günaydın herkese...
benim de dış gebelik arkasından da iki düşüğüm var... benim acım taze henüz 2 ay oldu son düşüğüm... kasıma kadar bekleyelim dedi doktorum... sabırsızlanıyorum zaman dolsun diye... tüp bebek ve pgt olacak benim de... yumurtalarım falan iyi çok şükür bizim sorunumuz genetik...burası insana moral oluyor aslında... paylaştıkça kendimi daha iyi hissediyorum... dün kendimi o kadar kötü hissetmeme rağmen serpil ve tualina arkadaşlarım çok destek oldular... bugün çok farklı bir umutla uyandım... biliyorum ki hepimiz anne olacağız inşallah birbirimize vereceğiz hamilelik haberlerimizi....
dilay hiç gelmio artık kızlar haberi olan varmı
cnm aspirin kanı çok sulandırıyor hatta bazı hamilelerde kanama yaptığı için doktor sadece iğneyle yola devam ediyormuş bide şu açıdan düşünürsek normalde zaten kanımızda sorun yok ama hamile kalınca bizde kılcal damarlar tıkanıyor o yüzden senin böyle bir sorunun olmadığı için bence kalınca aspirin alman daha mantıklı kanı fazla sulandırıyor olabilir ama yinede doktoruna sorman da fayda var yada belki coraspin babyprın fln verir dozacını düşürür en iisi bi hematoloğa danışmak cnmkızlar birşey soracağım şimdi ben önlem amaçlı 100lük aspirin kullanıyorum benim pıhtılaşma bozukluğum yok... 1,5 aydır kullanıyorum geçen gün farkettim en ufak bir yere çarpsam hemen orası morarıyor inanın vucüdumda 4-5 yer mor kanım çok fazla sulandığı için içeride kanama mı yapıyor yoksa bu aspirin bana fazla mı geldi sizde de oluyor muydu? şimdi içmiyorum korktum doktoruma soracağım. Temmuzda gebeliği düşünüyorum acaba o zaman mı başlasam.?
cnm aspirin kanı çok sulandırıyor hatta bazı hamilelerde kanama yaptığı için doktor sadece iğneyle yola devam ediyormuş bide şu açıdan düşünürsek normalde zaten kanımızda sorun yok ama hamile kalınca bizde kılcal damarlar tıkanıyor o yüzden senin böyle bir sorunun olmadığı için bence kalınca aspirin alman daha mantıklı kanı fazla sulandırıyor olabilir ama yinede doktoruna sorman da fayda var yada belki coraspin babyprın fln verir dozacını düşürür en iisi bi hematoloğa danışmak cnm
cnm sen kalana kadar folbiol al ve vitamin al kalıncada doka gidersin düşük dozda bir iğne alırsın önlem amaçlı çok takma gülüm ya herşey olcağına varır stres yapma fazla hayırlısı olsun cnmnazlıcım hematolog tavsiye etmemişti ne aspirini nede iğneyi ... Sizin gözle görülür bir neden yok kan normal demişti ama kadın doğumcum aspirin dedi son gittiğim ......önceki gittiğim kadın doğumcular hep hamile kalınca iğneye başlarız demişlerdi. üfff hepsi ayrı telden çalıyor ya en iyisi hiçbirşey kullanmamak..benim gibi durumda olanlara ne tavsiye ediyorlar acaba? Herşey normal olanlara.. Ama gebelikte bebeğin kalbi duranlara...
canım benim çok iyi anlıorum seni dediğim gibi benimde 1 ay oldu son bebeğimi kaybdeli
bazen çok umutlu oluorum ama bazende korkuorum gerçekten
ama kendimi üzdüğüm zamanda elime bişi geçmio sonuçta
eşimide kendimide üzüyorum
çevremde okadar çok bebeği olan akraba ve arkadaşlarım varkii acılarım tazelenioooo
burdaki arkadaşlarım sağolsunlar en zor günlerimde yanımdaydıı
herzman desteğiz birbirimize
seninle aynı aşamaları aşacaz canım
ben ilk önce ağustosta histereskopi düşünüorum
sorada ona göre tüpe başlıcaz hepimiz için hayırlısı olur inşalaah
sorunuzmuz genetik derken sizde genetik sorun mu var canım
bu arada tanıştığıma memnun oldum a.s.
canım ben de çok memnun oldum tanıştığımıza... benim son gebeliğimde genetik inceleme yapıldı canım alınan embriyoya... genetik anomali çıktı... çok nadiren görülen bir bozukluk muhtemelen bu gebeliğe özel ama önceden dış gebelik ve 1 düşük daha olduğu için eşimle bana genetik test yaptılar... ikimizden birinden geliyor olabilir diye... ikimizin ailesin de çocuğu olmayan da var özürlü çocuk sahibi olan da var... daha bizim test sonuçlarımız çıkmadı ama taşıyıcılık çıkacak birimizde diye korkuyorum... haziran sonunda çıkacak testler... İnşallah yoktur birşey canım ya...
bu arada ben de temmuzda hsg çektiricem... adet olmayı bekliyorum... onu da can yakıcı birşey diye duydum... hakkımızda hayırlısı artık... bu arada sen ne zaman başlıcaksın tüp bebek tedavisine???... nerde yaptıracaksın....???
aynen ben de bir daha kesinlikle normal yoldan hamile kalmayı düşümüyorum... biz de bir ara Anatolia yı düşünmüştük... Hakan Yaralı nın çok iyi bir doktor olduğunu duydum... aklında olsun... hastalarıyla falan çok ilgiliymiş... onun hastası olan bir tanıdıktan duymuştum... ama ankara bize çok ters olduğundan istanbul da memorial da karar kıldık... doktorumdan çok memnunum şükür... bana hem rahme hem de tüplere daha doğrusu tüpe bakalım dedi... çünkü benim bir tüpüm alındı maalesef dış gebeşik yüzünden... o zaman ikisi beraber yapılcak heralde... anestezi altında oluyosa iyi bişey hissetmem o zaman... alıştım zaman bir senedir 3 kez anestezi almaya... bünye istiyo yaniii....:))))
birbirimizi haberdar edelim canım gelimelerden... ben daha yeni üye oldum... iyi ki de olmuşum walla... insan başına bişey gelince sanki bir tek kendi başına geliyo sanıyo... ama paylaştıkça acılar törpüleniyor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?