Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yasemincim sana da sorayım canım kızlar bir akıl verin bana bu histereskopi ile hsg aynı anda çeklir mi sizce... yani hazır aneztezi almışken histereskopi için hsg yi aradan çıkarsam diyorum olıur mu sizce???
kaydirigubbakcemile CNM BENCE HSG İLE HİÇ UĞRAŞMA DİREKT HİSTERESKOPİ ÇEKTİR O DAHA KESİN GELELİM SORUNA BENCE İKİSİNİN AYNI ANDA YAPILMASINA GEREK YOK ÇÜNKÜ HER İKİSİDE RAHİM İÇİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN YAPILAN BİR İŞLEM HSG RESİM HİSTERESKOPİDE VİDEO ARASINDAKİ FARK BU CNM AYRICA HİSTRERESKOPİNİN SORUN OLDUĞU TAKDİRDE HMN MÜDAHALE EDİLME ŞANSIDA VARKEN BENCE KESİN SONUCA GİTMAN DAHA MANTIKLI SONUÇTA HSG YEDE 300 500 ARASI BİR RAKAM ÖDERSİN ÜNİ. HASTANESİNE GİDİP PROF. YAPTIRIRSAN ORDADA AYNI ÜCRETİ ÖDERSİN HEM PROF YAPMIŞ OLUR ODA DEĞERLENDİRMİŞ OLUR SON BİŞİ DAHA HSG DE BİR SORUN ÇIKARSA Kİ İNŞ ÇIKMAZ O ZMN YİNE HİSTERESKOPİ YAPTIRMAK ZORUNDA KALICAKSIN ÜSTELİK EK MASRAF OLUCAK TATLIM BİDE BANA DOKTORUM AYŞE HNM DEDİ Kİ GENELDE HİSTERESKOPİ YAPTIRAN BAYANLARDA İLK 6 AY İÇİNDE HAMİLELİK OLUYORMUŞ HİÇ BİR SORUN YOKSA EĞER RAHİMDE RAHİM İÇİNİ TEMİZLİYORLARMIŞ O YÜZDEN KALMA ŞANSIN YÜKSELİYORMUŞ TATLIM :teselli:

nazlıcığım histeroskopi ve hsg çok farklı işlemler daha önce defalarca anlattım topikte canım :))

nazlıcığım histeroskopi ve hsg çok farklı işlemler daha önce defalarca anlattım topikte canım :))
CNM BENİM FARKLI İŞLEMLER OLDUĞUNU TABİKİ BİLİYORUM BEN TUĞCAL A AMACIN AYNI OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM BİRİNDE CERRAHİ GİRİŞİM YAPILIYO DİĞERİ SADEDE BİLDİĞİN RÖNTGENİN SULU OLANI HSG DE ÇIKMAYAN TEMİZ GÖRÜNEN BİR ÇOK ŞEYİ DOKTORLAR HİSERESKOPİDE GÖREBİLİYOR SİZLERDE OLDUĞU GİBİ O YÜZDEN DEDİMKİ HSG KESİN ÇÖZÜM DEĞİL SEN HİSTERESKOPİ YAPTIR:CüvCüv:

nazlıcığım tüplerinde bir sorun varsa eger bunu göremeyecekler , doğal hamilelik için buda çok öenmli biliyosun canım...ama tuğçe için önemli olan dediğin gibi histeroskopi....

nazlıcığım tüplerinde bir sorun varsa eger bunu göremeyecekler , doğal hamilelik için buda çok öenmli biliyosun canım...ama tuğçe için önemli olan dediğin gibi histeroskopi....
EWET BİTANEM BENDE ONUN İÇİN DEDİM SONUÇTA BİZLER HAMNİLE KALAP DEVAMINI GETİREMEYEN BAYANLARIZ TÜPTEN ZİYADE ZEMİN YANİ RAHİM DAHA ÖNEMLİ DİYE DÜŞÜNDÜM CNM YİNEDE TABİKİ SEN DAHA İİ BİLİRSİN DOĞRUSUNU CNM BU KONURDA UZMANSIN kaydirigubbakcemile2

sorma nazlım prof oldk canım hep birlikte...:))opuyorumnanaktan

kıslar bende rahim filminin bizler için gerekli olduğunu düşünmüorum en doğru karar diek histeroskopi.
ama tuğçe nin tüplerinden biri alındığı için diğer tüpünün durumuna bakmak iiçin istemişler.
yani tek fark rahim filminde tüpede bakılıo .
ki benim gibi bi profoda sorcak olursanız kaydirigubbakcemile3 tuğçenin gebe kalamama gibi bi sorunu yok.rahim filminede çok takılmaması yeridir

KIZ SEN ÇOK YAŞA EMİhihoyyyt

YASEMİNCİM BUGÜN NASILSIN KUZUĞUMUZ NASIL GÖBÜŞÜN BÜYÜMEYE BAŞLADIMI

nazlıcığım her geçen gün daha iyi oluyorum ama her haftanın farklı sıkıntıları oluyor canım mide hazımsızlığım başladı canım onuda ilaçla geçiriyorum onun dışında iyiyim canım, küçük bir göbüşüm var canım:)) ama evhamlardan kurtulamıyorum canım galiba meleğimi kucağıma alınca kurtulacağım bunlardan, minnoşumun hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olacağım canım, inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatacak bunları...rabbim hiçbirimize evlat acısı göstermesin canım....sen nasılsın kafan rahatladımı biraz dr konusunda nazlıcığım...

nazlım sen neler yapıosun nasılsın
NAPİM CNM YA İŞTEYİM ÇALIŞIYORUM İŞTE YARIN DOKTORA GİDİCEM TEKRAR KİST İÇİN LAPAROSKOPİYE GEREK OLUP OLMADIĞINI SÖYLEYECEK RENKLİ DOPPLER ÇEKİLECEK CA 125 DİYE BİR KAN TESTİ YAPILMIŞTI DÜN SONUCUNU ALDIM REFERANS ARALIĞI 0 35 ARASI BENİM 17 ÇIKTI SANIRIM NORMAL BÜYÜK İHTİMALLE İLAÇ TEDAVİSİ VERİCEK SONRADA HİSTERSKOPİ OLURUM ARTIK CNM RABBİM İZİZN VERİRSE GERİSİ BAKALIM NASİP KISMET ASIL SEN NELER YAPIYORSUN ANLAT BAKALIM kaydirigubbakcemile2

AMİN CNM AMİN BENDE İİ İŞTE CNM BİLDİĞİN GİBİ DOKTOR KONUSUNDA BİRİNİ BULDUM ODA PROF. İŞTE ŞU KİST SORUNU ÇÖZÜLSÜNDE KASIM GİBİ OLUCAM İNŞ CNM HİSTERESKOPİYİ kaydirigubbakcemile5ÇOK SEVİNDİM CNM YA YETERKİ TEK SORUNLARIN BUNLAR OLSUN CNM YAAA ZATEN Bİ DOĞSUN TOSUN TOTOSUNU ISIRICAM :dance:

Kızlar bu arada benim bu ayın 26. 2 . Evlilik yıldönünüm sizce nasıl bişi yapmalıyım kafam çok karışık hediye olarak ayakkabı almayı düşnüyorum

Kızlar bu arada benim bu ayın 26. 2 . Evlilik yıldönünüm sizce nasıl bişi yapmalıyım kafam çok karışık hediye olarak ayakkabı almayı düşnüyorum

maşllah evliliğinize canım şimdiden mutlu yıllar kuzum, hediyen güzel canım evdemi kutlarsınız dışarıdamı...evde kutlarsanız .çok şık bir masa mumlar falan hazırlayabilirsin canım...

ısır teyzesi benden izin sana :))

maşllah evliliğinize canım şimdiden mutlu yıllar kuzum, hediyen güzel canım evdemi kutlarsınız dışarıdamı...evde kutlarsanız .çok şık bir masa mumlar falan hazırlayabilirsin canım...
büyük ihtimalle dışarıda olur cnm daha doğrusu ondan bişiler bekliyorum

yelizcim sen ne kadarlık oldun.artık evhamlanmayı bırak topiğe nazar boncuğu lasım
maşallah herşey yolunda gidicek canım benim

17. haftaya girdik canım inşallah sorunsuz devam eder elimde değil herkes kızıyor bana ama artık hareket etmeye başlayınca inşallah daha rahat olucam... rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah hepimizin kucakları dolsun hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…