Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İNŞ CNM BENİM BU İNŞ 2. GÜZEL HABERİDE SEN VERİRSİN BİZE 2. UMUT IŞIĞIMIZ SEN OLURSUN RABBİM KONDURSUN GÖBÜŞÜNE BEBİŞİ HAYIRLISIYLA opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın hepinize kızlar....naber nasılsınız benden iyilik bol bol çalışıyoruz bakalım :)))) bu ay çok umutluyum hayırlısı ile ...
mrhb kızlar.güzel bir haberim var test yaptım tekrar hamileyim.daha öncede paylaşmıştım hatırlarsanız.ilk bebeğim 8 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı.gittiğim bütün dr.lar ilk bebekte olabilir araştırmıyoruz dediler.ben şimdi korkuyorum ya pıhtılaşma sorunum varsa Allah korusun bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.diyorumki coraspine başlasammı?siz nedersiniz ?dr.a haftaya gidicem onada sorucam.sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum.Rabbim isteyen herkese tez zamnda bebeğini versin inşallah...
kılzar herkese tünaydın... ne güzel haberler var bugün sizlerden çok mutlu oldum vallahi...
kızlar ben sabah meme ultrasonu çektirdim... tüp merkezdeki dr un eline bir kitle gelmişti... içimizde kuşku kalması çektir dedmişti... ben de çektirdi bugün... küçük küçük bir kaç tane kist varmış sağ ve sol memede ayrı ayrı birer tane de biraz daha büyük varmış... doktor kötü bişey değil hamilelik döneminde gelişmeye başlayan süt bezelerin düşük sonunda aniden küçüldüğü için olmuştur dedi... emziren kadınlarda emzirme bitince de olabiliyomuş... ama için rahat etmicekse biyopsi yapalım dedi... allak bullak oldum... tabi istanbuldaki dr umla konuşmadan böle bişey yapmıcam... sizlerde böle bişeyle karşılaşan oldu mu??? valla nereye el atsam bişey çıkıyo deliricem artıkın...sempatiksalakcinni
yasmin lütfü hocaaa mailime cvp vermiş ayy çok sevindim valaa
senin dediğin gibi perşembe günü dio
ben kürtajdan sonra ilk adetimi oldum demiştim
bu perşembe yada haftaya olurl demiş
ben temmuz ayında düşünüodum temmuzdada adet olup öle gitcektim halada öle istiorum
çünkü adetliyken bide hormon testi yaptırcam bide sperm testi var
hem bu ay gitsem adeimin 17. günü oluoo geç olmaz mı
ben planladığım gibi temmuzda gidimde
hocaya ne yazim onu bilemedim
direk hastaneyi sölemiş A bloğa gelcen falan die
ben özelinize gelcem temmuz ayında mı diidm ne diim
ttemuzda hsg yi çektirince gidicem zaten istanbula... ordaki tüp yapacak doktorum gerekli görürse orda yaptırıcam artık... psikolojik midir nedir eve geldiğimden beri ağrıyolar...
bel de çok önemli canım ağrın varsa hiç gecikme çektir mr i... bizim bakımları yaptırmamız lazım... araba gibi olduk zaten... 60.000 bakımı gibi...:)))
ÇOK KIZMIŞTIM HALA KIRGINIM ONA AMA BUGÜN GELİYORMUŞ Bİ ŞEKİLDE GÖNLÜMÜ ACIKTIR EMİNİM boshayallersmileSENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CNM YAAAA HERŞEY GÜZEL OLUCAKyassmincim çok saooool kuzuuum
aynende dediğin gibi bapcem
bende temmuzda izinlimididr die düşündüm ama sorcam işte.
şimdi gidemem eksikleri tamamlamam lazım
tam gitmek istiyorum
bende heycanlıyım zaman geçsin istiorum
nazlım dün okudum yazdıklarını cvp veremedim nete sinir oldum tam yazıodum kopuodu
sabahta aynı şey oldu
sende zaten silmişsin
demekki düselmiş
iyi kalpli güsel arkadaşım kendini üzme hiç bişi için