• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

:1:
onların özel kapları oluo yaa öle bi kap :D
küretaj materyali içinde farklı bişi veriolar
spermi verirken krem sabun vs yardımcı hiç bişi kulalnılmıcakmış
özel odalarda dergiler ve cd ler olan yardımcı unsurlar oluo

bu yöntem iyi gerçekten
dediğim gibi en geç yarım saatte yetiştirirsen sorun olmuomuş

sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin canım

28 yaşındayım canım dün tam iki sene oldu evleneli... artık herkesler çocuk soruyo:(((... sen kaç yaşıdasın.. kaç senelik evlisin

evet aynımışız... napalım bizim de imtihanımız böyleymiş kısmet... şu mübarek cuma saatinde bebe sahibi olmak isteyen hepimiz için Yasin okudum... Rabbim inşallah kabul eder dualarımızı...biz elimizden geleni yapıcaz tedavi olmamız gerekiyorsa olucaz... sonra da dua ya açıcaz ellerimizi... Bebişlerimiz ALLAH ın istediği zamanda gelecekler inşallah... :nazar:

evet aynımışız... napalım bizim de imtihanımız böyleymiş kısmet... şu mübarek cuma saatinde bebe sahibi olmak isteyen hepimiz için Yasin okudum... Rabbim inşallah kabul eder dualarımızı...biz elimizden geleni yapıcaz tedavi olmamız gerekiyorsa olucaz... sonra da dua ya açıcaz ellerimizi... Bebişlerimiz ALLAH ın istediği zamanda gelecekler inşallah... :nazar:

allah kabul etsin canım

nazlım aklım sende kuzu
CNM ABLAM YAAA ASIL BENİM AKLIMDA SENDE NASIL OLDUN İİ MİSİN BİRAZ HABERLERİNİ BEKLİYORUM BANA GELİNCE DOKTOR Bİ SORUN YOK DEDİ KENİNE KENDİNE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAĞIM ABLAM ADET OLAYIMDA ONDAN SONRA İNŞ BAŞLICAM kaydirigubbakcemile2

dilaycım hoşgeldin arayı çok uzatıosun merak ediorum bakkkk
bencede şimdi aspirin kullanmana gerek yok canım ama doktorada danış tabi

nazlım msn e yazdım bişi ama görmedin galiba
sen beni unuttun kuşum :(
hiç cvp falan yazmıon banaaa

yasemin doktordan haberlerini bekliorum canım
asnilde bugün gitcek güzel haberler bekliorum kızlar
BEN SENİ UNUTURMUYUM HİÇ CNM YA MÜMKÜNMÜ ŞİMDİ BENDE SANA YAZDIM BİRKAÇ GÜNDÜR MSDE SORUN VARDI GİREMİYORDUM KUŞUM KÜSMEEEEEEEEEEŞeniz

Tugcal ve çicek arkidaşlarım çok şanslısınız bence dua edin bizlerin durumunda olup tüp şansı olmayanlar maddi imkanlara sahip değiller ellerinden beklemekten ve dua etmekten başka hiç bişi gelmiyor rabbim size bu şans vermiş ii değerlendirin şahsen benimde tüp yaptıracak imkanım yok o yüzden çok korkuyorum normal yolla olmaz diye

heheeeeeeeeeee iyiki sitem etmişim çuuuuk şımardım kıs bana özel yazılar :1:

size iyyi haberlerim var asnil dün doktordaydı herşey yolundaymış

nazlım tüple uğraşmakta kolay diil kuzu allah sana normal yolla verir inşallaaaah canım benim

şimdide gelelim benim haberlerime
yasemin nazlım sizlere msn de yazmıştım ama görmediniz galiba

bebeğin genetiği temiz çıktı bide erkekmiş yavrucuğum :(
bu aslında iyi bi haber diil benim için
bundan önceki sendromluydu bu sağlıklı ama ikiside öldü

ilk aklınıza gelen iğne dozu gelcek ama onun için uzmanla görüştük
hiçte az diilmiş kızlar
hatta benimki az pıhtılaşma olduğu için sadece aspirin bile yetermiş
anlıcanız şu histerskopi şart oldu

sağlıksızların ölmesini anlıorum bu bebği kim bilir ne için kaybettim belkide çok ufak bişi
oooooof offffffff

herşeye rağmen tüp bebek+ pgt yi yaptırcaz çünkü bundan sora sorun bulunsa bile normal yolla genetiği sağlam bebek olma olasılığı % 50 düşüyo
bide bu yüzden riske atmıyalım dedik

ilk iş histereskopi ve sperm anlizini de herşeye rağmen yaptırcaz
sperm işini temmuza bıraktık
dün eşim kabını almış

gerekirse herşeyi tekrardan yaptırcam çözecem bu işi kızlar
doktor olcam valaaa

bide bu diğer açıdan düşündüm
iyi bi hocaya gidip duasını da yazdırmak lazım
ben böle şeylere inandığım için hiçte uzak gelmio
sizlerinde aklında bulunsun

şimdide gelelim benim haberlerime
yasemin nazlım sizlere msn de yazmıştım ama görmediniz galiba

bebeğin genetiği temiz çıktı bide erkekmiş yavrucuğum :(
bu aslında iyi bi haber diil benim için
bundan önceki sendromluydu bu sağlıklı ama ikiside öldü

ilk aklınıza gelen iğne dozu gelcek ama onun için uzmanla görüştük
hiçte az diilmiş kızlar
hatta benimki az pıhtılaşma olduğu için sadece aspirin bile yetermiş
anlıcanız şu histerskopi şart oldu

sağlıksızların ölmesini anlıorum bu bebği kim bilir ne için kaybettim belkide çok ufak bişi
oooooof offffffff

herşeye rağmen tüp bebek+ pgt yi yaptırcaz çünkü bundan sora sorun bulunsa bile normal yolla genetiği sağlam bebek olma olasılığı % 50 düşüyo
bide bu yüzden riske atmıyalım dedik

ilk iş histereskopi ve sperm anlizini de herşeye rağmen yaptırcaz
sperm işini temmuza bıraktık
dün eşim kabını almış

gerekirse herşeyi tekrardan yaptırcam çözecem bu işi kızlar
doktor olcam valaaa
CNM BENİM SEVİNDİM HERŞEYİN İİ OLMASINA Bİ ARAŞTIR BAKALIM BU SEFER NE OLUCAK AMA BENCE HERŞEY NORMAL ÇIKICAK ÖYLE HİSSEDİYORUM CNM HERŞEY İNŞ GÖNLÜNCE OLUR RABBİM İNŞ HEPİMİZİN YÜZÜNE GÜLER BİZİ ŞU SORULARDANDA SIKINTILARDA KURTARIR KUCAKLARIMIZI CENNET KOKULULARIMIZLA DOLDURUR:Saruboceq:

Back