekiyor...hem tüp için hem analiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…